Motorola: Τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Android Oreo

motorola android oreo update, Motorola: Τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Android Oreo

H Motorola, μια εταιρεία που ανήκει πλέον στη Lenovo, ανακοίνωσε τη λίστα με τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση του Android 8.0 Oreo. Η ανακοίνωση έγινε από την Motorola US, άρα η λίστα επικεντρώνεται σε μοντέλα που πωλούνται στην αγορά των ΗΠΑ.

Δυστυχώς όμως, μαζί με τη λίστα με τα μοντέλα, δεν έδωσε κάποια πληροφορία για το πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση ή για τις υπόλοιπες αγορές.

Moto Z2 Force (AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon)

Moto Z2 Play (Verizon, unlocked)

• Moto Z Force DROID (Verizon)

Moto Z (AT&T, T-Mobile, Verizon, unlocked)

Moto Z Play (Verizon, unlocked)

• Moto G5S Plus (unlocked)

Moto G5 Plus (unlocked)

Moto G5 (unlocked)

Επίσης βλέπουμε ότι πολλά από τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν πρέπει να πάρουν την έγκριση από παρόχους, επομένως, αν κάποιος δεν τη δώσει, το κινητό μπορεί να μην αναβαθμιστεί, παρά τις αρχικές προθέσεις της Motorola.

Να σημειωθεί η απουσία μοντέλων από τη σειρά G4, η οποία μας κάνει εντύπωση μιας και δεν έχουν περάσει 18 μήνες από την κυκλοφορία, αλλά ίσως η υποστήριξη για updates σταματά νωρίτερα για μοντέλα μεσαίας κατηγορίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
_legri_

Εδω ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί παλαιότερα μοντέλα σε Nougat….

dialteo

Πριν 2-3 χρόνια τα Moto ήταν συνώνυμο της άμεσης αναβάθμισης. Πλέον η Lenovo ξεχνάει την μόλις 1.5έτους σειρά G4, για να μην αναφέρω οτι το G4 play που έχω ως 2ο δεν έχει πάρει καν Nougat (υποσχέθηκαν Ιούνιο 2017, ακόμα περιμένουμε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.