LG: Η νέα ναυαρχίδα έρχεται κατά τον Απρίλιο, ίσως να μην ονομάζεται “G7”

LG νέα ναυαρχίδα έρχεται Απρίλιο μην ονομάζεται G7, LG: Η νέα ναυαρχίδα έρχεται κατά τον Απρίλιο, ίσως να μην ονομάζεται “G7”

Η LG είχε μια δύσκολη χρονιά αναφορικά με την πορεία των smartphones της στην αγορά. Το G6 δεν έπεισε τους καταναλωτές, ενώ το V30 άργησε να διατεθεί στην Ευρώπη, χάνοντας σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Ο κατασκευαστής θέλει πλέον να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες με τις φετινές του ναυαρχίδες.

Μετά την τεράστια επιτυχία του G2 το 2013, η LG έμοιαζε να μην είναι σε θέση να διαχειριστεί το “βάρος” που της είχε ανατεθεί και τις προσδοκίες που είχαν από εκείνη οι καταναλωτές. Έτσι, οδηγήθηκε σε κυκλοφορίες αξιόλογων smartphones, πολλά εκ των οποίων όμως ήταν προβληματικά σε μεγάλο βαθμό (G4). Οι τελευταίες δύο χρονιές αποτέλεσαν την… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον ο κατασκευαστής έχει ένα νέο πρόσωπο που διοικεί το τμήμα Κινητής Τηλεφωνίας της (ο οποίος ονομάζεται Hwang Jeong-hwan). Μάλιστα, εκείνος φαίνεται πως θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές για τις high-end σειρές (και όχι μόνο) το 2018.

LG νέα ναυαρχίδα έρχεται Απρίλιο μην ονομάζεται G7, LG: Η νέα ναυαρχίδα έρχεται κατά τον Απρίλιο, ίσως να μην ονομάζεται “G7”

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκπροσώπου των μεγαλύτερων παρόχων κινητής της Νότιας Κορέας στο ET News, η LG μάλλον θα κυκλοφορήσει το G7 μέσα στον Απρίλιο. Η συγκεκριμένη πληροφορία βρίσκει σύμφωνη μια αναφορά που θέλει τους Κορεάτες να διαθέτουν το νέο high-end smartphone στο κοινό στις 20 Απριλίου. Μάλιστα, ένας άλλος εκπρόσωπος παρόχου συμφώνησε με τα προαναφερθέντα υποτιθέμενα δεδομένα, λέγοντας πως “είναι απίθανο η LG να ανακοινώσει το G7 στο φετινό MWC” και καταλήγοντας πως το κινητό “θα μπορούσε να ανακοινωθεί στα μέσα Μαρτίου, δηλαδή ένα χρονικό διάστημα πριν την κυκλοφορία του”.

Μάλλον η LG θα θέσει νέο χρονοδιάγραμμα και δεν θα επισημοποιήσει τον πρώτο εκπρόσωπο της στο MWC 2018. Μάλιστα, φήμες θέλουν τον Jeong-hwan να αλλάζει την ονομασία του κορυφαίου μοντέλου, δίνοντας ένα τέλος στην σειρά G και σηματοδοτώντας την αρχή για μια νέα οικογένεια συσκευών, σχεδιασμένες μόνο για την κορυφή. Παρά το γεγονός πως οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι ονόμασαν το κινητό “G7”, είναι αρκετά πιθανό εκείνο να μην ονομαστεί ποτέ έτσι. Η LG φαίνεται να μπαίνει σοβαρά και αποφασιστικά στο 2018, κάτι που θέλει να αποδείξει με την ανακοίνωση ενός ανανεωμένου top-tier μοντέλου το οποίο θα συγκεντρώσει τα βλέμματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιορδανης

Κριμα για μια μεγαλη εταιρεια να χανει εδαφος χρονο με το χρονο..μακαρι να ορθοποδησει

And. Karlia

Λογικά η νέα συσκευή θα ονομάζεται ”bootloop 2018” . …xaxaxax

NikosAr

Βήμα 1ο φέρε το σέρβις πίσω στην Ελλάδα …
2.
3.

αλεξανδρος κεντανιδης

Αυτο γινεται οταν αποδεχεσαι την υπεροχη των μεγαλων κατασκευαστων. Η lg τι ηταν ; εταιρια οθονων ηταν. Πειραματιστηκε λιγο στα κινητα επαιξε λιγο και εφαγε ταρακουλο. Πνεει τα λεισθια λεμε. Αυτο θα ειναι και το τελευταιο κολπο της ειδικα τωρα που τη στριμωχνει ο ανταγωνισμος και σοβαρευει η κατασκευη οθονων που γινεται πιο περιπλοκη οπως δεχινουν οι νεες εταιριες

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

προτιμότερο θα’ναι να μην ονομάζεται καν Lg…

Fanis

Η δική μου λογική λέει το εξής… Θες να ακουστείς πάλι κυρία lg; ναι υποθέτω… Πως θα γίνει αυτό; με πωλήσεις… Το g2 ναι ήταν πολύ καλό αλλά ξεκίνησε κ στα 599€! Κράτα τις τιμές χαμηλά… Είναι δύσκολο να το σκεφτούν;;;

Κωνσταντίνος

Το θεμα ειναι να μην ονομαζεται LG, το G7 μια χαρα ειναι.

Κωνσταντίνος

@παπαροκας σορρυ δεν το ειδα
το δικο σου, το παιρνω πισω!

raziel

Ακουω μερικους που κραζουν και λεω τελικα καλα μας κανουν samsung apple και ζητανε τρελα λεφτα για τα ιδια πραγματα και το ιδιο προβληματικα κινητα μας πουλανε.
Και οποιος νομιζει οτι ειναι καλυτερες οι αλλες τοτε ζει σε αλλο κοσμο.Τωρα διαβαζω κατι για τιμες μαλλον δεν παρακολουθουν τις τιμες στην αγορα γτ η LG παντα ειναι η πιο φθηνη σε κινητα τηλεορασεις home cinema που παρακολουθω εγω.

Mixalis

Επιτρέψτε μου την έκφραση, αλλά πούτσα μας τι θα κάνει η LG, (κατοχος g4/5) μεγαλη απογοητευση απο την εταιρια και εγκατελειψε και την Ελλαδα (λες και τις φταιμε εμεις που δεν γουσταρουμε bootloop).

Tsiman

Ως κάτοχος ενός LG G4, εδώ και 22,5 μήνες και παλαιότερα των 4Χ και Optimus G, έχω να πω οτι δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Πλέον η μπαταρία του G4 δεν βγάζει την ημέρα, αλλά το θεωρώ ως ένα σημείο λογικό, λόγω παλαιότητας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι ευχαριστημένος από την εταιρία LG, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσω κινητό της, διότι δεν διαθέτει τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα. Μπορεί να ήμουν τυχερός μέχρι τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.