Samsung Galaxy S5, Κατοχυρώθηκε πατέντα για έλεγχο με κινήσεις του κεφαλιού

Η Samsung κατοχύρωσε μία νέα ευρεσιτεχνία στην Ευρώπη που αφορά στον έλεγχο μίας συσκευής χρησιμοποιώντας κινήσεις του κεφαλιού. Η εμπρόσθια κάμερα θα παρατηρεί τις κινήσεις του κεφαλιού για να ανιχνεύει για παράδειγμα κινήσεις και νεύματα, όπως όταν κουνάμε το κεφάλι προς το κάτω για το “ναι” (αποδοχή), ή προς τα πάνω για το “όχι” (άρνηση).

Επιπλέον, κουνώντας αριστερά ή δεξιά το κεφάλι του, ο χρήστης θα μπορεί να μετακινείται ανάμεσα στις σελίδες μίας εφαρμογής ή ενός ebook. Κάθε κίνηση, θα χρειάζεται να επιβεβαιώνεται από ένα νεύμα του κεφαλιού προς τα κάτω, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να απενεργοποιηθεί κάποιο χαρακτηριστικό ή λειτουργία από λάθος.

Η ευρεσιτεχνία δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο υφίσταται από τον περασμένο Ιούλιο. Το πιθανότερο είναι να δούμε στην πράξη το σύστημα της Samsung στο νέο Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Κατοχυρώθηκε πατέντα για έλεγχο με κινήσεις του κεφαλιούSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Κατοχυρώθηκε πατέντα για έλεγχο με κινήσεις του κεφαλιού

Σημείωση: Η φωτογραφία παραπάνω δείχνει ένα concept για το Galaxy S5 και όχι το πραγματικό προϊόν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sakis

Επιτέλους κάτι καινούργιο απο την σαμμυ
Καλη κινηση πάντως.

jimo

παρομοια χαρακτηριστικα εχει η εφαρμογη Look away player στο iphone οχι γιαννης γιαννακης τωρα σιγα την κενοτομια !!

Alex

Καλή προσπάθεια, είναι ωραίο να υπάρχει και να αναπτύσσεται η έρευνα. Ωστόσο δεν νομίζω να είναι εργονομικό, κανείς δεν θα κάτσει να κουνήσει το κεφάλι του πάνω από 3-4 φορές συνεχόμενα, θα γίνει ενοχλητικό. Αλλά αν δεν καταναλώνει μπαταρία τότε ας υπάρχει για να υπάρξει και η πιθανότητα βελτίωσης στο μέλλον.

Prototype

Καλημέρα.δηλαδή αν είσαι στη ξαπλώστρα το καλοκαίρι Και έχεις το κινητό μπροστά σου θα κουνάς πάνω-κάτω δεξιά αριστερά το κεφάλι Σαν χαζός…Όπως έχω το note 3 που έχω που και καλά..βλέπει την κίνηση του κεφαλιού όταν Είσαι στο ιντερνέτ πάνω-κάτω την σελίδα μόνο την ημέρα και αν ο έχει καλό φωτισμό ώστε ο αισθητήρας να εντοπίσει την κίνηση..μια λέξη μόνο λέξη (απελπισία)!!αυτα ζητάει ο κόσμος..?μπορει στην αρχή..τώρα δε θα σώσουν τη Samsung από χαμηλότερες πουλήσεις η αισθητήρες για το κίνηση στο κεφάλι.άντε κάντε μια πατέντα για μπαταρία που κρατάει δύο μέρες το κινητό και τα λέμε.αυτο δεν το δουλεύει κανείς απλά υπάρχει για να λες ότι το έχει το έχει το κινητό σου.

Γιωργος

Ναι ναι ναι και κλασσικά θα καταναλώνει παρα πολυ παταρια και θα το εχουν ολοι κλειστό.ελα τωρα, παντα ετσι γίνετε

True

Προτωτυπη (λεμε τωρα) αλλα μη χρησιμη! Θα δουμε πιος θα κουναει το κεφαλι του σαν χαζος για να εκτελεσει εντολες απο το να αγγιζει με ενα απλο αγγιγμα την οθονη!!

