Θα επανακυκλοφορήσει η σειρά Motorola RAZR;

Η σειρά RAZR της Motorola ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες οικογένειες κινητών τηλεφώνων της ιστορίας και η πιο επιτυχημένη στην flip κατηγορία. Οι RAZR συσκευές όμως ανήκουν στο παρελθόν εδώ και αρκετά χρόνια. Μήπως αυτό θα αλλάξει σύντομα;

Κατά την διάρκεια του MWC 2018, ο CEO της Lenovo (που πλέον είναι ένα με την Motorola) Yang Yuanqing ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του θρυλικού RAZR brand, σε μια περίοδο που η Nokia επανακυκλοφορεί αρκετά κινητά του παρελθόντος όπως τα 3310 και 8110. Η απάντηση του ίδιου ήταν αρκετά αισιόδοξη, τονίζοντας πως μια ενδεχόμενη δεύτερη είσοδος της RAZR οικογένειας στην αγορά θα “αναπτυχθεί… πολύ σύντομα”. Αυτό σημαίνει πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες της αναβίωσης των πιο επιτυχημένων flip phones που κυκλοφόρησαν ποτέ. Τα RAZR κινητά αγαπήθηκαν όσο λίγα και στο μέλλον ίσως κερδίσουν ακόμα μια φορά τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Βέβαια, το πότε θα μπορούσε να επανεμφανιστεί ένα κινητό της σειράς είναι άγνωστο. Μπορεί να μην γίνει ποτέ. Οι δηλώσεις του Yuanging όμως μαρτυρούν πως, αργά ή γρήγορα, οι Lenovo και Motorola θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση μιας νέας RAZR πρότασης. Φυσικά, εκείνη δεν θα αποσκοπεί στην αντικατάσταση του βασικού καθημερινού smartphone. Περισσότερο θα παίξει τον ρόλο του “back-up phone”, ενός δεύτερου κινητού για έκτακτη ανάγκη ή για απλές, βασικές, καθημερινές λειτουργίες. Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε την ανακοίνωση ενός σύγχρονου RAZR flip κινητού και πιστεύουμε πως εκείνο θα έχει την ίδια υποδοχή με τα ανανεωμένα 3310 / 8110.

θα επανακυκλοφορήσει σειρά Motorola RAZR, Θα επανακυκλοφορήσει η σειρά Motorola RAZR;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis

Πώποτας approves

Makis

Το έχω βγάλει από το συρτάρι εδώ και κανένα μήνα και το χρησιμοποιώ καθημερινά με την sim της δουλειάς. Πολύ βολικό μου είχε λείψει. Το ξεχνάς στην τσέπη….

GerogeX

Εάν κυκλοφορήσει πείτε το για να περιμένω

Jigsaw

Αχ ήμουν πανευτυχής κάτοχος του V3x κι αναπολώ πολύ όμορφες στιγμές συμβίωσης μαζί του!!!
Ποιότης κι ομορφιά συνάμα.

#bringrazrbackasap

KnightRider

Αυτό θυμάμαι κολλούσε πολύ άσχημα αν είχες βίντεο 176×144 με 20+fps !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.