Nexus 5, 3 νέα βίντεο με σημαντικές λειτουργίες της κάμερας

Το νέο Nexus 5 κυκλοφορεί στη Αμερική και σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες με οθόνη 4.95 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel. Κάποιες από τις λειτουργίες της κάμερας είναι το Photo Sphere για φωτογραφίες panorama και στους δύο άξονες, HDR+ και Auto Awesome. Δείτε τα τρία νέα βίντεο που ακολουθούν και πάρτε μια πρώτη γεύση.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5, Nexus 5, 3 νέα βίντεο με σημαντικές λειτουργίες της κάμερας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος

Παιδιά το έχω στα χέρια μου εδώ και τρεις μέρες και πραγματικά το κινητό πετάει. Από θέμα κάμερας δεν είναι και τίποτα Ουαου σουπερ ντουπερ αλλά μια χαρά ικανοποιητική (πολύ καλύτερη από την κάμερα του xperia p που ειχα) και όσον αφορά την μπαταρία το κινητό το λιωνω ολη την ημερα καιτο φοτριζω κάθε βράδυ. Υπερ-ικανοποιημενος με τις επιδόσεις του και όσο για τα 399€ congrats Google.

Nick Papakyriazis

και φιλαράκι … που το βρήκες €399 ;

Kostas

Εγώ θα ηθελα να μαθω πιο ειναι πιο καλο το nexus 5 ή το lg g2 ;

ovios

κατά την γνώμη μου το G2 δεν υπάρχει σύγκριση το μόνο αρνητικό του τα 16gb είναι λίγα για μένα..

Nio

Για 27 ευρω δεν αξιζει να αγορασεις το nexus. To LG καλυτερο σε καμερα, ειδικα σε μπαταρια κ σχεδιασμο… Απο μνημη την ιδια εχουν ακριβως. Χωρις memory slot. Κ οποιος θελει την 32αρα ειπαμε χιλιες φορες παραγγελνεις το 32αρι. Simple.

Alex

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα?

Aggelos

399 euro ειναι η τιμη απο Αγγλια αν κανεις τη μετατροπη απο pounds

Stavros

Nick papakyriazis απο το γερμανικό play store μέσω ενος φίλου. Όσον αφορα αυτά που λένε τα παιδιά πιο πανω περί 32αρας μνήμης και 16αρας, η διάφορα είναι 399€ το 32αρι nexus και 550€ τι lg g2 απο internet παντα. Αν κάποιος θέλει και εχει να δώσει τέτοια διάφορα για 5mpixes και μερικά μιλιαμπερορια παραπανω καλαθα κανει και θα προτιμήσει το g2. Προσωπικά δεν έχω το κινητό για φωτο παρά μονο για τίποτα πολύ αυθόρμητες. Αυτά απο μένα, ικανοποιημένο κάτοχο nexus 5.

Stavros

Nick papakyriazis απο plat store Γερμανίας μέσω φίλου που ζει εκεί. Όσον αφορά συγκρίσει με το g2 καθαρά προσωπική- οικονομική άποψη του καθενός. Αν είχα κι εγώ 150€ παραπανω διαθέσιμα θα έπαιρνα το g2, αλλά για 5mpixes παραπανω κάμερα και μερικά μιλιαμπερορια παραπανω μπαταρία όχι δεν αξίζει για μένα να δώσω 550€. Απο την αλλη παλι έχω επαγγελματική φωτογραφική για τις φωτο μου και ήθελα οπωσδήποτε τα 32gb, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάμερα του παρα Μόνι να έχει μια αξιοπρεπή για τις πολύ έκτακτες φωτο. Τα 16gb ξέρουμε όλοι οτι real θα είναι 2-4 λιγότερα.
Τελική γνώμη μου είναι οποίος τα έχει (τα€) ας πάρει lg g2. Οποίος δεν καίγεται τόσο για κάμερα και λίγη παραπάνω μπαταρία το nexus 5 είναι μια υπέρ τίμια επιλογη. (++++τις στάνταρ αναβαθμίσεις για 2 χρονακια απο Google εν αντίθεση με lg που μπορεί να σε πετάξει στο 6μηνο).
Αυτααααα…

Ντίνος

Παιδιά μια ερώτηση,αν μου φέρουν το Nexus 5 από Γερμανία στην Ελλάδα θα λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα;

Βαλάντης

παιδια πιστευω πως το μονο κινητο που αξιζει ειναι το sony to z1

Αντώνης Μαρίνος

Τι 550 και 150 παραπάνω λέτε ρε παιδιά, να σας διαβάσει και κάποιος που δεν ξέρει θα τον πάρετε στο λαιμό σας….το LG G2 32GB αυτή τη στιγμή που μιλάμε το αγοράζεις με 400 (από HK), με 410 ευρώ από Αγγλία (αν έχεις γνωστό εκεί, ο συγκεκριμένος παραδίδει μόνο εντός UK), με 450 ευρώ από Μάλτα (με 2ετη ευρωπαϊκή εγγύηση), ή με 490 ευρώ από ελληνικά skroutzομάγαζα.

Κοινώς, πάνω-κάτω στην ίδια περίπου τιμή που βγαίνει και το 32αρι Ν5. Αν λοιπόν κάποιος θέλει άμεσα updates και καθαρό android out-of-the-box, παίρνει Ν5. Αν κάποιος θέλει καλύτερη κάμερα, περισσότερα features (λόγω custom UI από LG), καλύτερα υλικά, και φυσικά πολύ καλύτερη διάρκεια (η μπαταρία και η διαχείριση του G2 απλά είναι κορυφή, παίζει μόνο του με το Note3), τότε παίρνει G2.

Αναστάσιος Γιαχαλής

Και εγώ,αν και κάτοχος του galaxy nexus, θα προτιμούσα το LG g2. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ στο g2 είναι το ότι έχουν καταφέρει να βάλουν μια οθόνη 5,2 ιντσών σε αρκετά μαζεμένο σασί. Να ρωτήσω και κάτι για το nexus 5; Ξέρετε εάν έρθει το 32GB Ελλάδα και εάν η μπαταρία στο 32GB είναι μεγαλύτερη από τη μπαταρία των 16GB;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.