next Galaxy, Το S3 θα είναι ένα αναβαθμισμένο S II;

Στις 3 Μαίου η Samsung μας καλεί να γνωρίσουμε το επόμενο Galaxy βάζοντας τέλος σε φήμες και εικασίες μηνών. Πληροφορίες της αγγλική έκδοσης του CNET κάνουν λόγο για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy S II με μεγαλύτερη οθόνη 4.7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1GB μνήμη RAM.

Η αλήθεια είναι ότι η Samsung δεν έχει μιλήσει ποτέ για το Galaxy S II και οι εικασίες που κάνουμε όλοι εμείς τόσους μήνες λίγο πριν την ανακοίνωση του “επόμενου Galaxy” μου θυμίζουν αυτό που πάθαμε με το “απίθανο iPhone 5” που τελικά ήταν το πολύ καλό iPhone 4S.

, next Galaxy, Το S3 θα είναι ένα αναβαθμισμένο S II;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Αν βγάλει απλά ανανέωση θα πάω για το iPhone 5. Δε νομίζω η Apple να ξανακάνει το ίδιο λάθος, τουλάχιστον για το επόμενό κινητό της.

fred

εγω παντως δεν περιμενω μεγαλες αλλαγες.το sgs ii ειναι εδω κ ενα χρονο στην αγορα κ ειναι ακομα αναμεσα στα κορυφαια,οποτε δεν βλεπω να ρισκαρει κ τοσο η samsung. εικασιες (δικες μου) ειναι ολα αυτα βεβαια..!!

teodore88

κοιτα, αν βαλουν 4.7inch SAmoledHD και τετραπυρινο, δεν μ ενδιαφερει καααθοολου πως θα το ονομασουν! τι SIII τη SII+ τι new galaxy… ετσι κι αλλιως τα samsung δεν τα επιλεγεις για την σχεδιαση τους..

vasilis

Το καθε νεο Galaxy S πρέπει να ταράζει τα νερά, προφανως τώρα που υπάρχουν στην αγορά κινητά με τετραπυρινους επεξεργαστες και με HD οθονες ένα παρόμοιο προϊόν ναυαρχίδα της Samsung δεν θα έκανε εντύπωση. Είναι πιθανών το next galaxy να ήταν το SIII με απίθανα χαρακτηριστικά αλλα είπαμε …το s που θα εχει το III σίγουρα θα ταράξει τα νερά.

andreas kor

Φιλε MEDS αν το iphone 5 βγει με αυτα τα απαραδεκτα ”κλειδωματα” και τους περιορισμους
που κανει η apple συγνωμη αλλα δεν θα παρω!…(προσωπικη αποψη)
Ειμαι κατοχος 4s (ξεκλειδωμενο)
Προτιμω να παρω ενα HTC ONE X η το GALAXY s3 παρα να δωσω
800 ευρω για το iphone 5 και να μην μπορω να στειλω με bluetooth…Ελπιζω η apple να αλαξει λιγο το σκεπτικο της…!!

nektarios

Εγω στην θεση τις Samsung θα εβγαζα ενα μοντελο αναβαθμισμενο οπως πχ. αγαπατε galaxy sii Plus ,galaxy sii mega ,galaxy σκετο ,κατι τελος παντων και αφου η Apple φανηκε ,αν δεν ειχε οντως κατι να δειξει,οτι εβγαλε 4S περιμενοντας το galaxy S iii για χτυπημα στην καρδια,τοτε ξανα λεω εγω θα περιμενα σαν Samsung το Iphone 5 και με την σειρα θα τις κολλουσα ενα galaxy S III με’στα μουτρα ετσι για να μαθει ποιος εχει την εξουσια !!!
Εχω την αισθηση οτι ηταν ηταν παιχνιδι ολο αυτο απο την Apple για να κανει την κινηση της ,η Samsung και η Apple να δωσει ισχυρο μυνημα στην Samsung …
Δεν νομιζω ομως να λεγεται απλα Galaxy διοτι και απο εμενα θα φαει κραξιμο εαν κανει αυτη τη χαζομαρα …

powerbob

αντε να δουμε τι θα δουμε…!!