Γιωργος

Πριν να λεμε πολλα και διαφορα ας ερθει στα χερια του καθενος και βλεπουμε για τα λειτουργικα συστηματα ! αν αξιζουν η οχι !

Petros

Τράτζικ… Δεν ξέρουν τι να πουλήσουν .. Πανικός τους εχει πιάσει και βγάζουν οτι να ‘ ναι. Βγήκαν φήμες για το έξυπνο ρολόι της apple και βγάλανε την βλακεία το gear μη τους πούνε οτι αντιγραψανε . Έβγαλε 64bit επεξεργαστή και στην εβδομάδα επάνω ανακοινωσανε οτι το δουλεύουν (και να βγάλουν 64bit θα πρέπει να περιμένουν μια έκδοση adroid φρουί λακτε να ειναι προσαρμοσμένη ).. Μπορεί η apple να τα δίνει με το σταγονόμετρο , αλλα ειναι χρήσιμα καινοτόμα και απλα στη χρήση .. Δεν ειμαι φαν της apple αλλα βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά ..

Aris Pateras

Είναι περιττό για μένα όλο αυτό! Θα πας για καφέ και θα κουνάς το κεφάλι? Καλά! Απενεργοποιημένο θα είναι πάντα εκτός την πρώτη, μία και μοναδική φορά που θα το δοκιμάσει κάποιος να δει πώς είναι. Άντε να κάνει εφέ και στους φίλους του. Άχρηστες κατευθύνσεις όπως και η κυρτή οθόνη! Παντελώς άχρηστες! Στις μπαταρίες όντως, καμία σωστή προσέγγιση με αποτέλεσμα. Κρίμα! Πλήρης τεχνολογικός αποπροσανατολισμός! Άντε και καμιά πατέντα να σε περνάει στις ρυθμίσεις της συσκευής όταν… σκαλίζεις τη μύτη σου!

seme

O κόσμος γελάει με αυτά τα πράγματα.Η κλασική εξέλιξη θα είναι να το αγοράσει ο κόσμος και απλά να το έχει απενεργοποιημένο απο τις ρυθμίσεις γιατι θα του τρώει μπαταρία.

lefteris

ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΦΕ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ Π.Χ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

tiamat

εχουμε τρελαθει ολοι με το θεμα μπαταριας και με το δικιο μας. με οσους μιλω για κινητα αυτο μου λενε. αντρες γυναικες σχετικοι παντελως ασχετοι, ολοι θιγουν το θεμα της μικρης αυτονομιας των κινητων και ποσο προβληματικη ειναι η χρηση τους.

κανενας ομως δε μας ακουει και γιαυτο και μεις εχουμε φτασει να αδιαφορουμε για οτιδηποτε καινοτομο η’ επαναστατικο συμβαινει στο χωρο της τεχνολογιας οπως για τις 2κ κυρτες οθονες, για τους δυνατους πυρινες, τα νευματα και τη τεχνικη νοημοσυνη και ολο αυτο το θεωρω πολυ λογικο!!

αν δεν εχεις να φας ενα μηνα και εισαι αστεγος θελεις να σου δωσουν ψωμι και νερο!!! ,οχι ferrari!!…

Nio

Ολοι κραζετε αλλα η Samsung ειναι μια. Δεν το εκανε τυχαια αυτο. Κοιταχτε να δειτε πως θα αυξηθουν οι πωλησεις της κατακορυφα. Θα σπασει ολα τα ρεκορ.
Υ.Γ. Θυρα 9 samsung.

Λευτέρης

Και η μπαταρία του s5 φημολογείται έντονα ότι θα είναι 4.000mAh.Δεν είναι και μικρή.Αλλα ακόμα και να το βγάζετε άχρηστο αυτό με το κεφάλι λόγω μπαταρίας και ότι δεν θα το χρησιμοποιεί κάνεις τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι το s5 θα το έχει οποτε το χρειαστεί ο χρήστης ενώ οι υπόλοιποι θα το κατακρίνουν γιατί πολύ απλά δεν θα το έχουν στο δικό τους κινητό.S4 έχω και πολλοί το κράζουν αλλά όταν βλέπουν αυτά με το κεφάλι κτλ μένουν έκπληκτοι.Παμε samsung!!!

