Νέα renders του iPhone 11 δείχνουν τα πιθανά χρώματα του;

renders iphone 11, Νέα renders του iPhone 11 δείχνουν τα πιθανά χρώματα του;
Νέα renders που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πιθανά χρώματα του νέου “iPhone 11 Max” καθώς και ενός πιθανού “iPhone XR 2”, με τις διάφορες εκδοχές τους να γίνονται θέμα συζήτησης μεταξύ των κατασκευαστών.
Μπορεί να έχουν μείνει λιγότεροι από 9 μήνες μέχρι την καθιερωμένη εκδήλωση της Apple για το Σεπτέμβριο, όπου πρόκειται να ανακοινώσει την τελευταία σειρά των iPhones, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει διάφορες φήμες και renders να διαρρέουν στο διαδίκτυο. Μια νέα αναπαράσταση από τον Ben Geskin δείχνει πως ένα “iPhone XR 2” με διπλή κάμερα, και ένα “iPhone 11 Max” με τρεις κάμερες θα μπορούσε να μοιάζει.

Επιπλέον, ορισμένοι προμηθευτές iPhone σημείωσαν ότι θα μπορούσαν να κρύψουν το “μάτι υπερύθρων” (Blaster IR) και τον ανιχνευτή προσώπου (dot projector) κάτω από την οθόνη. Ενώ αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει την εγκοπή εντελώς, θα μπορούσε να ζητήσει μια πολύ μικρότερη εγκοπή στην επόμενη σειρά των τηλεφώνων της. Άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων βρήκαν πιο ευφάνταστους τρόπους για να αποφύγουν εντελώς την εγκοπή, όπως να έχουν μια hole-punch κάμερα ή να έχουν μια φωτογραφική μηχανή που να μπορεί να ανυψωθεί και να κρυφτεί μέσα στην συσκευή, όταν δεν χρησιμοποιείται.
renders iphone 11, Νέα renders του iPhone 11 δείχνουν τα πιθανά χρώματα του;
Όπως γίνεται αντιληπτό, η Apple φαίνεται πως έχει καταλήξει σε κάποιες βασικές γραμμές για την εμφάνιση του νέου iPhone, παρ’όλα αυτά φαίνεται πως ακόμη υπάρχουν αρκετά θέματα προς διαπραγμάτευση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kagouro

Και έλεγα θα πάρω iPhone φέτος μόλις γυρίσω από σεζόν….αλλά ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.