Τα νέα iPhone μέσα από ένα concept video

Σχετικά με το μέγεθος της οθόνης και τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone έχουν γραφτεί πολλά. Στο βίντεο που ακολουθεί ο δημιουργός του οραματίζεται τρία διαφορετικά μοντέλα με οθόνη 4″, 4.7″ και 5.5 ίντσες, υποφωτιζόμενα πλήκτρα και ένα design που θυμίζει το τωρινό iPhone 5s αλλά με οθόνη που κάνει κάτι σαν “σκαλοπάτι”.

Δεν είναι κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, δείχνουν όμως κάπως πιο “sleek”. Ένα μεγάλο iPhone με οθόνη 4.7 ίντσες θα το σκεφτόμουν έντονα…

, Τα νέα iPhone μέσα από ένα concept video

, Τα νέα iPhone μέσα από ένα concept video

, Τα νέα iPhone μέσα από ένα concept video

, Τα νέα iPhone μέσα από ένα concept video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosNL800

Η apple πρεπει να μικρυνει τα περιθωρια και να βαλει ολα τα κουμπια στην δεξια πλευρα.Παντως στις 5.5 ιντσες η μακροστενη οθονη δεν μου αρεσει καθολου

Αναστάσιος Γιαχαλής

Η Apple μας έχει συνηθίσει σε συντηρητικές γραμμές. Πιο προσιτό μου φαίνεται η οθόνη των 4.7 ιντσών παρά αυτή των 5.5 ιντσών. Αλλά και το “σκαλοπάτι” που φαίνεται στην οθόνη δεν νομίζω να υιοθετηθεί. Μας έχει συνηθίσει σε απλές και λιτές γραμμές που, προσωπική άποψη, μου αρέσει. Δεν μπορεί, εάν θέλει να εξελιχθεί, να συνεχίσει στις 4 ίντσες, αλλά δεν νομίζω να ξεπεράσει τις 5 ίντσες.

THANOS

Η APPLE ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ… ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ IPHONE 6 ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ…

Otto

Το σκαλοπάτι στην οθόνη δεν μου άρεσε!
Το υπόλοιπο σαν iPhone 🙂

wrangler10

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα ακόμα ξεχειλωμένο iphone 4.Δεν ξέρω εάν του βάλουνε δορυφορική τηλεόραση αυτό που βλέπω είναι ένα γερασμένο σχέδιο που έχει κλείσει αισίως 4 χρόνια.Φαίνεται ότι το τμήμα το σχεδιαστικό δεν τολμάει να κάνει το παρακάτω βήμα και διατηρεί το ίδιο σχέδιο που άφησε πίσω του ο jobs…να δούμε έως πότε θα κρατήσει την ίδια αμυντική στάση στο design.Δεν ξέρω για εσάς εμένα με κούρασε πάντως..έχω ακόμα το iphone 4 περιμένοντας να μου παρουσιάσει κάτι άλλο εμφανισιακά εάν δεν το κάνει στο 6 θα πάω σε άλλη εταιρία.Βλέποντας οτι πουλάει έχουν επαναπαφθει στις δάφνες τους.

arg

μπουχτίσαμε με τα conceps, το 2024 ίσως να είναι και έτσι.

Alexis

Αν ειναι ετσι θα ειναι τραγικό! Ενα iphone 4 μεγαλο!

føtîš

Τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά ξερουμε
Ποτέ τα περιμένουμε ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i