Vasilis

Οι πωλήσεις της θα πέσουν γιατί έρχονται οι Κινέζοι με ποιοτικότερα τηλέφωνα και τούμπανα με χαμηλή τιμή.
Η Samsung και η Apple μόνο προς τα κάτω θα πάνε.

Δημήτρης Μ

Όλοι σκεφτόμαστε το τι θα ήθελε ο καθένας προσωπικά αλλά μην ακυρώνουμε έτσι χωρίς σκέψη τέτοιες καινοτομίες.υπερβολικά χρήσιμος τρόπος αλληλεπίδρασης που ελπίζω να αναπτύσσεται συνεχώς ώστε να γίνεται πιο εύκολος και ξεκούραστος στη χρήση.και Εγώ φυσικά θεωρώ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω το χέρι μου για Κάτι τέτοια αλλά σκεφτείτε πως υπάρχουν άτομα με συγκεκριμένες ειδικές ανάγκες καθώς και άτομα με συγκεκριμένα επαγγέλματα Που πιστέψτε με τους φαίνεται απείρως πιο χρήσιμο από εμάς.ασχετα άν η καθε σαμσουνγκ τις προμοταρει γενικά για όλους τις δυνατότητες αυτές για να πιάσει και τους φιγουρατζηδες και όλους μέσα.και για να το ξεκαθαρίσω δεν έγινε ξαφνικά η σαμμυ ευαίσθητη απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ απλά θέλει τις συσκευές της να μπορούν να τις χειριστούν ακόμα και πιγκουινοι για να κάνει όσο μεγαλύτερες πωλήσεις γίνεται

mitsos 789

Κι εγω το θεωρω αχρηστο. Σαν τα δακτυλικα που μετα την motorola εφαρμοσε το iphone οπως και την τεχνολογια ματιου της samsung. Οταν ομως μιλαμε για αυτονομια, η Samsung υπερεχει ξεκαθαρα απο oλες τις εταιρείες με διαφορά.

Panos7GR

@jimo: Look away player, σαν να λέμε δηλαδή Smart Pause. Βασικά όχι σαν να λέμε… Είναι η ίδια η μεταφορά του Smart Pause της Samsung στο App Store. Ξεκολλατε μάγκες! Αυτές τις τεχνολογίες τις είχε ήδη η Samsung και μάλιστα τις φοράει το S4. Αυτή η πατέντα είναι η κατοχύρωση τους σε ευρωπαϊκό έδαφος και μάλιστα πιο αναπτυγμένες. Αυτές οι πατέντες είναι η φυσική εξέλιξη των Smart Pause, Smart Scroll και των Air Gestures! Γι αυτό ηρεμήστε… Κάθε καινούργιο χαρακτηριστικό καλοδεχούμενο, άσχετα αν είναι ανόητο ή marketing ή οτιδήποτε. Το ξέρω πως σίγουρα το 99,9% θα τα έχει απενεργοποιημένα ή θα παίξει για λίγο μαζί τους, θα δει μετά ότι δεν βολεύουν και τέλος. Ότι έγινε δηλαδή και με τα παραπάνω χαρακτηριστικά του S4. Γι αυτό αφήστε την καραμέλα της μπαταρίας. Για τις μπαταρίες είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο και το ξέρουμε όλοι μας. Ξέρουμε ποιοί φταίνε για την τεχνολογία των μπαταριών που είναι ίδια και απαράλλαχτη από τότε που είχαμε τα πρώτα μας κινητά. Πάντως δεν φταίει καμμία Samsung, ούτε Apple! Υ.Γ.: Πάντως η Samsung προσπαθεί να βγάλει και καμμία τεχνολογία προς τα έξω. Όσο και να μην το έχει το software κομμάτι, κάτι προσπαθεί και κάτι δίνει. Όταν η… Συνέχεια »

tiamat

συμφωνω και γω οτι samsung και apple ολο θα χανουν απο δω και περα. ο κοσμος ξυπνησε! και αρχιζει και βλεπει σιγα σιγα και αλλες oμαδες καθως ο πρωταθλητισμος μεταξη των εταιρειων παιζεται πλεον στα ισα με ισοδυναμους παιχτες και το πρωταθλημα ολοενα και γινεται πιο αμφιρροπο με τη samsung να κερδιζει μεχρι τωρα λογω καλυτερου γηπεδου (industrial and engineering) ,στησιματος (manager) και προεδρου (ceo) εε, αντε που και που βαζει και καμια διαιτησια οταν βαριεται να παιξει δυνατα…