thunderc8

Kαι ξαναλέω.
Ο λόγος που μπορεί να μην το πουν galaxy s3 είναι ίδιος λόγος με την apple που δεν είπε ipad3 η iphone 5 και είπε 4s, γιατί δεν υπάρχει ακόμα η τεχνολογία σε προσιτή τιμή ώστε να πεις κάτι s3 η ipad3 γιατί ι διαφορά με τους προκατόχους τους s2 και ipad2/iphone4 είναι μικρή.
Γιαυτό ακολουθούν αυτή την τακτική μάρκετινγκ για να μην απογοητευτείς και πεις “σιγά το s3/ipad3/iphone5 ίδιο με το s2/iphone4 είναι μας κοροϊδεύουν θα μείνω με το 2″ ενώ με το νέο galaxy/new ipad/4s δεν κολλάς τόσο σε αυτό το θέμα κολλάς όσο κολλάς και με την διαφορά galaxy nexus vs galaxy s2 και το αγοράζεις σαν ένα απλό upgrade χωρίς πολλές κριτικές για την εταιρεία που δεν έβγαλε το αναμενόμενο σούπερ μοντέλο.

ΓΙΩΡΓΟς

Συγνώμη δηλαδη αλλά αν αλλάξει οθόνη, αλλάξει επεξεργαστή, αλλάξει ram, τι άλλο περιμένει κάποιος να αλλάξει για να το πει καινούργιο κινητό;

dimpep

Σωστός Γιώργο, έστω ότι βάζει τετραπύρηνο, 720p οθόνη ,RAM, NFC κλπ. Τι άλλο μένει; Θα πρέπει να έχει 8πύρηνο ας πούμε; Νομίζω ότι απλά άργησε να κάνει την κίνηση και δεν φαντάζει πλέον τρομερό τηλέφωνο, μιας και άλλα παρόμοια έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το επερχόμενο S3 αν είναι έτσι όπως το λένε

Tony Cool

Εαν περιμενετε μια συσκευη που θα αλλαξει ριζικα τον χωρο της κινητης τηλεφωνιας 99.9% θα απογοητευτειτε.Εαν περιμενετε την πιο ολοκληρωμενη και ελκυστικη προταση αναμεσα στα flagships 99.9% δεν θα απογοητευτειτε.Τοσο απλα.Οταν 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του το sgs2 παραμενει η πιο πληρης συσκευη (δεν λεω καλυτερη,ειναι υποκειμενικο) τοτε ειναι λογικο πως δεν χρειαζεται να ‘κουραστει’ και πολυ η samsung για τον αντικαταστατη του.Ομως κατα τη γνωμη μου η περιπτωση αυτη διαφερει πολυ με της apple.Οταν κυκλοφορησε το iphone 4 υπηρχαν ηδη στην αγορα 4-5 τηλεφωνα αντικειμενικα δυνατοτερα απο αυτο,και οταν αποφασισε να κυκλοφορησει το (ελαχιστα βελτιωμενο)4s υπηρχαν καμμια 15αρια δυνατοτερα!!!Για αυτο εφαγε το πολυ κραξιμο ακομα και απο fanboys και για αυτο πιστευω πως δεν εχουν και μεγαλη σχεση οι δυο αυτες περιπτωσεις.

argyris

ριζικα ειναι σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει τον χωρο της τηλεφωνιας αλλα παιζει λεω παιζει να βαλει τα γυαλια σε μερικους μερικους που νομιζουν πως αυτα που πουλανε ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑ με ολη την σημασια της λεξης!!! θα δειξει στις 3 μαιου…..

eject

Χρησιμοποιώ Galaxy S εδώ κ δύο χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημένος παρά τα διάφορα που έχουν συμβεί στο hardware (πρόβλημα στο κεντρικό κουμπί) ή στο software (η αναβάθμιση στο 2.2 ουσιαστικά έκανε μεγαλύτερη ζημιά από αναβάθμιση αλλά διορθώθηκε στο 2.3).

Νομίζω όμως πως καθώς πλέον όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει πολύ καλά μοντέλα, τη διαφορά θα την κάνει όχι πλέον αυτό με την καλύτερη οθόνη ή ακόμα πόσους… πυρήνες έχουν οι επεξεργαστές, αλλά αυτός που θα αναβαθμίσει ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΜΝΗΜΗ. Μπαταρία αρκετή για 2 μέρες απαιτητικής χρήσης κ μνήμη πιθανότατα στα 2GB ώστε οι εφαρμογές να τρέχουν με μεγαλύτερη άνεση κάτω από δύσκολες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.