Με το νέο Facebook app για Windows Phone 8 κάνεις “pin” τα πάντα

Οι χρήστες των smartphones με Windows Phone 8 δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν μήπως χάσουν κάποια σπουδαία συζήτηση ή γεγονός στο Facebook. Η νέα εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, επιτρέπει στους χρήστες να “καρφιτσώσουν” (pin) οποιοδήποτε σχεδόν περιεχόμενο από το Facebook πανεύκολα στην home screen με την μορφή Live Tile. Μπορούν να κάνουν “pin” chats, events, groups, pages, photo albums, και οτιδήποτε σχεδόν θελήσουν ενώ το Live Tile ανανεώνεται αυτόματα.

Επιπλέον, το βασικό Live Tile του Facebook app δείχνει τις ενημερώσεις στο wall και η Microsoft βελτίωσε σημαντικά την υποστήριξη γλωσσών και την συνολική απόδοση της εφαρμογής.

Όσοι θέλετε μπορείτε να πατήσετε εδώ για να κατεβάσετε την νέα έκδοση της εφαρμογής Facebook για Windows Phone 8 κινητά.

Facebook Windows Phone 8, Με το νέο Facebook app για Windows Phone 8 κάνεις “pin” τα πάντα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ισχύει,με το update έγινε πολύ καλύτερο και προστέθηκαν αρκετά νέα features αλλά ακόμα θέλει δουλίτσα…άντε τώρα να φτιάξει και το app για youtube η ms και θα ήμαστε κομπλέ.

Μαινόμενος

Παιδιά, μέσα στο Δεκέμβρη πήραμε τα πάντα όλα από Nokia!! Κάτι άρχισε να κινείται!! Ωραία τα δωράκια της Nokia με αποκορύφωμα το Nokia Camera Beta για το 820 μου!! Όπως λέει ο φίλος λείπει η Official του youtube. Ας είναι καλά η google βέβαια με τα πείσματα της, όμως είμαι καλυμμένος από εφαρμογή τρίτου.

Χρήστος

το fb app στο Windows Phone υστερεί μόνο στο “loading” που παραμένει αργό σχετικά με τις άλλες πλατφόρμες, και στο θέμα του chat που ειναι απαράδεκτο ακόμα.. βέβαια μου κάνει εντύπωση οτι το βγάζει η Microsoft και όχι η Facebook(σε αντίθεση με Τwitter παράδειγμα που έβγαλε αμέσως εφαρμογή για Windows Phone)

βέβαια τα Windows Phone θέλουν πολύ δουλειά και μερικές διορθώσεις, όπως για παράδειγμα, να γινει ξεχωριστή η ρύθμιση κουδουνιού και μουσικής(αυτό πραγματικά είναι bug, γιατι αν δεν ειναι, πρέπει αυτός που το σκέφτηκε να πάει “στην πυρά)”. και επίσης, να μπει ενας file explorer, γιατι όταν έχεις έγγραφα μέσα και πολλές φωτογραφίες, χάνεσαι λιγο μέσα στα προγράμματα, που δεν κάνουν και την καλύτερη ταξινόμηση και εμφάνιση σε “ομάδες” των αρχείων σου(ή τουλάχιστον έτσι όπως θέλουμε να δουλεύει σε windows πλατφόρμα)

Konstantinos

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει;

έχω το buildin account μου συνδεδεμένο. αν βάλω και το app θα έχω δύο φορές το share to …. facebook όταν πάω να μοιραστώ κάτι; Κυρίως με νοιάζει για φωτογραφίες… Δεν με ενδιαφέρουν τα notifications μόνο να κάνω εύκολα λάικ και να διαβάζω μηνύματα όσο είμαι offline

Δημητρης Μ.

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές.
Μόνο εμένα ενοχλεί που πρεπει να γράφω SMS μόνο με το qwerty πληκτρολόγιο που διατίθεται;… Δυστυχώς δεν το γνωριζα αυτο όταν πήρα το Lumia 925

Χρήστος

@Δημητρης Μ. μάλλον έχετε μείνει εσύ και η αδελφή μου, οι τελευταίοι των μοϊκανών ένα πράγμα, δεν ξερεις τι γκρίνια έχω φάει που της είπα να πάρει το Nokia Lumia 820 😛

συνήθεια ειναι πάντως, όταν συνηθίσεις το qwerty, δυσκολα θα γυρισεις στο “τηλεφωνικό” πληκτρολόγιο

spiros

Με το νέο χρόνο έρχεται και νέο update τα windows phone θα απογειωθούν & σύντομα θα ξεπεράσουν & την im@l@ki@

Cj Georgio

Υπάρχουν ακόμα άτομα που γράφουν μηνύματα με τηλεφωνικό πληκτρολόγιο?

Nikos

Εγω γιατι δεν μπορω να βρω το nokia camera beta στο δικο μου 820;

Αntouan

Καλησπερα και χρονια πολλα…αν μπορει ας με βοηθησει καποιος…πηρα προσφατα ενα Huawei W1…μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση την gdr2 ξερει καποιος αν προκειται να παρει την gdr3 και ποτε???πραγματικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το κινητο ειδικα με την μπαταρια του αλλα γιατι η Νοκια να εχει δωσει αναβαθμισεις και αυτη η ρημαδα η Huawei να κοιματε???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.