@νιο μιλας παλι για τα κομματοσκυλα η’ για τη galaxy11?

doc77

Καλημερα σε ολους….ρε παιδια γιατι καθε φορα που γινεται λογος για οτιδήποτε σε ένα άρθρο που αφορά είτε τη Samsung είτε κάποια άλλη εταιρία πρέπει πάντα να γίνονται συγκρίσεις και περιττά σχόλια, γενικά ένας πόλεμος των fans χωρίς ουσία ….είμαι χρήστης και android και ios , ο ανταγωνισμός προς όφελος μας…ξυπνάτε εσείς πληρώνεται. !!!!!!!

Μιχάλης

Σκεφτειται όμως κάποιες φορές όπως για παράδειγμα όταν μαγειρεύεται ή τρώτε και είστε λερωμενοι θα κουνάτε το κεφάλι και θα απαντάτε την κλήση . Και στην παραλία όταν εισται βρεγμένοι το ίδιο . Και γενικα όταν δεν θα μπορειται να χρησιμοποιηται χέρια θα είναι χρήσιμο . Μην κράζουμε κατευθείαν χωρίς να σκεφτούμε λίγο . Βλεπετε Samsung και κραζεται κατευθείαν με κλειστά τα μάτια . Αμα βγει και είναι χάλια όπως και πολλά απο αυτα που έχει τώρα, τότε μαζί σας κράξτε όσο θέλετε .

Kosmas

Θα μας πιαστεί το κεφάλι στο πανω κατω..Για να δουμε…! Samsung <3…!

akis

ανυπομονω να δω την εταιρια που θα κατοχυρωσει την πατεντα της “παλινδρομικης κινησης της χειρος” καθως και την χρησιμοτητα της στην καθημερινοτητα.

Nio

@tiamat αμα ελεγα κ εγω την γνωμη μου (ιδια με τις περισσοτερερες) θα πεταγοταν καποιος oνοματα δεν λεμε (sx75) κ θα μου ελεγε αυτο που ειπα οποτε τωρα ειμαι καλυμμενος. 😛
Στο κοπη το πιτα θα ερθεις να τα πουμε απο κοντα.?

apostolos

γινετε με το συνεχομενο και παρατεταμενο κουνημα του κεφαλιου δεξια -αριστερα να φορτιζει και η μπαταρια γιατι απο αυτο πασχουμε αγαητη σαμμυ.

kostas

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα του S5 αλλά σχετικό με κινητά. Θέλω να αγοράσω το NOKIA Lumia 1520 μήπως ξέρετε πότε θα έρθει Ελλάδα με το καλό;

nikos

Ε Λ Ε Ο Σ

Γιάννης

Πόσο απελπισμένοι ειναι πια ολοι εκει στην samsung ? αν ειναι δυνατόν ! Εντάξει βρήκαμε το point feature του s5 ! Swipe with your hand ! The next big feature with the best phone … Κλασσικά !

κολλιακος

ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ HTC ONE ΣΕ ΝΤΙΖΑΙΝ

Makis

Την κίνηση προς τα πανω για άρνηση δεν ισχύει καθότι είναι ελληνικότατο.

νικ

Υπαρχει ηδη στο galaxy4 αλλα προκειται για βελτιωση. Παντως η samsung οσο κι αν την κραζουμε ειναι η καλυτερη παγκοσμιως και λιγοτερο κολλημενη απο αλλες.Επισης εχει smartphones με το ενα τριτο της τιμης απο iphone και nokia,τα διπλασια χαρακτηριστικα. Οσο για αυυονομια νομιζω πως ειναθ η καλυτερη. Εγω παντως προτιμω lgg2.

mitsos 789

Ελπιζω να μην μοιαζει με τοhtc one φιλε γιατι οταν το επιασα, δε βολευε καθολου στη χρηση.το κατω ηχειο δυσκολευει καπως το κατω μερος της συσκευης. κυριως ελπιζω να κρατησει αποσπωμενη μπαταρια και οχι ενσωματωμένη λες κ ειναι τουβλο. Πρέπει ομως να επαναφερει ραδιοφωνο.

