Νέο Galaxy smartphone από τη Samsung στις 11 Οκτωβρίου;

πρόσκληση event νέο samsung galaxy smartphone 11 οκτωβρίου, Νέο Galaxy smartphone από τη Samsung στις 11 Οκτωβρίου;

Η Samsung δημοσίευσε πρόσκληση σε event για την παρουσίαση ενός νέου Galaxy smartphone, έχοντας ήδη παρουσιάσει όλες τις ναυαρχίδες της για το 2018, ενώ το μότο “4x fun” είναι από μόνο του αινιγματικό. Τι ετοιμάζει η Samsung για τις 11 Οκτωβρίου;

Το “βαρύ πυροβολικό” της Samsung εμφανίστηκε πρώτα το Φεβρουάριο, στα πλαίσια της MWC 2018, με τα Galaxy S9 και S9 Plus, αλλά και τον Αύγουστο με την παρουσίαση του Galaxy Note 9 το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα ένα μήνα στην αγορά. Φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει κάτι ακόμα μιας και η πρόσκληση στο Galaxy event για τις 11 Οκτωβρίου προμηνύει κάποιο νέο smartphone.

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι “καυτός” μιας και μετά τις Google, Huawei και LG που θα παρουσιάσουν τις νέες ναυαρχίδες τους, γίνεται η τέταρτη εταιρεία που θα αποκαλύψει νέο smartphone το οποίο δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα και δε γνωρίζουμε το τι μπορεί να ετοιμάζει για το συγκεκριμένο event.

Η Samsung αναφέρει πως το νέο Galaxy smartphone θα κάνει τους χρήστες να εκφραστούν με περισσότερους τρόπους από ποτέ, ενώ υπάρχουν σημεία σε αυτά που αναφέρει στην επίσημη σελίδα της όπως το “4X” και “Capture the fun”, που μπορεί να σημαίνουν πως η νέα συσκευή θα έχει έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες και δεν αποκλείεται να διαθέτει τέσσερις κάμερες.

Τέλος, υπάρχουν οι φήμες πως η Samsung ετοιμάζει ένα νέπ Galaxy A smartphone, κάτι που μπορεί να ερμηνευθεί και σε αυτά που αναφέρει στη σελίδα για το event όπου γράφει “…new device with A Galaxy Event…” και το “A” να είναι κεφαλαίο στη μέση της πρότασης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Galaxy A9 με τέσσερις κάμερες. Απλά τα πράγματα.

Flagship killer

Κι εγώ Α9 βλέπω….
Βασικά βλέπω το A9 να το βάζουν απέναντι από το iPhone XR ώστε το note και τα s10 να χτυπάνε XS , XS MAX… εδώ όμως μπερδεύει η φήμη για ” οικονομικό ” s10….
Θα δείξει
Πάντως για το Α9 Υπάρχουν πολλές προσδοκίες

Nikos

καθως επισης και 4x οπτικο zoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.