Motorola Moto G6 series: Επίσημα στις 19 Απριλίου;

Motorola Moto, Motorola Moto G6 series: Επίσημα στις 19 Απριλίου;

Η νέα σειρά Motorola Moto G6 έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα με την καθυστερημένη άφιξή της στην αγορά. Η αναμονή μπορεί να έχει τέλος πριν το τέλος Απριλίου, σύμφωνα με μία save-the-date πρόσκληση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Βραζιλία.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων μοντέλων Moto G6 θα λάβει χώρα όπως μαρτυρά η πρόσκληση στο Σάο Πάολο στις 19 Απριλίου και ελπίζουμε να πρόκειται για παγκόσμιο λανσάρισμα και να μην αφορά την τοπική αγορά μόνο.

Η σειρά περιλαμβάνει τα Motorola Moto G6, Moto G6 Plus και Moto G6 Play, τρία smartphones με μικρές μεταξύ τους διαφορές που προορίζονται για τη μεσαία κατηγορία χρηστών.

To Moto G6 σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ενσωματώνει Full HD+ οθόνη 5.7 ιντσών με 18:9 aspect ratio, 64GB εσωτερικής μνήμης, 4GB RAM, 8-core SoC, dual κάμερα ανάλυσης 12 + 5 megapixel και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Moto G6 Play αναμένεται με ίδια οθόνη και επεξεργαστή, 3GB ή 4GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με μονή κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 16MP και selfie κάμερα ίσης ανάλυσης 16MP.

Τέλος, το τρίτο μέλος της σειράς, Moto G6 Plus, υπολογίζεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη μεγέθους 5,93 ίντσες, ανάλυση 2160×1080 pixels και αναλογία 18:9, dual κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες ανάλυσης 12MP και 5 MP, καθώς επίσης και selfie κάμερα ανάλυσης 16MP. Στο εσωτερικό του «χτυπάει» ο Qualcomm Snapdragon 630, ενώ αμφίβολες είναι ακόμη οι πληροφορίες για τη μνήμη RAM. Κάποιοι αναφέρουν μάλιστα έως και 6GB RAM.

Motorola Moto, Motorola Moto G6 series: Επίσημα στις 19 Απριλίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.