Στα σκαριά Galaxy C με Exynos 7872;

Galaxy C Exynos 7872, Στα σκαριά Galaxy C με Exynos 7872;

Μια νέα προσθήκη στη σειρά Galaxy C ετοιμάζει η Samsung, το οποίο δεν είναι ούτε το Galaxy C10, ούτε το C10 Plus. Τα παραπάνω επικαλείται σε δημοσίευμά του το Android Headlines, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στη Samsung.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πηγή, το άγνωστο αυτό μοντέλο θα είναι το πρώτο μοντέλο της Samsung με το Exynos 7872 SoC. Το 64bit εξαπύρηνο τσιπ τεχνολογίας 14nm, αναμένεται να ανακοινωθεί στους επόμενους μήνες και θεωρείται εναλλακτικό του Snapdragon 650.

Όσον αφορά στη συσκευή, το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να είναι το Galaxy C3 ή κάποιο άλλο μοντέλο το οποίο μπορεί να μην κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Samsung έχει σαν στρατηγική αν το smartphone δεν είναι ναυαρχίδα να το κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές. Δεδομένου ότι το Exynos 7872 προορίζεται για mid-range, τότε μπορεί να μην το δούμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάντως η σειρά Galaxy C κυκλοφορεί και στην Ασία και σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Περασαν 2 χρονια ωστε να ανταγωνιστουν τον 650 (618). Φυσικα η Qualcomm που θεωρει “τα εφαγε τα ψωμια του ο 650” τον αντικατεστησε με τον 660. Λογικα σε 2 χρονια η Samsung θα κυκλοφορήσει τον δικο της ανταγωνιστη του 660. Σωστα ?
Να δω ποτε θα ανταγωνιστουν τους 652 + 653 ….Υπομονη δεν βιαζομαστε, ετσι δεν ειναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.