Motorola, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat για 10 συσκευές

Motorola, Motorola, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat  για 10 συσκευές

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αχαχαχα και πριν κάποιος ελεγε αν πάρουν motorolla updates θα κάνει σταυρό
μάλλον ο θεός τον άκουσε ;p

Κώστας Μ.

Καλά νέα! Ειδικά για το atrix από 4.1 σε 4.4 να τα βλέπει αυτά η sony και κάποιες άλλες που δεν δίνουν update σε κινητά που τα σηκώνουν λόγο παλαιότητας.Ξέρουμε τίποτα καινούργιο αν και πότε θα έρθει το moto g στην Ελλάδα?

γιαννης

παιδια τι θα μου προτεινατε σε smartphone μεχρι 350 ευρω (Παραπανω δεν) καλο για gaming γρηγορο στο ιντερνετ και γενικα για πολλες εφαρμογες το nexus 5 εβλεπα και ακουσα οτι θα κοστιζει 350 fix τιμη απο την google ισχυει; στην αρχη ελεγα το lg optimus g απο τα σκρουζτομαγαζα το ειχανε 314 αλλα τωρα το πηγανε 380 αλλο κινητο;
το nexus 5 ποτε ερχεται ελλαδα;
Επισης το nexus 4 θα μου το προτεινατε;

Darth

@ γιαννης Huawei Ascend P6
κάτι άλλο αυτή την εποχή δεν βλέπω να έχει (εκτός και αν μπορείς να βολευτείς με το note 2 )

Νίκος

Φίλε εγώ έχω το Ν4 και μέχρι στιγμής δεν μασάει….είναι πανγρήγορο και πανέμορφο. Θα στο πρότεινα όμως να το φέρεις απ’έξω για λόγους τιμής αν έχεις αυτή την ευκολία. Ρίξε και μια ματιά από Κίνα μεριά…με ένα 200αρι βρίσκεις τούμπανα!

Ανθονι

@darth, χαχαχχαχαχαχαχαχα +1

Eddy

Παιδια ξέρει κάποιος τι θα γίνει με το XOOM 2;!!!
Τα ταμπλετ θα πάρουν αναβάθμιση η μόνο τα κινητά τηλέφωνα, Εχω το XOOM 2 Και είναι κρίμα να μην πάρει αναβάθμιση. Εδώ και καιρό παιδεύομαι με 4.0 και είναι κριμα το ταμπλετακι….. Έχει πολύ ωραίο κόψιμο ωραία οθόνη και καλή ποιότητα κατασκευής. Αλλα το βλέπεις οτι θέλει μια ποιο γρήγορη έκδοση…..

Panagiotis G

@γιαννης δες το xperia Ζ τετραπύρηνο 2GB μνήμη 5 ιντσες full HD οθόνη και 4G στα 354 (σε σκρουτζομάγαζο) και με καλύ μπαταρία

Kostas

Υπάρχει λάθος στο άρθρο. Το Moto G θα πάρει 4.4 κατά το Γενάρη..

Kwstas

Η Motorola τραβά ξανά προς τη δόξα.Σε 2-3 χρόνια θα είναι πάλι στους κορυφαίους κατασκευαστές.Πολύ πιθανόν τα επ’όμενα Nexus να είναι από την Moto

Νίκος

Όσοι έχετε Motorola παίξτε και κανένα joker !!! Στο θέμα των αναβαθμίσεων, έκατσε!!!

aris

H motorola αν συνεχισει να κανει τεοιες κινησεις σε λιγα χρονια θα ειναι η πρωτη εταιρια στο android εφαρμοζει τακτικη apple στις αναβαθμισεις και για μενα αυτο μετραει.

Ζήσης Βαγγελός

Οι αναβαθμίσεις μετράνε πολύ. Η Motorola θα πάρει μεγάλο μερίδιο αγοράς αν συνεχίσει να βγάζει οικονομικές συσκευές και τις αναβαθμίζει γρήγορα. Τα θέλουμε Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.