Το νέο HTC One στο πρώτο video teaser

Στις 25 Μαρτίου 2014 η HTC θα παρουσιάσει το καλύτερο smartphone του κόσμου όπως δήλωσε αυτολεξεί η Cher Wang κατά τη διάρκεια της MWC 2014. Το νέο smartphone θα ανακοινωθεί σε παράλληλο event σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και στο teaser video που ακολουθεί δύο τύποι συζητάνε για αυτό προετοιμάζοντας το έδαφος.

Δυστυχώς δεν μας δίνουν κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο για το επερχόμενο νέο HTC One, μόνο στην αρχή κουβεντιάζουν για τον ήχο Boom Sound.

, Το νέο HTC One στο πρώτο video teaser

, Το νέο HTC One στο πρώτο video teaser

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Timotheos

Αν και είμαι γενικά μετριοπαθης στις δηλώσεις μου, εδώ έχω να πω πως η διαφήμιση αυτή είναι ο ορισμός του απόλυτα γελοίου.
Τώρα σοβαρά!!?? Είναι διαφημιστική καμπάνια αυτή σοβαρής εταιρίας!!!??? Ήμαρτον!!!!

karkavelas

Μπορεί να το κάναν επίτηδες τόσο γελοίο για να τραβήξει την προσοχή.

kimonas

Παιδιά πέρα απ’ την πατάτα κάμερα σε ανάλυση ,το πρώτο one βγήκε καλύτερο smartphone για το 2013,οπότε καλό είναι να περιμένουμε… Techblog κάντε μια νύξη για το συγκεκριμένο γεγονός!

sosimple

Τετοιες διαφημισεις βγαλτε εσεις και μετα θα σας φταιει η σαμσουνγκ οταν κλεισετε..

Panos

Η διαφημιση ειναι εκπληκτικη.
Αν καποιος θελει να δει ξερα τεχνικα χαρακτηριστικα ας διαβασει τα blogs οταν βγει το κινητο.
Τι κακο κανει λιγο χιουμορ δηλαδη?

Temasek

@panos +1

chris

25 Μαρτίου 2013 ;;;;;;;;;;

dimitris

Ιστορικη μερα απο δυο πλευρες

Takis

Αν είναι η ίδια σαπίλα κάμερα των 4mp που είχε το one ,τότε καλύτερα να μην ανακοινωθεί ούτε οι δύο κάμερες θα το σώσουνε Ακόμα και το xperia go που έχω έχει καλύτερη κάμερα (5mp camera) από το one (4mp) Μάλλον η htc μας δουλεύει ,δηλαδή οι άλλες υλοποιήσεις δεν είναι καλές???? τι πάει να πεί το καλύτερο smartphone???? και όταν λέω οι άλλες εννοώ (Z2 ,G2 ,Gpro 2 ,nexus 5 ,Z1 compact κ.α) μάλλον αυτοί περιμένουν να τα σκάσουμε και στην επόμενη πατάτα που για την htc τα 4mp πολλά ειναι ,τους έχω ικανούς να βάλλουν και 0,5mp και να μας το πλασάρουν σαν το καλύτερο ,μετά όπως είπε και ο @sosimple δεν τους φταίει ούτε η nokia ,ούτε η sony και ούτε η samsung και για να μην παρεξηγηθούμε το one ήταν καλή υλοποίηση αλλά όταν δίνεις 700+€ σε ενδιαφέρουν όλα ,όπως μερικοί φωνάζουν για τα bezel του z1. Και στην τιμολογιακή κατηγορία του one απαγορεύεται η κάμερα να είναι κάτω από 8mp. (γνώμη μου είναι αυτή) Δεν είμαι fan καμίας εταιρείας ,όλες έχουν κάνει πράγματα που με χαλάνε. Υ.Γ μια και είδα το σαχλό βίντεο teaser του καινούριου one που κάνουνε beatbox θα ήθελα να προσθέσω ότι… Συνέχεια »

