Moto G6/G6 Play/G6 Plus: Ανακοίνωση στο MWC 2018;

Moto G6 MWC 2018, Moto G6/G6 Play/G6 Plus: Ανακοίνωση στο MWC 2018;

Τρία smartphones της σειράς Moto G6 θα λανσάρει η Motorola στο MWC 2018 σύμφωνα με το MobileXpose. Για την ακρίβεια, η εταιρεία θα παρουσιάσει στη Βαρκελώνη τα τα Moto G6 Play, Moto G6, Moto G6 Plus.

Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι βάσει των νεότερων πληροφοριών από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών της Taiwan, η συσκευή με αριθμό XT1922-1 -που προηγουμένως σχετιζόταν με τα Moto E5 και Moto E5 Plus- έλαβε τη σχετική πιστοποίηση και τελικά ο αριθμός ανήκει σε μία συσκευή Moto G6 που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ήδη αναμένεται ότι η Motorola δεν θα επιδείξει κάποια ναυαρχίδα στο MWC 2018, αλλά τη νέα σειρά οικονομικών συσκευών Moto G6,η οποία λέγεται ότι θα έρχεται με μικρά περιθώρια και αναλογία οθονών 18:9.

Όλα δείχνουν ότι με κάποιες διαφορές, οι συσκευές θα φέρουν τον ίδιο σχεδιασμό με το Moto G6 Plus να αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μέγεθος εκδοχή με οθόνη μεγέθους 5,93 ίντσες. Βάσει των μέχρι στιγμής πληροφοριών, θα φορά τον Qualcomm Snapdragon 630 και θα έρχεται είτε με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο ή 4/6GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά στο Moto G6 Play, σε προηγούμενες διαρροές είχε ακουστεί ότι θα έρχεται με το Snapdragon 430 για SoC και είτε 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, είτε 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον ακούγεται ότι θα έρχεται με οθόνη HD 5,7 ιντσών, κάμερα 12MP και μπαταρία 4.000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.