Motorola, ετοιμάζει το Moto G Forte;

To Motorola Moto G είναι μια πολύ καλή συσκευή κυρίως για αυτά που προσφέρει σε αναλογία με την τιμη του. Όπως φαίνεται όμως η Motorola ετοιμάζει και την συνέχειά του με το Moto G Forte το οποίο φαίνεται πως θα είναι ακόμη πιο ανθεκτικό. Το Moto G Forte όμως φαίνεται πως θα είναι λίγο πιο ογκώδες από τον προκάτοχό του.

Η φωτογραφία διέρρευσε από το @evleaks, όσο για τα χαρακτηριστικά του φημολογείται ότι θα είναι αδιάβροχο, με οθόνη 4.5 ιντσών 720p, quad-core Snapdragon 400 επεξεργαστή, 1GB RΑΜ και 8G εσωτερική μνήμη, χωρίς να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις λεπτομέρειες μέχρι να βγάλει η Motorola επίσημη ανακοίνωση.

Μέχρι τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό του Techblog για να κερδίσετε το Motorola Moto G που θα κληρωθεί τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 23:00 το βράδυ. Δηλώστε συμμετοχή εδω!

, Motorola, ετοιμάζει το Moto G Forte;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.