Nexus 5 drop test, Άραγε επιβιώνει; [video]

Το Nexus 5 της Google μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα, ωστόσο ήρθε η σειρά του να υποβληθεί στην διαδικασία του “drop test”. Άραγε η τεράστια γυάλινη επιφάνεια στην πρόσοψη θα αντέξει στην επαφή της με το έδαφος; Και τι συμβαίνει με το πλαστικό πλαίσιο περιμετρικά της συσκευής;

Στις ερωτήσεις αυτές, αλλά και σε πολλές άλλες απαντάει το video που έχουμε αναρτήσει παρακάτω και το οποίο δείχνει ένα Nexus 5 να πέφτει στο έδαφος, τρεις φορές, κυριολεκτικά στην… πόρτα της Google.

Να θυμίσουμε ότι το Nexus 5 διαθέτει οθόνη 4,95 ιντσών ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή στα 2.26GHz με 2GB RAM, 8 Megapixel κάμερα με OIS και μπαταρία 2300mAh που δεν είναι αφαιρούμενη.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5 drop test video, Nexus 5 drop test, Άραγε επιβιώνει; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Διαλυθηκε το κακομοιρο. Καλα αν ηταν πισω μπροστα ασπρο θα ταν πανεμορφο γμτ.

Darth

Σαν πολύ εύκολα δεν διαλύθηκε? Και τα πλαστικά τσακ μπαμ έγιναν χάλια… Κακό αυτό για μας ειδικά για αυτούς που δεν γουστάρουν θήκες με τπτ Όπως εγώ

dimitrisk

Google σου λέει μετά…

Leonidas

Καταρίπτεται ο μύθος που λέει ότι δεν ανολιγει εύκολα για να αντικαταστήσεις εξαρτήματα….. (χαχααααα)!!

Dami

Απορω με το ποσο ευκολα οχι θριμματιστηκε η οθονη αλλα πετάχτηκαν και κομμάτια απο αυτή…απο ποιοτητα φαινεται δεν τα παει και πολυ καλα σε αντίθεση με το nexus s που μου ειχε πεσει απο παντου και το μονο που εκανε ηταν λακουβίτσες στο bezel

Dimitris

Το μόνο κινητό που δεν έσπασε από τις πτώσεις στα drop tests είναι το Sony Z1 και από τα ταμπλέτα το Samsung Tab 2 7.

Μιχαλης Β.

Νομίζω και το S4active Dimitri. Αλλα και μένα μου φάνηκε ότι αυτό εδώ διαλύθηκε για τα καλά!!

Τασος

όλα τα τηλεφωνά σπάνε εκτός και αν πάρεις το caterpillar η κάνα samsung από τα άπλα με το λάστιχο που είναι άπλα μαζί μετο τηλέφωνο πάρτε και μια θήκη

Γιάννης

Ναι το Xperia Z1 με εντυπωσίασε που δεν ραγισε η οθονη του αλλα…δεν ανοιγε μετα!

Vai

Εδω ο κοσμος πειναει και χανεται και οι αλλοι κανουν drop test με συσκευες 400, 500, 600, 700 και βαλε ευρω! Λες και ο καταναλωτης ενδιαφερεται ιδιαιτερα για το ποσο ευκολα θρυμματιζεται μια οθονη η για το ποσο ευκολα διαλυεται η συσκευη με μια σαβουρα που θα φαει, την στιγμη που ολοι τους φορανε θηκες, ειτε οι συσκευες τους εχουν αντοχες ειτε δεν εχουν!

Φυσικα τις αποδειξεις μπορει να τις παρατηρησει κανεις στην καθημερινοτητα του στο θεμα των θηκων, οπως επισης μπορει να τις βρει και στις πωλησεις τους. Το nexus 5 ξεπουλαει σε γοργους ρυθμους οπως και το galaxy s3 για παραδειγμα, που δεν ηταν τοσο γερο οσο ηταν σε αντιστοιχα test το galaxy s2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Nexus Google

Google Nexus 5: Stock Android για τις μάζες [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το Google Nexus 5, τη συσκευή που έκανε τη σειρά αναγνωρίσιμη για πολλούς και μας έδωσε ένα όντως “flagship killer”.

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.