Netflix: HDR βίντεο στους χρήστες Pixel 3 και Pixel 3 XL

netflix hdr Pixel 3, Netflix: HDR βίντεο στους χρήστες Pixel 3 και Pixel 3 XL
Μόλις χθες ορισμένοι κάτοχοι των smartphones Pixel 3 και Pixel 3 XL, παρατήρησαν στη βιβλιοθήκη ταινιών Netflix, της συσκευής τους ότι δίπλα από κάποιους τίτλους εμφανιζόταν το λογότυπο “HDR”. Αυτό δεν ισχύει για όλους τους κατόχους των εν λόγω τηλεφώνων όμως.
Σε αντίθεση με την λειτουργία HDR σε μια κάμερα smartphone, η οποία συνδυάζει πολλαπλές εκθέσεις για να παράγει μια καλύτερη εικόνα, το Netflix χρησιμοποιεί τον τίτλο HDR για κάτι διαφορετικό. Η εταιρία υιοθετεί το περιεχόμενο HDR για να παρέχει μια πιο δυναμική ποικιλία χρωμάτων. Για παράδειγμα, ενώ παρακολουθείτε ένα τέτοιο βίντεο στο Netflix, μπορεί να παρατηρήσετε φωτεινότερο λευκό και πιο σκούρο μαύρο.
netflix hdr Pixel 3, Netflix: HDR βίντεο στους χρήστες Pixel 3 και Pixel 3 XL
Τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL μπορεί να μην έχουν εμφανιστεί ακόμη στη λίστα των smartphones που υποστηρίζουν τα βίντεο HDR, στον ιστότοπο του Netflix, αλλά σύμφωνα με το “Android Police” μόλις χθες, ορισμένοι χρήστες των τηλεφώνων Pixel του 2018, άρχισαν να παρατηρούν την ετικέτα HDR να εμφανίζεται δίπλα σε ορισμένους τίτλους του Netflix. Η ετικέτα δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές Pixel 3 και Pixel 3 XL, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ενημέρωση βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία εξέλιξης.
Σύμφωνα με το Netflix, για να προβληθεί βίντεο HDR σε ένα υποστηριζόμενο τηλέφωνο Android, ο χρήστης θα πρέπει να έχει εγκαταστήσει την έκδοση 5.0 της εφαρμογής Netflix ή μεταγενέστερη. Απαιτείται σταθερή ταχύτητα Internet τουλάχιστον 25Mbps και η ποιότητα streaming θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί στην επιλογή “Υψηλή”. Τέλος, οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στην συνδρομή προβολής περιεχομένου Netflix τεσσάρων οθονών.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαδόπουλος Νίκος

Και στο note 9 το έχει το HDR.

jo

σε μενα pixel 3 xl το εχει σε καποιες ταινιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.