Νέες διαρροές δείχνουν το Samsung Galaxy A8s με notch-τρύπα

διαρροές A8s notch-τρύπα, Νέες διαρροές δείχνουν το Samsung Galaxy A8s με notch-τρύπα
Στη “μόδα” του notch φαίνεται πως μπαίνει σταδιακά και η Samsung καθώς διαρροές δείχνουν το νέο Samsung Galaxy A8s με τρύπα στο πάνω μέρος της οθόνης του για την μπροστινή κάμερα του κινητού.

Φήμες θέλουν την εταιρεία να υιοθετεί τρία διαφορετικά είδη notch στις νέες τις συσκευές με την πρώτη από αυτές να είναι το Galaxy A8s, το οποίο ίσως αρχικά ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας.

Η Samsung συνεχίζει την παράδοση των οθονών infinity, όμως φαίνεται πως ίσως οι νέες οθόνες θα συνοδεύονται κι από ένα γράμμα στην ονομασία τους, ανάλογα με το είδος του notch που έχουν. Έτσι, για παράδειγμα η Infinity-U μπορεί να πρόκειται για οθόνη που φέρει waterdrop notch ενώ η Infinity-V και η Infinity-O δεν είναι ακόμη γνωστό τι είδους οθόνες είναι.

Είναι πιθανόν ακόμη και το να δούμε κάποια από τις οθόνες αυτές στο Galaxy A8s το οποίο λίγο καιρό πριν η Samsung παρουσίασε σε teaser. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο teaser έδειχνε τη συσκευή χωρίς bezel στο πάνω μέρος υπονοώντας πως η εταιρεία ίσως υιοθετήσει τελικά την οθόνη Infinity-O με τρύπα στην οθόνη για τη selfie κάμερα.

Μια κινέζικη ιστοσελίδα η IT Home είχε στην κατοχή τις φωτογραφίες από τα υποτιθέμενα panels του Galaxy A8s τα οποία δείχνουν την ύπαρξη μιας κυκλικής τρύπας στο κέντρο του πάνω μέρος της οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον αισθητήρα φωτός. Η εταιρεία όμως φαίνεται πως θα προσπαθήσει να ενσωματώσει με διαφορετικό τρόπο τους αισθητήρες, ίσως με το να τους τοποθετήσει κάτω από την οθόνη.

Τέλος, το Samsung Galaxy A8s φημολογείται πως είναι “προάγγελος” του πολυαναμενόμενου Galaxy S10 που αναμένεται να έχει την selfie camera κάτω από την οθόνη.

διαρροές A8s notch-τρύπα, Νέες διαρροές δείχνουν το Samsung Galaxy A8s με notch-τρύπα

διαρροές A8s notch-τρύπα, Νέες διαρροές δείχνουν το Samsung Galaxy A8s με notch-τρύπα

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης 2013

τιναφτορε ! χειροτερη απο τ σονι εγινε η σαμμι

ΚΝ

Πολύ ομορφη σχεδίαση …ειδικα αν η κάμερα ειναι δεξιά πάνω.

Νίκος

Ότι και να βγάλει η σαμμι δεν θα αξίζει τα λεφτά της ειδικα όταν ζητάει κάτι 400αρια κ 500αρια για τις μεσαίες προτάσεις της εκεί πλέον παίζει μπάλα η xiaomi και η oneplus σε αυτά τα λεφτά δίνει πολύ ανώτερες συσκευές

John Real

Δυστυχως τα Samsung εχουν γινει πανακριβα , το A8s θα ξεκιναει χαλαρα απο τα 600 ευρω. Και η Oneplus παντως εχει ανεβασει αρκετα τις τιμες και αναμενεται να παει ακομη πιο πανω του χρονου. Αρα σε θεμα value for money μονο καμια Honor η Xiaomi υπαρχουν σαν επιλογες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.