Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module [CES 2019-Exclusive photos]

Moto Z3, Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module [CES 2019-Exclusive photos]
Στην έκθεση CES 2019, η Verizon (πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας στις ΗΠΑ) παρουσίασε το πρώτο της 5G smartphone. Στην πραγματικότητα όμως το τηλέφωνο της Motorola είναι μια 4G συσκευή, που με αντάπτορα μετατρέπεται σε 5G.
Το δίκτυο 5G είναι η επόμενη μεγάλη τεχνολογική αλλαγή στις τηλεπικοινωνίες και είναι μία από τις κυριότερες τάσεις στην φετινή έκθεση CES. Η επόμενη γενιά ασύρματων υπηρεσιών αναμένεται να ενισχύσει την ταχύτητα και την ανταπόκριση του δικτύου για βελτιωμένη συνολική εμπειρία χρήστη, αυξάνοντας την ταχύτητα ανταλλαγής δεδομένων μέχρι και 10 φορές, υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Moto Z3, Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module [CES 2019-Exclusive photos]
Το Motorola Moto Z3 ξεκίνησε αρχικά τον Αύγουστο του περασμένου έτους ως ένα τηλέφωνο 4G, με την επιλογή ενός Moto Mod που μπορεί να προσαρμόζεται στο πίσω μέρος της συσκευής (περιλαμβάνει δικιά του έξτρα μπαταρία) και έχει τη δυνατότητα να προσθέσει τη δυνατότητα λειτουργίας 5G. Σύμφωνα με το Cnet, το 5G Moto Mod θα γίνει η πρώτη συσκευή 5G της Moto Z3-Verizon μόλις η εταιρεία ενεργοποιήσει τη νέα υπηρεσία δικτύου.
Moto Z3, Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module [CES 2019-Exclusive photos]
Ως συσκευή διαθέτει οθόνη 6.01 ιντσών Full HD+, τεχνολογίας Super AMOLED, με αναλογία διαστάσεων 18:9 και προστασία Gorilla Glass 3. Το smartphone τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm με 4GB μνήμης RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB. Το Moto Z3 διαθέτει διπλή κάμερα με δύο αισθητήρες 12 megapixel στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια selfie κάμερα ευρείας γωνίας, ανάλυσης 8 megapixel. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.000mAh.
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το Techblog, το οποίο για 5η συνεχή χρονιά βρίσκεται στην έκθεση CES, στο Las Vegas, μπορείτε να διακρίνετε την συσκευή Moto Z3, καθώς και τον προσαρμογέα module 5G.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES 2019 IBM

Η IBM παρουσίασε το Q System One, τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή για εμπορική χρήση [CES 2019]

Η IBM, στα πλαίσια της CES 2019, παρουσίασε τον Q System One, τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή για επιστημονική και εμπορική χρήση, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του prototype στη CES 2018.

Smartphones 5G CES 2019 Samsung

Το 5G prototype smartphone της Samsung εμφανίστηκε στη CES 2019

Το Galaxy S10 θα εμφανιστεί στις 20 Φεβρουαρίου αλλά η Samsung εμφάνισε ένα 5G prototype smartphone στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τα δίκτυα πέμπτης γενιάς στην έκθεση CES 2019 .

Business CES 2019

Τι δουλειά έχει ένα burger στα εκθέματα της CES 2019;

Στην φετινή έκθεση CES είδαμε πολλά σύγχρονα τεχνολογικά εκθέματα. Ένα όμως ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστικό γιατί το μυστικό της πιθανής επιτυχίας του θα κριθεί στην γεύση. Ο λόγος για το νέο οικολογικό “Impossible Burger 2.0”.

Gear CES 2019 htc vr

Το "Birdly" υπόσχεται την μέγιστη εμπειρία VR πτήσης [CES 2019]

Εάν το όνειρο σας ήταν μια μέρα να πετάξετε τότε μια εταιρία κατασκευής εξομοιωτών εικονικής πραγματικότητας μπορεί να κάνει το όνειρο σας πια, πραγματικότητα. Το “Birdly” υπόσχεται να σας κάνει να πιστέψετε πως πραγματικά πετάτε.