ΓιαννηςΡ

@takis αγορι μου γλυκο δεν ηταν 4mp αλλα 4ultra pixel!φαινεται πως δεν εχεις ιδεα απο κινητα με αυτα που γραφεις!η αληθεια ειναι πως και εμενα με χαλαγε το project των ultrapixel αλλα δεν ειχε κακο αποτελεσμα!η εμπειρια χρησης που σου αφηνουν τα htc ειναι το κατι αλλο!εχουν περασει πολλες συσκευες απο ολες τις εταιρειες απο τα χερια μου!τα htc ειναι ακομα αγαπημενες επιλογες!και περιμενουμε ανυπομονα το καινουργιο τους κοσμημα-υπεροπλο.Παρε πρωτα ενα one κρατα το 1-2 μηνες τραβα φωτογραφιες και μετα κατσε και γραψε ο,τι θελεις

Σπύρος

takis
είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι όσο περισσότερα mp τόσο καλύτερη κάμερα;είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το go έχει καλύτερη κάμερα από το one? τότε και το Xperia mini που είχα παλαιότερα είχε καλύτερη κάμερα.. μμ μάλιστα 😛

Drake

@Takis χαχαχαχαχα, το Xperia Go καλύτερη κάμερα από το One!!! Κλάμα λέμε!
Στο θέμα μας τώρα, ελπίζω μιας και πάντα αγαπούσα HTC να βγάλει το Best Smartphone για άλλη μια φορά…Και προσωπική άποψη δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ…Απλά χρειάζεται μόνο να βελτιώσει λίγο τη camera που ήταν η αχίλλειος πτέρνα του One (σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα) και με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, για άλλη μια χρονιά θα βγάλει το καλύτερο…One To Rule Them All!!!

Takis

Για όλους εσάς που μου απαντήσατε
Δεν είπα οτι είναι κακό το HTC one σαν υλοποίηση ,είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που υπάρχουν και η HTC βγάζει χρόνια τώρα ποιοτικά κινητά ,αλλά αυτό που κάνουν με την κάμερα που είναι 4 mp ακόμα και ultra pixel δεν συγκρίνεται με αλλά τηλέφωνα της κατηγορίας του.
@drake το xperia go έχει παραπάνω mp απο το one σαφώς και ο αριθμός των megapixel δεν έχει σημασία ,αλλά στην HTC τσιγκουνεύτηκαν την κάμερα θα μπορούσαν να βάλλουν τουλάχιστον 8mp. Και μετα να μιλήσουν για το καλύτερο smartphone

Takis

Όλα αυτά που έγραψα παραπάνω είναι γνώμη μου ,για να μην παρεξηγηθούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC One M8, Διαθέσιμο σε κόκκινο χρώμα από την Verizon

Σύμφωνα με νέο tweet του @evleaks, το HTC One (M8) πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα επιπλεόν χρώμα αποκλειστικά από την Verizon, με όνομα “Glamour Red” . Η συσκευή μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη σε τρείς χρωματικές αποχρώσεις: gunmetal grey, glacial silver και amber gold.

Software Android 4.4 KitKat Android Jelly bean Google

Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%

Σύμφωνα με αναφορά της Google, το 5.3% των χρηστών Android έχει πλέον εγκατεστημένο το Android KitKat στην συσκευή του. Το ποσοστό ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπου βρισκόταν στο 2.5%.

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC, Ετοιμάζει Windows Phone που θα μοιάζει με το HTC One M8;

Μπορεί μέχρι στιγμής η HTC να μας έχει συνηθίσει στα Android smartphones, όμως αυτό δεν αποκλείει τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου Windows Phone. Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος της HTC Αμερικής επιβεβαίωσε το γενονός ότι η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη μίας νέας WP συσκευής, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε αυτή θα είναι […]

Smartphones Android Android Smartphones HTC

Μάθε τι νέο φέρνει το νέο HTC One (M8) μέσα από ένα βίντεο

Το νέο HTC One (M8) είναι εδώ και έχει κατασκευή unibody με αλουμίνιο κατά 90%. Μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να ανακαλύψεις απλά και κατανοητά τι νέο φέρνει όπως η κάμερα DuoCamera και το νέο HTCSense 6.0 user interface. Το νέο One θα ξεκινήσει να διατίθετε από σήμερα σε κάποιες πρώτες χώρες. […]