Τα νέα iPhone θα μοιάζουν σχεδιαστικά με τα iPhone 5c και iPod nano;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι τα επόμενα δύο μοντέλα iPhone θα έχουν οθόνη 4.7 ίντσες και 5.7 ίντσες αντίστοιχα και ο σχεδιασμός τους θα μοιράζεται στοιχεία από τα τωρινά μοντέλα iPhone 5c αλλά και iPod nano 7th gen. Το μεγάλο μοντέλο σύμφωνα με την αναφορά θα μοιάζει με το iPod nano και θα έχει μεταλλική κατασκευή.

Και τα δύο νέα iPhone λέγεται ότι θα έχουν αυτή τη καμπυλότητα στις άκρες τους όπως το iPhone 5c. Το μεγάλο μοντέλο θα έχει πάχος 7 χλστ. ή 7.5 χλστ. Μπερδεμένα σας ακούγονται όλα αυτά; Και εμάς.

, Τα νέα iPhone θα μοιάζουν σχεδιαστικά με τα iPhone 5c και iPod nano;

, Τα νέα iPhone θα μοιάζουν σχεδιαστικά με τα iPhone 5c και iPod nano;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manosp3

Πιστεύω ότι προς iphone 5c θα παει το επόμενο iphone όπως έγινε και με το iPad Air . Σαν ενα μικρότερο iPad mini το περιμένω με μικρότερα bezels ομως.

Τομ

Εχουν βγουν πολλα concept και ψιλο-leaks και πιστευω οτι ξερω πανω κατω πως θα ειναι το επομενο iphone. Διατηρω επιφυλαξεις την Phablet εκδοση στις 5.5-5.7 ιντσες δεν νομιζω να το κανει η apple. Επισης το καινουριο iphone το περιμενω αναμεσα στις 4.3 και στις 4.8 ιντσες καπου εκει. Αν ειναι 4.7 ειναι ιδανικο και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να το αγορασω.

aggelos
tasos

Αν η Apple κάνει κινητ’ο με 4.5 ιντσες και πάνω θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να αφήσω το Lumia 920 που έχω, αν δε το κάνει μάλλον θα αγοράσω πάλι Nokia lumia.

True

Δηλαδη θα ειναι καπως οπως τα καινουργια ipod touch,καμπηλοτες γωνιες απο μεταλλο..

MrBillys555

Ας ελπίσουμε να μην γίνει κάτι τλετιο Κώστα (δηλ. να μην μοιάσει στο iPhone 5c αλλά και iPod nano 7th gen) αλλά να κρατίσει αυτό τον ντιζαϊνάτο σχεδιασμό που έχει ως τώρα…και ας μοιάσει με αυτό! https://www.youtube.com/watch?v=V8YoNhRxQHc

Panos7GR

Αν μοιάζει με τα iPod nano, θα είναι ίδιο με τα Lumia δηλαδή… Αφού τα iPod nano 7th gen σχεδιαστικά είναι σαφώς επιρρεασμενα από τα Lumia της Nokia.

Dimitrinho

Ωχ τι αλλο θα ακουσω αυτος ο τιμ κουκ καταστρεφει την apple.μας λειπεις μεγαλε steve jobs σε παρακαλω κανε κατι εστω και απο τον ουρανο δωσε εντολες για να μην χασει την αιγλη της που τοσο αγαπησαμε η apple.

LeTak

Dimitrinho αυτη τη στιγμή ο Jobs προσπαθεί να πείσει τον Θεό να αλλαξει το Nokia 3210 του με iPhone, οπότε δεν έχει καιρό να ασχοληθει με τα εγκόσμια 😛 Ε Ρε τι αλλο θα ακούσουμε:να καλει ο αλλος τα πνεύματα για να σωθει η Apple!μπεεεε!Αληθεια γέλασα πολύ!καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν,αν βγαλει η apple κινητό με 4.7 + ίντσες δεσμεύομαι να αλλαξω το όνομα μου απο LeTak και να γραφω πλέον στο techblog υπό το όνομα Χαρωπός Μουλος…
Το iPhone air θα είναι πιστεύω 4.3 ίντσες,αντε το πααααρα πολύ 4.5…Το μόνο που έχει μείνει στην Apple για να ξεχωρισει είναι η καλαισθησία των συσκευών της!Δεν νομίζω να ακολουθήσει την αθλια μόδα της φετινής σεζόν του bigger is better που ακολούθησαν όλοι οι αλλοι πλην της Νοκια! Δεν έχω iPhone αλλα το Lumia 925 μου θα το άλλαζα μόνο με το προηγούμενο HTC one η με το νέο iPhone αν έχει οθόνη μεγαλύτερή απο το τωρινό! Αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.