Motorola: Η λίστα με τις συσκευές που αναβαθμίζονται σε Android Pie

motorola smartphone αναβάθμιση android pie, Motorola: Η λίστα με τις συσκευές που αναβαθμίζονται σε Android Pie

Μετά τις Nokia, Huawei, HTC και Sony, ήρθε η σειρά της Motorola να ανακοινώσει τη λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Pie, δείχνοντας την υποστήριξή της σε όσους εμπιστεύονται ακόμα τις συσκευές της.

Τα smartphone της Motorola χαρακτηρίζονται από την stock Android εμπειρία που προσφέρουν μιας και δεν διαθέτουν κάποιο skin όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphone, κάνοντας τις συσκευές πιο ευχάριστες και πιο γρήγορες στη χρήση, με τη μόνη “πινελιά” της εταιρείας να είναι ορισμένα apps τα οποία υπάρχουν προ-εγκατεστημένα.

Είναι αλήθεια πως η υποστήριξη σε θέματα software από τη Motorola δεν είναι όπως ήταν κάποτε, και για αυτό το λόγο η λίστα των αναβαθμίσεων αποτελείται από οκτώ συσκευές οι οποίες είναι οι Moto Z3, Moto Z3 Play, Moto Z2 Force Edition, Moto Z2 Play, Moto X4, Moto G6 Plus, Moto G6, και Moto G6 Play.

Εντύπωση προκαλεί πως η λίστα των αναβαθμίσεων δεν περιλαμβάνει συσκευές της σειράς Moto E, ειδικά όταν το Moto E5 έχει μόλις μερικούς μήνες στην αγορά, καθώς και τα Moto G5 και G5S και G5S Plus τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά μόλις ένα χρόνο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λαζαρος

r.i.p, motorola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.