Νέο Essential Phone αποκλειστικά για την Amazon με Alexa app

Essential Phone, Νέο Essential Phone αποκλειστικά για την Amazon με Alexa app

Ύστερα από την πρόσφατη αποκάλυψη των τριών συλλεκτικών εκδόσεων του Essential Phone η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία μίας ακόμη έκδοσης. Ο λόγος για το νέο Essential Phone “Halo Gray” που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Amazon και μάλιστα με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Alexa.

To έκτο στη σειρά pure Android smartphone της Essential με κωδική ονομασία PH-1 δεν έχει ιδιαίτερες εξωτερικές διαφορές με την έκδοση Stellar Gray. Πρόκειται για σασί ίδιου γκρι ματ χρωματισμού αλλά με ανοιχτόχρωμα bumpers από τιτάνιο περιφερειακά της συσκευής.

Σε αντίθεση με τις συλλεκτικές εκδόσεις το αποκλειστικό μοντέλο της εταιρείας για την Amazon θα ενσωματώνει όπως προείπαμε Alexa app και θα πωλείται στις τιμές των Black Moon και Pure White εκδόσεων.

Essential Phone, Νέο Essential Phone αποκλειστικά για την Amazon με Alexa app

Συγκεκριμένα, το Halo Gray είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στο site της Amazon στην τιμή των 449 δολαρίων ή κατά 50 δολάρια ακριβότερα με την προσθήκη της 360 κάμερας στο πακέτο αγοράς.

Δωράκι δηλαδή αξίας 150 δολαρίων εφόσον η 4Κ κάμερα της Essential από μόνη της κοστίζει 199 δολάρια!

Η τιμή των 449 δολαρίων θα ισχύει για λίγες μόνο ημέρες. Από τις 24 Φεβρουαρίου και μετά το Halo Gray Essential Phone θα πωλείται στην τελική τιμή των 449 δολαρίων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Salmatias Daltis

Πολλοι εδω σκεφτονται να το αγορασουν γιατι βρηκαν την alexa χρησιμη. Αντικαθιστα πληρως τα google search της στιγμης. Μεχρι και σε δημοσιες υπηρεσιες ακουγεται οτι θα μπει για να αντικαταστησει αλλα εργαλεια (Λονδινο)

Chris966

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Στοιβαρή κατασκευή, τετραγωνισμένη ”σοβαρή” σχεδίαση κι όχι με τις αστείες καμπυλότητες που μας έχει φλομώσει η APPLE από το 2014 με το 6, όχι ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο (πολύ σημαντικό ΚΑΙ αυτό), το notch στο σωστό μέγεθος, καθόλου εξωγκόματα στις κάμερες πίσω αλά iphone με τους τερατώδεις φακούς και πάει λέγοντας…
Με μία λέξη ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ.
Εάν δε, το συγκρίνει κανείς με τις τιμές του iphone (κυρίως του Χ), θα τον πιάσει η απόλυτη απελπισία..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.