νικ

Κατι αιωνες μπροστα απο νοκια htc iphone. Ψηφιζω ομως lg g3

tiamat

@φιλε νιο στο κοπι τη πιτα θελω πολυ να ερθω αλλα δεν εξαρταται απο μενα! θα το προσπαθησω φιλε μου γιατι το techblog εχει πολυ καλη παρεα!

μιχαλης

@νικ ποιος ήρθε ? Καλύτερη εταιρία ? Κινητά στο ένα τρίτο τις τιμής της νοκια με τα διπλάσια χαρακτηριστικά. Θα μου δωσεις ένα παράδειγμα για να δω και εγώ που το είδες αυτο.

MANOS

Για τους περισσοτερους από εμάς άχρηστο αλλα υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες που τους είναι πολύ χρήσιμο και θα τους βοηθήσει.

Spiros

@kostas το Nokia lumia 1520 έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και δυο εβδομάδες απο το πλαίσιο σε τιμή 749€

kostas

Ευχαριστώ πάρα πολύ σκοπεύω να το πάρω αύριο.

kostas

*spiros ευχαριστώ πάρα πολύ σκοπεύω να το πάρω αύριο.

Λευτέρης

Όλα αυτά με το κεφάλι νομίζω ότι περιτριγυριζουν και το eye scanner.Μακαρι!

Μιχαλης

Η μπαταρία του galaxy note 3 είναι τέρας και παρά την τρελή φωτεινότητα, ανάλυση και μέγεθος τής οθόνης κρατάει χαλαρά 2 μέρες με ολα ανοιχτα και bluetooth ολη μερα ανοιχτο και συνδεδεμένο με το gear. Δεν σας φτανει αυτο και θελετε απο το πρωι εως το βραδυ να παιζει video ακομη και οταν κοιμάστε??? αγοραστε μια business battery για ωρα αναγκης. Αν μείνετε απο μπαταρια στο αμαξι ομως δεν θα σας βαλει μπροστα το κινητο. Η μπαταρια ειναι θεμα στα iphone που δεν αλλαζει και στα προηγούμενα samsung που δεν κραταγε πολυ. Στο note κραταει πολυ….

Λευτέρης

Ελπίζω και στο s5 να κρατάει πολύ φίλε μιχαλη γιατί είναι ένα από τα κριτήρια για να πουλήσω το s4 και να το πάρω!

Χρήστος

Μέχρι που θα βγει το G3 και bye bye sammy….

Λευτέρης

Δεν νομίζω φίλε Χρήστο.Κατι μου λέει πως το S5 θα είναι τούμπανο.Και επιπλέον θα επέλεγα Samsung αντί για LG.γουστα όμως όταν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο!

Δαβιδ

Να δω πότε θα βγαλουν κ το Xekaylotiri-pro το οποιο όταν θα εντοπίζει φούσκωμα στο επίμαχο σημειο θα μας πετάει με την μία στο youp@rn!! αχαχαχα
Έλεος πια…οπως προειπαν και αλλα παιδιά, λες και δεν ξερουν τι εχουμε πραγματικα αναγκη…

nikstaz

Αυτο το ειχε η sony στο xperia sola. Μπορουσες να χρισημοπιησεις ολοκλιρο το κινιτο χορης το χερη σου να αγκηξει την οθονη.

sx76

Η Samsung μας φερνει πιο κοντα στην εποχη του minority report (τεχνολογικα τουλαχιστον) γουσταρω…!!παντα ενα βημα μπροστα και τα κορακια να ανυπομωνουν να κραξουν ονοματα δε λεμε
(@Nio και σια) αλλα δεν πειραζει τα σαλια θα τρεχουν κατα βαθος αλλα απο εγωισμο δεν θα θελουν να φανε.. και η πρωτια παντα θα ποναει…..

tiamat

χαχα #sx τα σπασες παλι!!!φιλε συμφωνουμε σε ολα και ασε τους οχθρους μας να σκανε και να μας λενε κομματοσκυλα!!!! οι τεχνολογιες της samsung στα κινητα της ειναι σαν να μιμουνται τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας!!! τι να λεμε τωρα ,οι ανθρωποι φερνουν το μελλον σημερα!!

