Motorola Moto X+1, έρχεται με 25 διαφορετικές πίσω όψεις;

Την προηγούμενη εβδομάδα ο @evleaks μέσω ενός tweet μας ενημέρωσε ότι το Motorola Moto X+1 έρχεται σύντομα χωρίς να μας δώσει καμία περαιτέρω πληροφορία για την συσκευή, αν πρόκειται για κάποια νέα έκδοση του Motorola Moto X ή για κάτι διαφορετικό που ετοιμάζει η Motorola. Τώρα έρχεται να μας δώσει νέες πληροφορίες για την εμφάνιση της συσκευής.

Το Motorola Moto X+1 λοιπόν φαίνεται πως θα έχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών όσον αφορά στο πίσω μέρος του και όταν λέμε μεγάλη γκάμα, πρόκειται για 25 διαφορετικές επιλογές! Θα κυκλοφορήσει σε ξύλο (teak, bamboo, τριανταφυλλιά, έβενος), δέρμα (μαύρο, κόκκινο, γκρι και μπλε), πλαστικό σε πιο ζεστά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, βιολετί κ.α) αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις (μωβ, ανθρακί, μαύρο και στο χρώμα της κιμωλίας), φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε πιο ψυχρά χρώματα (navy, τιρκουάζ, σκούρο πράσινο, μπλε και κυπαρισσί).

Πέρα από τα χρώματα και τα υλικά δεν έχει ειπωθεί κουβέντα για τα χαρακτηριστικά του Motorola Moto X+1 ή για το εάν θα είναι ακριβό ή φθηνό κινητό όπως το Moto X. Αναμένουμε το επόμενο tweet του όπου θα μας δίνει πληροφορίες σχετικά με το Moto X+1.

Υπενθυμίζουμε ότι η Google συμφώνησε να πουλήσει τη Motorola στη Lenovo και παρ’ όλο που το deal δεν έχει κλέισει ακόμη, προφανώς η Lenovo θα βοηθήσει τη Motorola να επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.
, Motorola Moto X+1, έρχεται με 25 διαφορετικές πίσω όψεις;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νάσος

Κώστα καλησπέρα ξέρουμε τίποτα spects για την συσκευή; Ευχαριστώ…

nikos

Καλό φαίνεται,αλλά σιγά μην είναι και συνάρτηση f(x),αν είναι δυνατόν όνομα είναι αυτό?

tony

@Νάσος αποτι ακουγεται θα εχει snapdragon 615 2,5 γιγα ραμ καμερα 19 μεγκαπιξελ 5,45 ιντζες οθονη και 2750 μπαταρια

kostas

Μια χαρα ονομα για κινητο ειναι κι οπως λενε ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε. Μπορει να μην ονομαστει ετσι αλλα μια χαρα ονομα ειναι

Μιχάλης

@tony αυτα δεν ξέρω που τα άκουσες πάντως αποκλείεται να βγει με αυτα . Πρώτον γιατι το Moto x είναι 4,7 ίντσες και δεν νομίζω να πάει κατευθείαν στις 5,5 . Δευτερον το motox είναι mod range κινητό με εστίαση στα features και όχι στα specs . Αρα αυτα που λες δεν παίζουν με τίποτα . Τώρα για τις επιλογές αδιάφορες μου είναι εμένα αφου αυτα είναι μόνο για Αμερική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.