Motorola Moto X5: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του και τέλος στη σειρα Moto X;

Lenovo Motorola ακύρωση Moto X5 Moto X, Motorola Moto X5: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του και τέλος στη σειρα Moto X;

Η συνεργασία της Lenovo με τη Motorola δε φαίνεται να αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα κάτι το οποίο οδηγεί όχι μόνο στην πιθανή ακύρωση του Moto X αλλά και στο τέλος της σειράς Moto X.

Η κατάσταση φαίνεται πως δεν είναι η καλύτερη στη Lenovo, μιας και μετά την εξαγορά της Motorola το 2014 υπήρχε η προσδοκία πως μέσα από μια τέτοια συνεργασία θα έβγαινε ένα αποτέλεσμα που θα έδινε το κάτι παραπάνω στους φίλους της τεχνολογίας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η εταιρεία φαίνεται να αποφάσισε όχι μόνο την ακύρωση του Moto X5 αλλά και το τέλος της σειράς Moto X η οποία από το 2013 προσφέρει καλές και αξιόπιστες συσκευές σε χαμηλό κόστος δίνοντας Android συσκευές απαλλαγμένες από το καθόλου συμπαθές, στη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών, bloatware.

Επίσης, αναφέρεται ότι η Lenovo συρρίκνωσε ακόμα περισσότερο το εργατικό δυναμικό της Motorola αλλά και την παρουσία της ίδιας της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε να μειωθεί η ζημιά μιας και το αρχικό πλάνο για την βελτίωση της κερδοφορίας μέσα σε δυο εξάμηνα από την ημέρα της εξαγοράς δεν απέδωσε ποτέ.

Τέλος, άσχημα είναι τα πράγματα και για τα Moto Mods, τα οποία δίνουν στη σειρά Moto Z ένα modular design και κουμπώνουν στην πλάτη του κινητού για να του προσθέσουν νέες λειτουργίες, θα είναι ανάλογη με αυτή των Moto X smartphones μιας και σταματάει η παραγωγή τους για να επικεντρωθεί η παραγωγή σε προϊόντα τα οποία θα αποδώσουν πραγματικό κέρδος στην εταιρεία.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εμαθαν και αυτοι με τον ασχημο τροπο οτι ο κοσμος δεν ασχολειται με λαλακιες τυπου lg g5 and friends…..

το μπουλο lenovo! ας κλεισουν ολοι και ας μεινουν οσοι πραγματικα μπορουν να σταθουν προσφεροντας κατι!

Billy K.

Τα έχει κάνει σαλάτα η lenovo. Από τότε που εξαγόρασε η lenovo τη motorola ο κόσμος έχει γυρίσει τη πλάτη του.

Νίκος

Άντε να βαφτεί και η ομάδα των κινητών της λενοβο μπλε και να πέσει στην θάλασσα να ηρεμήσουμε…

giorgosgek

αντιοοοο

Legend

Πες τα tiamat αγόρι μου!

NikosAr

Καταρχήν μπράβο στη Lenovo που έχει βρει αυτό τον τρόπο να εξαλείφει τον ανταγωνισμό … που επίσης έχει πάρει μαθήματα από άλλες μεγάλες εταιρίες … που κάνουν ακριβώς το ιδιο …

Σάκης

Μετά το MOTO X2 τα μαύρα της τα χαλια. Ακόμα το έχω από τον Νοέμβριο του 14 και κελαηδαει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.