μια μπαταριαρα που να κραταει 100% παραπανω αποσο κρατανε οι μπαταριες τωρα ομως θα’ταν πιο σημαντικη τη δεδομενη στιγμη διοτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στη χρηση των κινητων και μας τη σπαει που κανενας δε κανει κατι δραστικο. με το να δινουν καθε ενα χρονο 500mah μεγαλυτερες μπαταριες οταν οι επεξεργαστες γινονται 2 φορες πιο δυνατοι στο ιδιο διαστημα ,δε γινεται δουλεια

Δημήτρης Μ

@sx76 τα δικαιώματα σου σαν μαθητής,σαν εργαζόμενος η μελλοντικός εργαζόμενος(Δεν ξέρω και την ηλικία σου),άνεργος κλπ κλπ;έχεις υποστηρίξει ποτέ με το ίδιο σθένος Που στηρίζεις την σαμσουνγκ τα δικαιώματα εσένα και Των άλλων για Υγεία-παιδεία-αξιοπρεπή ζωη;γιατί αν το έχεις κάνει έστω και σε μικρότερο βαθμό,τότε σε ξέρω σίγουρα.πρέπει να είσαι μεγάλος ηγετης του κινήματος.σε άτομα σαν εσενα ποντάρουμε για ένα καλύτερο αύριο. Πέρα απ την πλάκα ο μόνος λόγος για να σου βγαλω το καπέλο είναι να μου δείξεις ότι έχεις ένα σεβαστο αριθμό μετοχών της samsung.σε αντίθετη περίπτωση σε κοροιδεψανε φίλε μου.υπαρχουν ατομα που χρυσοπληρωνονται για να κάνουν το promotion που κάνεις.εσύ μάλλον πληρώνεις και απο πανω…ριγμενο σε εχουν.θέλω να διαβαζω σχόλια με ουσία.αν ηθελα να διαβαζω αραδες για το ποσο σουπερ ντουπερ ειναι η καθε εταιρια θα έμπαινα στο site της.φιλικά

Nio

@Δημητρης Μ κοιτα πως απαντανε σε τρολ..
@sx76 Συμφωνω κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ….!!!!!!
Η samsung μας φερνει πιο κοντα στην εποχη Matrix…
Εξου κ το avatar κ το ονομα που εχω… Ειναι παντα ενα βημα μπροστα μαζι με την εξυπνη σιτα κ το pretty bra σε λεω. Τρελαινομαι. Samsung ολεεεεεε Samsung ολεεεεεεε
Οτι κ να βγαζεις θα το αγοραζω ρεεεεεεεε..
Κ κανω μπεεεεεεεε σου λεω μπεεεεεεεεεεε samsung τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιι
Σε λεω οποιος δεν εχει samsung ποναει. Κερναω μπουκαλακι για τη samsung μαγκες…
Μαζι με το S4 δωρο η εξυπνη σιτα
Υ.Γ. Κωστα μην το σβησεις χαβαλετζιδικο ειναι…….:P

sx76

Και τελικα μπαινεις εδω και λες …δε λεω και την π@@…… μου ετσι για να το παιξω εξυπνος.Φιλαρακι το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σου ο κωστας ξερει ποσο ειμαι δεν το παιζω τσιπρας για να σου αποδειξω αυτο που θες, εγω απλα γουσταρω τη Samsung οπως και την Lg γιατι στα λεφτα που στοιχιζουν οι ναυαρχιδες τους κανουν πολλαπλασια πραγματα απο αυτα που κανουν ολα τα υπολοιπα και παντα ξεχωριζουν και για την αξιοπιστια τους και μην περιμενεις να διαβασεις τα σχολια που σου κανουν για να ικανοποιηθεις γιατι υπαρχουν πολλοι που βγαζουν χολη εδω μεσα οπως και συ

