Έκθεση MWC 2012, Το Techblog πάει Βαρκελώνη

Για μια ακόμα χρονιά το Techblog θα παρευρεθεί στην ετήσια έκθεση Mobile World Congress 2012 (MWC) στη Βαρκελώνη για να καταγράψει τον παλμό της κινητής τηλεφωνίας. Κάντε like στο Fan Page μας στο Facebook (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) για να βλέπετε άμεσα ότι βλέπουμε και εμείς και subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε πρώτοι όλα τα βίντεο που θα ανεβάζουμε από τη Βαρκελώνη.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2012 και στο ταξίδι μας κάλεσε η Sony Ericsson Ελλάδας.

, Έκθεση MWC 2012, Το Techblog πάει Βαρκελώνη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανασης

γιατι την λενε ακομα sony ericsson?

Τασος

Sony Θα λεγοντε … την Ericsson την φαγανε … αναμενομενο ηταν να γινει για να κερδιζει μονο η Sony …!!! :/ Καλο ταξιδι παντως … !!!

Kostas Nikou

Να πεις συγχαρητήρια εκ μέρους μου στην Sony Ericsson! Μπορεί να μην βγάζει τα καλύτερα τηλέφωνα, αλλά τουλάχιστον στην Ελλάδα, έχει άξια στελέχη, τα οποία μπορούν να διακρίνουν σε ποιες ιστοσελίδες (βλέπε techblog.gr) γίνεται σωστή δουλειά και κάνουν, με πολύ απλές κινήσεις, την καλύτερη διαφήμιση!

Solon

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην Sony-Ελλάδας και Κώστα περιμένουμε με αγωνία.

Β βασιλης

Για την πρόσκληση δε το συζητώ…όσο για τα στελέχη τους..γελάω ακόμη….

ntakland

Κώστα τι θα “αναβάζεις” . Μια μικρή διόρθωση σου κάναμε μην θυμώσεις! Πάντως ανυπομονώ για την κάλυψη της έκθεσης! Θέλουμε πολλά βιντεάκια και από τις κοπέλες που θα παρουσιάζουν τα προϊόντα!

Ερμής

η έκθεση θα περιλαμβάνει και καινούρια tablets???

TehviewGr (Iphonias)

ειναι ανοιχτη στο κοινο???
Kωστα αυτα ονειρεομαι κι εγω για το δικο μου blog αλλα ειναι νωρις ακομα…

Σ.Μ.

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα smartphone και tablets!Α,και συγχαρητήρια στη sony ericsson!(sony τώρα πια….!)Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη χρονιά θα παρουσιάσει αξιόπιστα smartphone!Περιμένουμε εικόνες από Βαρκελώνη Κώστα!;)))

Τασος

Κωστα θα κανεις ενα Hands-on στο Galaxy S3 αμα το εχουν στην εκθεση ???… Να το δουμε και πως ειναι …!!!

Stelios

Ναι ρε Κωστα Ψησου να κανεις ενα Hands-on στο S3 …

Giannhs

Κωστα Καντο ρε Θελουμε να Δουμε το S3 … Θα το κανεις???

Τασος

Ωραια Κωστα ευχαριστω πολυ …!!!

Αλέξανδρος

Κώστα μπορεί να πάει οποιοσδήποτε εκεί;

ΓιώργοςΘ.

κώστα βλέπω θα προτιμησεις να πας εκει παρα να πεταξεις χαρταετο…δεν μας τα λες καλα,χαχαχα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones MWC 2012

Τι μας έκανε εντύπωση από την έκθεση MWC 2012

Η ετήσια έκθεση MWC 2012 είναι παρελθόν, σίγουρα όμως τα μοντέλα smartphones και tablets που ανακοινώθηκαν εκεί θα μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον. Το Techblog έπιασε στα χέρια του όλες τις συσκευές που παρουσιάστηκαν εκεί και προσπάθησε να σας μεταφέρει το κλίμα και τις πληροφορίες πρώτο με βίντεο και φωτογραφίες. Παρακάτω παραθέτω τα μοντέλα που […]

Reviews MWC 2012

MWC 2012, Όλα τα hands-on video!

Από την Κυριακή το πρωί τα έχουμε δοκιμάσει όλα! Τρίτη βράδυ σήμερα και μετράμε ήδη 30 hands-on video μέσα σε 60 ώρες! Ότι μπαίνει στην πρίζα και παίρνει μπαταρίες έχει περάσει από τα χέρια του Techblog. Σε περίπτωση που έχετε χάσει κάποιο από τα βίντεο ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και βάλτε να ψήνονται […]

Smartphones MWC 2012

MWC 2012, Το Techblog πάει Βαρκελώνη. Όλα τα νέα πρώτα εδώ, στο δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας

Η καλύτερη έκθεση Mobile World Congress (MWC) θα είναι η φετινή και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά για να παρακολουθήσει από κοντά όλες τις εξελίξεις και να σας μεταφέρει με φωτογραφίες και βίντεο ότι συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνει. Όλα τα νέα smartphones, tablets και gadgets εδώ στο Techblog, το […]

Smartphones Android Smartphones Fujitsu Fujitsu Android smartphones

Fujitsu smartphones και tablets στην Ευρώπη! [yay!]

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η Fujitsu σχεδιάζει να ανακοινώσει μια σειρά smartphones και tablets για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά! Από το ρεπορτάζ δεν γίνεται γνωστό για το πότε έχει οριστεί η ημερομηνία πάντως δεν είναι απίθανο κάποια πρώτα μοντέλα να τα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη.