Nexus 4, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4 OTA

Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat ΟΤΑ (Over-The-Air) για τους κατόχους του Nexus 4. Η αναβάθμιση είναι η KRT16S, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον διορθώσεις σε bugs, η ύπαρξη των οποίων διαπιστώθηκε στην έκδοση KRT16O. Το μέγεθος του update είναι 238MB.

Αν και ακόμη αρκετοί χρήστες δεν έχουν λάβει σχετική ενημέρωση για την αναβάθμιση, αυτό αναμένεται να συμβεί στο προσεχές χρονικό διάστημα, ανάλογα την περιοχή. Η αναβάθμιση μεταξύ άλλων προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών, βελτιωμένη αυτονομία, το νέο ART runtime κ.α.

Nexus 4, Nexus 4, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4 OTA

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ovios

Άντε για να δούμε τι θα μας φέρει το 4.4 πάντως μεγάλο φάουλ εάν ισχύει ότι ο launcher του N5 είναι αποκλειστικά για εκεί και δεν θα το πάρει το Ν4 ένας λόγος που άλλαξα απο Samsung σε nexus ήταν τα update τώρα άμα αρχίσει να κάνει η Google ότι και οι άλλοι να τις δίνει επιλεκτικά καηκαμε θα πάω σε wp να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 36 μήνες!!!

Kostas K.

Ο νεος launcher της Google ειναι ενσωματωμενος στην τελευταία έκδοση του Google Search..Εχει κυκλοφορήσει ηδη το apk στο ίντερνετ οπου τον ξεκλειδώνει..Μπορεί να δουλεψει σε οποιαδήποτε συσκευή με 4,1 και πάνω..Κατεβασε την τελευταια έκδοση του Google Search απο το Play Store, μπες στο Android Police και κατεβασε το apk και θα τον έχεις ήδη πριν σου ερθει η ενημερωση..Να διαμαρτυρομαστε για αλλα ok το καταλαβαίνω αλλα το να διαμαρτυρομαστε για τον Launcher στο Android που σε θεμα customization κανεις ότι θες το θεωρώ αστείο..Οπως και την συγκριση με τα Windows Phones

Αποστόλης Ρόδος

@ ovios… ο Launcher αυτός που λες, κυκλοφορεί να τον φορέσεις όποτε γουσταρεις εγώ τον κατεβασα και τον δοκίμασα στο ΗΤC one μου.

Δες το παρακάτω link … και κατέβασε το αρχείο apk.
https://tech2.in.com/news/smartphones/how-to-install-android-44-kitkat-launcher-on-any-android-phone/919646

Kapami

Αδε να δουμε

ovios

Ok ρε παιδιά με την ίδια λογική θα μπορουσα να παραμείνω σε Samsung και να έχω την omega ROM αλλαξα σε nexus γιατί πλέον δεν έχω όρεξη και χρόνο να φλασαρω το κινητό μου και να ψάχνω για σταθερή Ρομ που να λειτουργούν όλα σωστά μπλα μπλα μπορούσα να κατεβασω τα factory image και να είχα το 4.4 χωρίς να γκρινιαζω για το OTA update εγώ γκρινιαζω ότι ήδη αρχίζει και κάνει νερά ας το πούμε έτσι η Google ξεχωρίζει πράγματα όπως αυτό το απλό με τον launcher ….

jim0

Είμαστε κι εμείς όμως…

Ας υποθέσουμε το αντίστροφο, οτι ολοι οι launchers των android phones ειναι όπως του Nexus 5. Δηλαδή αριστερά για το Google Now και δεξιά όλες οι οθόνες.

Και ξαφνικά το καινούργιο Nexus Launcher κανει αριστερά- δεξιά οθόνες και παρατεταμένο πάτημα το GNow.

Ολοι δε θα γκρινιάζατε για το ‘καινούργιο’ launcher που δεν έχετε; Που δικαιολογημένα ειναι πιο βολικός ( αφου αν έχεις 5 οθονες, θα κάνεις 5! slides για να φτάσεις στην τελευταία..)

Αν το Nexus 6 εχει ασπρόμαυρο launcher, μπορει και να σπάσετε την Full HD 1080p oleophobic οθόνη σας που δεν εχει 2….χρωματα.

Μιχάλης

Σε nexus 7 / 2012 πάντως ακόμα να εμφανιστεί . Για να δούμε…

kostas

ποτε θα ερθει η ενημέρωση σε nexus 7 2012¿?????

nexus

εχεί έρθει ηδη το update στο nexus 4 μου και το περιμενω και για το nexus 10. εχει πολυ ωραια αισθηση το ατιμο!

apostolos

ποια εφαρμογη κανουμε clear data για να ξανακανουμε τσεκ για update και να το βρει το 4,4?

tasos

παει αναλογα με την χωρα που το αγορασε καποιος;;
εγω απο γερμανια ποτε θα μου ερθει;;
η μηπως πρεπει να κανω κανα κολπο σαν ρεσετ για να το δεχτει γιατι δεν μου βγαζει τιποτα ακομη…

Jior999

Και εδώ τίποτα ακόμα σε καμιά από τις nexus συσκευές μου 🙁

Kostas K.

@ apostolos Πλάισιο υπηρεσιών google αν τι εχεις ελληνικά. Google services framework αν το χεις Αγγλικά
@ ovios μα δεν σου πέ κανεις να φλασαρεις κάτι. Ενα απλό application κανεις εγκατάσταση αφού σε κοφτει τόσο να χεις τον GEL. Ουτε Ρουτ θέλει ουτε τίποτα

Χρήστος Παπαβασιλείου

Εγώ με nexus 4 το εκανα αυτο με το google services framework αλλα τιποτα

Giorgos K.

Παιδες δεν κρατήθηκα μέχρι να έρθει το ΟΤΑ και την φλάσαρα κατευθείαν. Ενα έχω να πω..Δεν έχω ξαναδεί τόσο αλαγκάριστη συσκευή Android. Eιδικά με τον GEL launcher πάει σφαίρα.

Δημητρης

Παιδια, επειδη η ΟΤΑ ειναι προ των πυλων, συστηνετε factory reset στη 4.3 πριν ερθει η επισημη αναβαθμιση και μετα ξανα το ιδιο οταν περαστει επισημα η 4.4? Ή απλα μονο στη δευτερη περιπτωση;;

Χρήστος Παπαβασιλείου

Δεν άντεξα και εκανα και εγώ υος ίδιο με εσένα Γιώργο. Η 4.4 φυσάει, και με τον gel launcher η εμπειρία είναι ίδια με του n5. Αν βιαζεστε και θέλετε να την φλασαρετε είναι εύκολο τλκ πολλά tutorials υπάρχουν κιόλας στο YouTube.

Kostas K.

@ Δημητρης Κανένα factory reset..Ούτε πριν,ούτε μετά. Ξεχνα τις συνήθειες άλλων android συσκευών!

Ioannis

Παίδες καλημέρα…δεν έχω κάτι ακόμα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.Η αναβάθμιση έρχεται χωρίς τον gel launcher?αν ναι κανα link για να τον κατεβάσω?
Ευχαριστώ.

RooF

Ιωαννη, ειχαν πει οτι το nexus 4 δεν θα εχει το νεο launcher αλλα τελικα απο οτι λενε τον εχει. Οπως και να εχει δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν τον περασεις απο τωρα και μετα παρεις το ota. Εφαρμογη ειναι δεν πειραζεις τη rom. 🙂

apostolos

ρε παιδια εχει ερθει σε κανενα?

Xaralampos

Ούτε σε μένα έχει έρθει.. Πφφφ

dimibach

Σίγουρα; Δεν μου έχει ερθει ακόμα…..

mugi

Ή η google ξεχασε την ελλαδα. Ή μας τρολλαρουν. Αααααντττττεεεεε

Notihnio

Ξεκίνησε το update παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση

Δημήτρης

Μόλις ξεκίνησε και σε μένα η εγκατάσταση, το κινητό αγορασμένο από Αγγλία.

Stelios

Και σε εμένα ολα stock 4.3 κατεβαίνει τώρα μόνη της απο WiFi. 🙂

Stathis

Και σε μενα παιδια …συσκευη απο Ιταλία…και δειχνει να φυσαει!

Stathis

Και σε μενα παιδια …συσκευη απο Ιταλία…και δειχνει να φυσαει!

Jior999

Χμμ, 3 nexus συσκευές, 0 updates μεχρι τώρα… Μάλλoν με τρολαρει η google 😛

kyriakos

παίδες αναβάθμισα το Ν4 με την ota και με το που το αναβάθμισα χάθηκε το google now. καμιά ιδέα πως να λυθεί το θεματάκι?

Πανος

Καλησπερα παιδια. Μολις το αναβαθμησα over the air αφου για 3-4 φορες εκανα εκκαθαριση υπηρεσιων google. Αγορασμενο απο σκρουτζομαζαδο στην πανεπιστημιου. Καμια διαφορα , δυο τρια εξτρα εχει . Θα το δουλεψω και θα επανελθω αυριο με εντυπωσεις.

Πανος

Με μια πολυ γρηγορη ματια , to notification bar απο μπλε εγινε ολο γκρι. Επισης εχει μεγαλυτερη γραμματοσειρα απο default αλλα αυτο αλλαζει . Αυτο που αξιζει ειναι το οτι πλεον καταναλωνει 370 mb ενω πριν περιπου 500 για τις ιδιες εφαρμογες. Ναι αξιζει

samakos

ηρθε ειδοποιηση για το οτα, εκανα φορματ και την εχασα.καμια ιδεα?

Δημητρης

Παιδια εχουν ξεκινησει και στην Ελλαδα τα ΟΤΑ. Μονο για τους βιαστικους επισημαινω οτι οοσοι θελουν να κανουν factory reset τη συσκευη τους οταν τους ερθει η ειδοποιηση για την 4.4 μη το κανουν γιατι διαβασα οτι οσοι το πραγματοποιησαν , μετα δεν τους ξαναηρθε…

Stathis

πρωτες διαπιστωσεις
λιγοτερη καταναλωση Ram
πιο εντονα χρωματα στην οθονη
αλλαγη σε γκρι των εικονιδιων στο status bar
διαφορετικος dialer
default sms app–>hangouts

apostolos

εχθες το βραδυ ηρθε … πρωτες εντυπωσεις πολυ σμουθ το κινητο απο καταναλωση μπαταριας ακομα δε ξερω αλλα νομιχω οτι παει καλα. απο καταλαωση mb ειναι φοβερο καταναλωνει τα 2/3 απο οτι καταναλωνε .

Δημητρης

Παιδιά ξέρετε με τι σειρα προτεραιοτητας στέλνει η google το update; Ανα χώρα ή ανα serial number συσκευής;

Χαράλαμπος

Εγώ ακόμα τίποτα….

arg

Εγω και το Nexus S μου ζηλέυουμε. 🙁
Λέτε να μας έρθει και σε εμάς τους γέρους? :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Software Android Android Lollipop Nexus 4

Αναβάθμιση Android Lollipop για Nexus 4, Nexus 5 και 7 στην Ελλάδα

Από εχθές το βράδυ κάτοχοι Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 7 (2012 & 2013) στην Ελλάδα αναβαθμίζουν στην έκδοση Android 5.0 Lollipop. Η αναβάθμιση έφτασε μέσω OTA (Over the Air) και θα εμφανιστεί και στο δικό σας Nexus αν συνδεθείτε στο ίντερνετ και πραγματοποιήσετε έλεγχο για διαθέσιμες ενημερώσεις. Το δικό σας Nexus αναβαθμίστηκε; Ποιες […]

Smartphones Android Lollipop Google Nexus 4

Nexus 4, αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop

Την Τετάρτη η Google ξεκίνησε να αναβαθμίζει τα Nexus 10, Nexus 5, Nexus 7 (2013, Wi-Fi) και Nexus 7 (2012, Wi-Fi) σε Android 5.0 Lollipop δίνοντας τα factory images ενώ το Nexus 4 φάνηκε να μένει έξω. Τελικά αφού επιβεβαίωσε ότι η συσκευή του 2012 θα πάρει το update, σήμερα έδωσε το factory image για […]

Smartphones Android Lollipop Google Nexus

Android 5.0 Lollipop, ξεκίνησε η αναβάθμιση για Nexus συσκευές

Λίγες ώρες μετά τη Motorola που ανακοίνωσε ότι δίνει Lollipop για τα Moto X Pure Edition και Motorola Moto G (2014), η Google ανακοίνωσε ότι ξεκινά την αναβάθμιση των Nexus συσκευών της από σήμερα. Τα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 10 θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα να παίρνουν Android 5.0 Lollipop over-the-air (OTA).