Νέο mid-range smartphone με Snapdragon 435 από την HTC;

mid range smartphone snapdragon 435 htc, Νέο mid-range smartphone με Snapdragon 435 από την HTC;

Μετά από αρκετές άστοχες προσπάθειες της HTC για να κερδίσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ίσως ήρθε η στιγμή για μια mid-range συσκευή σε μια κίνηση της εταιρείας για να στραφεί στη συγκεκριμένη αγορά και να γίνει ανταγωνιστική.

Η HTC έχει ήδη κυκλοφορήσει έξι συσκευές μέσα στο 2018, οι οποίες είναι τα Desire 12με επεξεργαστή MediaTek MT6739, Desire 12+ με Snapdragon 450, U11 Eyes, U11 Life, U12+ και Exodus 1, ενώ η μυστηριώδης συσκευή που εμφανίστηκε έχει την κωδική ονομασία HTC 2Q72XXX και δείχνει σαν Hardware Version Number το MSM8940 το οποίο αντιστοιχεί στον επεξεργαστή Snapdragon 435.

Ο Qualcomm Snapdragon 435 κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2016 και βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 28nm, χρησιμοποεί οκτώ πυρήνες Cortex-A53 και είναι χρονισμένος στα 1.4GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει η Adreno 505 GPU ενώ το X8 modem με συνδεσιμότητα Cat.7 μπορεί να πετύχει ταχύτητες μέχρι τα 300Mbps.

Το να στοχεύει στον τομέα των flagship smartphone τα τελευταία δύο χρόνια, η HTC δεν κατάφερε και πολλά και ίσως ήρθε η στιγμή για αλλαγή και μετάβαση στη μεσαία κατηγορία, δίνοντας στην αγορά μια συσκευή με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά οικονομική και ανταγωνιστική σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Πάπαλα. Νόμιζα πως ήταν πρωταπριλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.