Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video]

To Σάββατο είδαμε φωτογραφίες και specs του νέου value-for-money Motorola Moto E το οποίο εμφανίστηκε σε βραζιλιάνικο online κατάστημα. Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του σε event στο Λονδίνο, το Moto E παρουσιάστηκε στην Ινδία με τιμή στα 6999 INR δηλαδή περίπου 117 δολάρια.

Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από σήμερα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό και Καναδά και περιμένουμε να ανακοινωθεί στις υπόλοιπες αγορές.

Το Motorola Moto έχει 4.3 ιντσών qHD οθόνη (960 x 540) στα 256 ppi, η οθόνη είναι ανθεκτική σε γρατζουνιές και σταγόνες νερού.

Η συσκευή έχει dual-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, τρέχει με Αndroid 4.4.2 KitKat και η εταιρεία «υπόσχεται» έγκαιρα updates στις μελλοντικές εκδόσεις του Android πράγμα που είναι πολύ ευχάριστο να το ακούμε για μια low budget συσκευή.

Επιπλέον, έχει 1GB RAM και 4GB εσωτερική μνήμη από την οποία τα 2.21GB είναι διαθέσιμα, αλλά μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας έως και 32GB.

Τέλος, βγαίνει και dual SIM (GSM + GSM) ενώ κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα.

Motorola Moto E
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.2 KiKat
Επεξεργαστής: Dual-core 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 200 1.2GHz
GPU:
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 4.3″ qHD (960 x 540) με επικάλυψη Gorilla Glass 3
Κάμερα: 5MP χωρίς Flash
Δεύτερη κάμερα: Δεν διαθέτει δεύτερη κάμερα
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, 3G, FM radio
Μπαταρία: 1,980 mAh
Διαστάσεις: 124.8 x 64.8 x 12.3 mm
Βάρος: 140 gr.
https://www.youtube.com/watch?v=v5Asedlj2cw
, Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video]
, Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video]
, Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video], Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video], Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video], Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video], Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video], Motorola Moto E, είναι πλέον επίσημο με τιμή περίπου στα $117 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Να ένα πραγματικό value for money , που θα βάλει ταφόπλακα σε όλα τα άλλα ειδικά αν κάνει μέχρι 150€.

Genesis

καλό κομμάτι αλλά να δούμε πως θα κυλάει

opcast
Kosmas

καλησπερα παιδια , θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι σε μια εβδομαδα θελω να παρω ενα φθηνο τηλεφωνο για εμενα αλλα δεν ξερω ποιο . μεχρι τωρα ειχα βολευτει με το sony ericsson x8 καθως δεν ειμαι και πολυ του να παιζω παιχνιδια απο το κινητο και τετοια απλως κανα βιντεακι που και που να βλεπω οταν καθομαι και να βγαζω καμια φωτογραφια. ειμαι αναμεσα στο nokia lumia 520 και στο huawei ascend y 300 . ποιο μου προτεινετε?

Κώστας Βλαχάκης

Σε παρακαλω ψαξε με το search του Techblog τα μοντελα που σε ενδιαφερουν και αφησε στα σχετικα με αυτα αρθρα τις ερωτησεις σου 🙂

Solon

Αυτή τη φορά η τιμή που έχει ανακοινωθεί είναι λογική. Ωστόσο θα πρέπει να κρατηθεί κάτω από τα 120-100 ευρώ αν θέλει να πουλήσει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο εξοπλισμός του είναι 3 γενιές πίσω.

tech21man

Το αντι-520! Ολοκληρη ιστορια αυτη η κατηγορια κατα καποιο τροπο.

Μπραβο στη motorola.

kwstascifi

Η πιο κοντινή τιμή που έχουμε για την Ευρωπαική αγορά είναι οι 89 λίρες Αγγλίας. ~109 ευρώ.
ΆΨΟΓΑ.

Τζό

Μέχρι 120€ είναι κομπλέ. 🙂

Michkost

Η Motorola ειναι απλα απιστευτη.

tiamat

επιτελους ενα low budget κινητο που δε ντρεπεσαι να το εμφανισεις..

Panos7GR

Όμορφο, ποιοτικότατο (κάτι που λείπει στην κατηγορία αυτή), δυνατό για την κατηγορία του, το μοναδικό low-end Android smartphone με σίγουρο software update και οικονομικότατο!
Ετοιμαστείτε για το best seller low-end smartphone! Ένα τέτοιο smartphone έλειπε απ την αγορά. Γιατί τα μέχρι τώρα ούτε για σφυρί δεν κάνουν… (Εξαιρείται το Lumia 520)
Μεγάλο μείον η έλλειψη φλας, αλλά σίγουρα σε παραπονιέσαι από τα παραπάνω και κάνεις υποχώρηση.

ΓιάννηςΑτλ.

Παιδιά το Moto E(129€) ή το Vodafone Smart 4(109€)(ή το Smart 4 turbo)? Ειμαι ήδη χρήστης Vodafone Smart 2 και Vodafone Smart Mini και ειμαι υπέρ-ευχαριστημένος απο την απόδοση τους αλλα το Moto E θα αναβαθμιστεί πράμα που δεν συμβαίνει με τα Vodafone Smart

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.