Motorola One Power με διπλή κάμερα, λεπτά bezel, notch και Android One

motorola one power διπλή κάμερα bezel notch android one, Motorola One Power με διπλή κάμερα, λεπτά bezel, notch και Android One

Η Motorola ετοιμάζεται να παρουσίασει ένα νέο smartphone το οποίο προσπαθεί να μοιάσει στο iPhone X. Το Motorola One Power είναι η δεύτερη συσκευή της εταιρείας, μετά το Moto X4, που θα είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα λαμβάνει γρήγορα τις όποιες αναβαθμίσεις από τη Google.

Το Motorola One Power μοιάζει τόσο πολύ με το iPhone X μιας και εκτός των ελάχιστων bezel στην οθόνη, διαθέτει notch στην οθόνη του που είναι σχεδόν ίδιου μεγέθους με αυτό της Apple αλλά και διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη τοποθετημένη πάνω αριστερά στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Αυτό που επίσης δεν είναι ξεκάθαρο είναι το που θα βρίσκεται ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μιας και δεν αποκλείεται η συσκευή να ξεκλειδώνει μέσω της ανάγνωσης προσώπου ή μέσω κάποιου fingerprint scanner ενσωματωμένο στην οθόνη του. Δεν αποκλείεται βέβαια η συσκευή να διαθέτει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος όπου το χαρακτηριστικό “M” της Motorola είναι τοποθετημένο μέσα σε οπή, κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί όταν ανακοινωθεί και επίσημα το συγκεκριμένο smartphone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

And counting…

Chris_BMW

Έχει γεμίσει ο τόπος I phone X κλώνους ..

VasiliS9plus

Essensial κλονους Γιατί και το IPhone κλονος είναι. Βέβαια θα μου πεις ποιος το έκανε μόδα.

NikosAr

Πλέον η προσπάθεια της απαξίωσης μιας διαφορετικής συσκευής όπως είναι της Apple με το Χ και το notch είναι τραγική … ξεκίνησε σαν μοναδική και θα καταντήσει το ένα στα 2 smartphone με notch … απογοήτευση !

NikosAr

@VasiliS9plus
Ξέρεις την σημασία της λέξης * γραφικός ;
Όπου άρθρο iPhone X και notch… υπάρχει και το δικό σου σχόλιο για το essential τον πρωτοπόρο στα smartphone … υποκλίνομαι !

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναι το σαπακι essential ολοι αντιγραφουν που δε πουλησε ουτε τσάμπα που το διναν στο τριμηνο κ με δωρεάν τη καμερα 360 αν θυμαστε

το essential που ο rubin στελνει mail στους υπαλλήλους του οτι ψαχνει να πουλησει την εταιρεία του

Chris_BMW

@VasiliS9plus

Φίλε πες μου αντικειμενικά τωρα .. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία σου μοιάζει με το essential;;;

Χρήστος

Μην περιμενετε τρελα πραγματα απο την motorola οταν απο πισω ειναι η lenovo!

Γιάννης

Καλά που πήρα το Oneplus 5T και δεν έμπλεξα με το σεμεδάκι. Όλα τα τηλέφωνα του 18 είναι ίδια. Τραγικό…

Agnostos13

@Chris_BMW:
Πως δεν μοιάζει με το Essential; Αφου από κάτω έχει bezel! Είχε το iPhone X bezel από κάτω;;;

wave

Ποιο essential που βρήκατε μια καραμέλα. Στο essential είναι μια στρογγυλή οπή στην πάνω οθόνη. Εδώ όλοι αντιγράφουν το στενόμακρο notch του x.

VasiliS9plus

@nikosAr μήκος με μπερδεύεις με άλλον. Πρώτη φορά γράφω για το Essensial phone. Εγώ συνήθως “βρίζω” στα άρθρα για το OP. Την Apple την σέβομαι σαν εταιρεία.

VasiliS9plus

* και την Motorola την γουστάρω.

Vendetta

@NikosAr μηπως τον μπερδεψες με τον Edge?

ΝΙΚΟΣ

Το Χ είναι beta συσκευή. Η Motorola περίμενε και υλοποίησε καλύτερα το σεμεδάκι και την 2πλή κάμερα. Μαγική τεχνολογία, που θα μας οδηγήσει στον εποικισμό του Άρη.

NikosAr

@VasiliS9plus++
Συγνώμη φίλε …. σε μπέρδεψα με τον Edge, όπως είπε ο φίλος @Vendetta που είναι ποιο παρατηρητικός από εμένα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.