sx76

Και επειδη αυτοακυρονεσαι… εσυ γραφεις σχολια με ουσια ? οπως αυτο…… (απλά θέλει τις συσκευές της να μπορούν να τις χειριστούν ακόμα και πιγκουινοι)…!!! Λεεεμε τωρα ….σχολιο με ουσια !!!.μαγκια της να κοιταει να πουλαει οσο πιο πολυ μπορει μηπως καποια αλλη (apple) πουλαει τιποτα σπουδαιο που πουλαει τοσο…??? Αντιθετα σε συγκριση με τα S4 και Note 3 δεν κανει ουτε το εν δεκατο αλλα παρολα αυτα υπαρχουν αγοραστες …Ασε μας λοιπον εμας να απολαμβανουμε (και το κανουμε) ολα τα extreme χαρακτηριστηκα (μην αρχισω να απαρηθμο τα ποσα παραπανω απο αλλους γιατι θα θελω σελιδες…) που οι αλλοι θα τα βλεπουν γενιες μετα..και τελος γουσταρω να τους πληρωνω τα προιοντα τους αρκετα φθηνοτερα (βεβαια απο skrutz) και να τα απολαμβανω ….!!!!

Nio

Ρε sx76 μην τρελαινεσαι ρε αγορι μου. Ειπαμε οτι δεν αξιζουν τα κινητα της samsung???
Αξιζουν κ ειδικα τα note3 κ S4….
Ολο το δουλεμα ειναι στο οτι γινεσαι υπερβολικος ρε φιλε.
Για αυτο γινομαστε καποιοι εριστικοι. Κ δεν γινεσαι υπερβολικος με την συσκευη..!!!!!!
Αλλα με την εταιρεια..???!!!!!! Εκει πραγματικα εισαι για γελια. Αγαπα την συσκευη αλλα οχι την εταιρεια ρε φιλε δεν ειναι δικια σου δεν ειναι ουτε φιλη σου. Εσυ την πληρωνεις αλλα το να φανατιζεσαι ειναι κοροιδια. Πιστευω απο μια ηλικια κ μετα θα το ξεπερασεις. Τωρα αν εισαι πανω απο 25 τι να πω? Κριμα. Φιλικα Νικος. Θα μαι κ στο κοπη το πιτα να τα πουμε απο κοντα…

μιχαλης

Sx76 την αξιοπιστία που την είδες ? Εγώ αυτο που είδα είναι κοροϊδία. Εβγαλε την 4.3 για τα κινητά της και τα κατέστρεψε πραγματικά . Εγώ αυτο δεν το λέω αξιοπιστία προσωπικά .

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση. Να χαιρόμαστε όχι να νευριάζουμε. Ευχαριστώ 😉

Λευτέρης

Η αλήθεια είναι πως σε καινοτομίες η Samsung τους έχει αφήσει με ανοιχτά τα στόματα!Εξίσου και το κόμπλεξ!

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ λέω να σταματήσουμε να κράζουμε και να δούμε ΤΙ και ΠΩΣ θα παρουσιαστεί και κατα πόσο θα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο…. Αλλά αφού το δούμε πρώτα, στην εφαρμογή του… 😉

Δημήτρης Μ

@Sx76 Το ξέρω ότι θα σε απογοητεύσω τώρα αλλά και Εγώ το s4 έχω και πριν από αυτο note,το galaxy nexus,το galaxy one.Δεν είμαι αυτο το anti samsung τερας που έχεις στο μυαλό σου. Και επειδή Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι. Τρολ απάντησα με αυτό τον τρόπο και όχι όπως ο @νιο μπας και βοηθήσω να ξεμπλοκαρεις λίγο.επειδη οντως γίνεσαι υπερβολικος όπως είπε και ο @νιο πιο πάνω.αλλιώς Δεν έχω θέμα.στην επόμενη πατέντα της samsung που θα έχει ανακαλύψει το καπακι της μπαταρίας που ξεκουμπωνει απο κάτω προς τα πάνω, μαζί θα πανηγυρίζουμε.

jo

Εγω εχω miele κουζινα κ δε τι φτανει καμια Sammy!

Theo

@jo Φίλε κορυφή το σχόλιό σου.Όντως την miele δε την φτάνει κανείς. :-p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.