Νέοι αισθητήρες ISOSELL 48MP και 32 Megapixel

νέοι isocell αισθητήρες samsung μεγαλύτερη ευκρίνεια, Νέοι αισθητήρες ISOSELL 48MP και 32 Megapixel

Δύο νέους αισθητήρες ISOCELL παρουσίασε η Samsung για smartphones, έτσι ώστε να πραγματοποιούν λήψεις φωτογραφιών μεγαλύτερης ευκρίνειας και ακόμα πιο βελτιωμένης ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Samsung παρουσίασε τους αισθητήρες ISOCELL Plus GM1 και GD1 στα 48MP με μέγεθος pixel 0.8μm κατάλληλους για smartphones και λόγω του μικρού τους μεγέθους θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε smartphones τα οποία διαθέτουν διπλή, τριπλή ή ακόμα και τετραπλή κάμερα, με τη Samsung να έχει ήδη ανακοινώσει τα Galaxy A7 και A9 τα οποία διαθέτουν τριπλή και τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Η τεχνολογία ISOCELL προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις ενώ σε συνεργασία με την τεχνολογία Tetracell, η οποία συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα, υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση φωτός. Αυτό σημαίνει πως οι αισθητήρες GM1 και GD1 μπορούν έχουν δυνατότητες ίδιες με το μέγεθος 1.6μm pixel ενός φακού στα 12MP και 8MP, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν γυροσκοπικό ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας για ακόμα πιο γρήγορη λήψη εικόνας.

Επιπλέον, ο αισθητήρας GD1 προσφέρει τη δυνατότητα για HDR σε πραγματικό χρόνο, πλουσιότερα χρώματα και λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια καταγραφής selfie video ή streaming live video ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι αισθητήρες ISOCELL GM1 και GD1 βρίσκονται σε μαζική παραγωγή που ξεκίνησε το τελευταίο τρίμηνο του έτους που διανύουμε και αναμένεται να τους βρούμε σε smartphones που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
s0me0ne

Λίγο οι in screen fingerprint αισθητήρες που παίζουν τελευταία, λίγο η πρωτιά του p20 pro στην κάμερα (πλέον και το mate 20p), λίγο τα περί καθόλου notch και τώρα αυτοί τούμπανοι αισθητήρες… Κάτι μου λέει ότι το galaxy S10 θα είναι μακράν ένα απ τα καλύτερα μοντέλα που θα βγάλει η Samsung την επόμενη season!

Είναι λες και βλέπω από τωρα το s10 με in screen fingerprint sensor πολύ ταχύτερο απ ότι υπαρχει στην αγορά ως τώρα, χωρίς notch με ακόμα μικρότερα bezels και με αυτούς του τούμπανους αισθητήρες κάμερας να κόβει βόλτες στην κορυφή Μόνο του ώσπου να έρθει το επόμενο μοντέλο κάποιας αλλης ίσως εταιρίας για το κατεβάσει 😝

Για να δούμε…

ΚώσταςD.

Μέχρι να βγάλει η Σόνυ τους επόμενους….

NikosAr

@s0me0ne χαχαχα … άντε και στο διάστημα …

George r

Pixel binning θα κάνουν όπως ο 40αρης του pro και το ίδιο exmor rs της Sony.
Θα δούμε ωραία πράγματα νύχτα μέρα στις φωτογραφίες από εδώ και πέρα.

Αγγελος

Ισχυει το s10 αναμενεται πολυ δυνατο.νεος επεξεργαστης,5g υποστηριξη,νεα καμερα τριπλη σε αλλο επιπεδο,4000μιλιαμπερ μπαταρια,οθονη χωρις μπεζελ μονο με μια μικρη τρυπουλα για τη καμερα σαν να εχεις ενα καμμενο πιξελ,αναγνωριση αποτυπωματος στην οθονη,ai επεξεργαστη…ε τι αλλο πραγματικα.βασικα αν βαλουν και αντιστροφη φορτιση σαν το mate 20 δε θελω κατι αλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.