Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Moviphone smartphone projector, Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Moviphone μοιάζει με ένα OnePlus 5 με ενσωματωμένο projector, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιραστούν περιεχόμενο εν κινήσει ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου και προβάλλοντάς το σε μεγαλύτερη επιφάνεια.
Παρά το γεγονός ότι οι οθόνες των smartphones έχουν κατά πολύ μεγαλώσει, είναι αναμφισβήτητο ότι δεν είναι ότι πιο βολικό για να δει κάποιος ταινίες ή βίντεο.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το Moviphone έρχεται με οθόνη IPS TFT 5,5 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1.920 x 1.080 pixels), οχταπύρηνο MediaTek MT6750V με γραφικά Mali-T860 MP2 GPU και διαφορετικές εκδοχές για RAM και αποθηκευτικό χώρο. Η μία έχει RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB και η δεύτερη RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Επίσης, υπάρχει και έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο, η οποία είναι η μόνη διαθέσιμη προς πώληση αυτή τη στιγμή.

Ακόμη, διαθέτει κάμερα 13MP με αυτόματη εστίαση και LED flash και κάμερα selfie ανάλυσης 8MP. Υποστηρίζει microSD και έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί μέχρι 22 ώρες για ομιλία και μέχρι 4 ώρες με ενεργοποιημένο τον projector. Για λειτουργικό φορά το Android Nougat.

O projector του στα 50 lumen μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο σε επιφάνεια μέχρι 100 ίντσες ανάλυσης 720p με λόγο αντίθεσης 80.000:1.

Η έκδοση των 128GB διατίθεται έναντι 599 δολαρίων.

Να σημειωθεί ότι ήδη άλλες εταιρείες έχουν προσπαθήσει να ενσωματώσουν projector στο smartphone αλλά δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Απομένει να δούμε αν η Wireless Mobi Solution θα τα καταφέρει καλύτερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Το αρθρο αναφερει ” Full HD projector”. Αυτο σημαινει 1080 και οχι 720 οπως στην συνεχεια αναφερει προς το τελος του κειμενου.

Οσο για το 50 lumens με αντιθεση 80000 προς 1, νομιζω πως θα χρειστει 500, 5000 lumens, δεν ξερω. Σαν πολυ μικρο ειναι το νουμερο. Παντα για αντιθεση συνεχομενη και οχι στιγμιαια π.χ. 0,0001msec.

Πολυ φοβαμαι πως δεν θα ικανοποιησει το προιον στην πραξη

Solon

Άχρηστο. Με 50 Lumens φωτεινότητα πρέπει να έχεις απόλυτο σκοτάδι για να προβάλεις εικόνα στο 1 μέτρο. Δεν έχει νόημα. Οτιδήποτε κάτω από 500 lumens απλά παίζεις και πουλάς μούρη.

Κώστας Ζ.

Να υποθέσω οτι το κινητό θα “πρέπει” να είναι στη φόρτιση; θέλω να πω οτινθα ρουφάει μπαταρία αβέρτα αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.