Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο

Όπως ήταν αναμενώμενο, χάρη και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με το θέμα, το Droid 2 Turbo δεν ήταν το μόνο που η Motorola σε συνεργασία με την Verizon είχε στο κατάστημα της για μας στη σημερινή ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε.Οι δύο εταιρείες παρουσίασαν επίσης το Droid Maxx 2.

Το κινητό απευθύνεται στην μεσαία προς high-end κατηγορία και πρόκειται να αποτελεί το οικονομικότερο Droid-branded μοντέλο αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Το Droid Maxx 2 είναι ουσιαστικά μόνο ένα rebranded Moto X Play, το οποίο είχε κυκλοφορήσει διεθνώς πριν από λίγους μήνες.

Όπως και με το Moto X Play, το Droid Maxx 2 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 στα 1.7GHz, διαθέτει οθόνη αφής 5.5 ιντσών 1080p, την νεότερη κύρια κάμερα της Motorola στα 21 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο με microsd, και μια μεγάλη μπαταρία 3630 mAh. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, ενώ η Verizon υπόσχεται ότι η αναβάθμιση σε Marshmallow έρχεται σύντομα.

Το Droid Maxx 2 θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το Droid 2 Turbo, δηλαδή 29 Οκτωβρίου και η λιανική τιμή του διαμορφώθηκε στα 384 δολάρια. Παρόλο που η υπηρεσία προσαρμογής Moto Maker δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμη για το Droid Maxx 2, η Motorola και η Verizon θα πουλήσουν πέντε επιπλέον εναλλάξιμα διαφορετικού χρώματος καπάκια, τα οποία προφανώς θα έχουν μια μαλακή “soft grip” επιφάνεια.

Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο, Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τι. π

Από sar να ρωτήσω? Ως συνήθως στά υψη?

Makis

Γιατί, 5.5 ίντσες το βάζεις δίπλα στο αυτί;

mixtri

έρωτας… πολύ όμορφο και πολύ δυνατό…

VG

Go on Moto… Από τα πιο ποιοτικά κινητά τα τελευταία χρόνια και σε πολύ καλές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.