Nexus 5, Εξωτικές επιδόσεις στα γραφικά;

Όλοι οι κατασκευαστές έχουν παρουσιάσει τα υπερόπλα τους για το 2013 και η μόνη μεγάλη ανακοίνωση που απομένει είναι αυτή της Google και του επόμενου μοντέλου Nexus 5. Μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες και εικόνες του και αυτή τη φορά “μαθαίνουμε” από αποτελέσματα στο GFBenchmark ότι το Nexus 5 πιάνει σκορ 23.1 fps και αγγίζει τις εξωτικές επιδόσεις σε επίπεδο γραφικών του iPhone 5S.

, Nexus 5, Εξωτικές επιδόσεις στα γραφικά;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

θέλω τώρα αυτό το εξωτικό τηλέφωνο σε εξωτική τιμή by Google. γίνετε ?

ovios

Σαν κάτοχος του N4 είμαι πολύ ευχαριστημένος γρήγορο δεν κολλάει το μόνο αγκάθι η κάτω του μετρίου σχεδόν κάμερα έχουμε κανένα νέο ή στοιχείο τι σόι 13 megapixel κάμερα θα είναι;;;

tomtik

Τι τσιπάκι έχει;Παίζει να το δούμε στο νέο δεκάρι σε τιμή νεξους 4 και 10;
Το play άνοιξε Ιταλία γιατί όχι κι εδώ;

gian

εδώ είμαι τριτοκόσμικ αδελφέ!

gian

ο Ιταλός δεν είναι

tech21man

Για την καμερα υπαρχουν καποιες βελτιωσεις by cyanogen αν χρειαστει (για το 4ρι) ελπιζω να ειναι καλυτερη στο 5!

Παταει και το 5s κατω για λιγοτερα χρηματα ε? Μμμμμμμμμμμμ

θανασης

που εκανε μεγαλη εντιπωση η διαφορα απο το iphone 5 με το 5s…!!, το μονο ου μενει ειναι να δουμε αμα ισχυει και για το nexus 5

Darth

αυτά τα περιμέναμε πάνω κάτω σε άλλα πράγματα να το διορθώσουν σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο……. όπως
οθόνη (μεν ίδια οθονη με το optimus g αλλά uncalibrated τελείως…….. ετσι δείχνει χάλι και τα χρώματα και contrast)
camera (μεν 8 Mp αλλά βγάζει λες και είναι 3 Mp και κάνανε μετά resize την foto)
αποθηκευτικός χώρος (ειπαμε 16 gb τι να τα κάνεις τόσα λίγα υποτίθεται high end συσκευη είναι)
usb otg (αίσχος στην google μετά την εντολή της η lg έκοψε 5 volt στην θήρα usb)

spiros s

Το nexus 4 με το lg optimus g δεν έχουν την ίδια οθόνη!

Thodoris1988

@Darth

εχεις να πεις καλη κουβεντα για τιποτα; Για ολα κραζεις, δεν εχεις να πεις για τιποτα κατι καλο, το πιο καλο που εχεις να πεις για κατι ειναι “ναι μεν, αλλα”. Παντα κατι βρισκεις, κραξε αφου βγει η συσκευη.

SakisProHD

Τόσο καλό είναι το Xperia Z1 στα γραφικά;Περίεργο…Το N5 πάντως θα είναι και πάλι το Best VFM κινητό της χρονιάς αναμφίβολα.

dark_master

Νομίζω ότι το Kit Kat θα είναι πολύ ελαφρύ τελικά κρίνοντας από το παραπάνω εκμεταλευομενο σε μεγαλύτερο βαθμό το Hw της συσκευής.
ίσως έτσι και να “επιβεβαιώνονται” οι φήμες ότι οι επόμενες εκδόσεις της google έχουν ως στόχο να αναβαθμίζονται πιο γρήγορα οι συσκευές, ενω ταυτόχρονα θα απαιτείται κ πιο αδύναμο hardware για να τρέχουν οι συσκευές απροβλημάτιστα (κάτι σαν τα WP δηλαδή).

HtcFun

@Thodoris1988

Εχει δίκιο σε όσα λέει φίλε ο Darth.
Αν και η οθόνη ρυθμίστηκε με την αναβάθμιση 4.3 (ήταν κρυφή αναβάθμιση μόνο για το Nexus 5) και πλέον τα χρώματα στην οθόνη είναι μια χαρά.
Η κάμερα πραγματικά είναι πολύ χάλια και το επιβεβαιώνω
Ο χώρος αποθήκευσης για ορισμένους είναι αρκετός (να θυμήσω και το iphone έχει 16 GB)

Μακάρι να επιβαιβεωθούν οι φήμες ότι θα είναι τόσο φθηνό και απο κεί και πέρα νομίζω θα είναι η καλύτερη αγορά για το 2013.

jacob

Εγω με συμφωνω στα περισσοτερα του Darth παντως, ειδικα για το S4.. που ειναι fail. Τεσπα, οντως τα Nexus απο καμερα και οθονη δεν τα πανε καλα. Επισης σπανε πολυ ευκολα. Αλλα σε επιδοσεις & τιμες σκιζουν.

Darth

@Thodoris1988 γιατί ψέμματα είπα σε κάτι? δλδ να είναι κάτι σκαρτο σε καποια σημεία και να λέω δεν πειράζει θα περάσει? τι λογική είναι αυτή?

πες μου αν κράζω κάτι χωρίς λόγο και αιτία δλδ ετσι για να γουστάρω και θα υποκλιθω 98% πραγμάτων που κράζω κράζω για λόγο… γιατί αν δεν τονίζουμε και δεν κοπανάμε της μλκιες τον Εταιρειών στα μούτρα τους δεν θα τα διορθώσουν ποτέ (βλέπε apple/samsung που καβάλησαν το καλάμι )
εξαλου εμείς τους πληρώνουμε λεφτά όχι αυτοί σε μας…………..

Thodoris1988

Φιλε μου, το να περιμενεις ΠΡΩΤΑ να κυκλοφορησει και μετα να πεις οτι θες, ειναι παραλογο δηλαδη σαν σκεψη; Πιστευω οτι το σωστο ειναι αυτο, υπομονη να δουμε τι “φρουτο” θα ειναι και μετα σε βοηθαω να κραξουμε μαζι, αλλα ημαρτον πριν καν βγει! Στην τελικη, με τιμη 300 ευρω (την κανονικη τιμη, του εξωτερικου) θα ειναι κακη συσκευη; Μπορεις να παρεις πολλες με τοσα χρηματα και τετοια Specs;

Darth

@Thodoris1988 φίλε μου μάλλον δεν διάβασες το post μου σωστά……. (δεν πειράζει) δεν έκραζα αυτό που θα βγει αλέα αυτό που είχε βγει (δλδ τόνιζα τα αρνιτικα του nexus 4 και είπα μακάρι να τα διορθώσουν στο σιγεκριμμενο που έρχεται ) γιατι google δίνει μεγάλη βάση στο cpu/gpu/ram και καθόλου σχεδόν στο θέμα οθόνης/ηχεία/camera

Solon

Πάντως ακόμα δεν έχουμε δει επιδόσεις από smartphone με Tegra 4. Οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε τον νικητή αυτής της γεννιάς επεξεργαστών. Όσο για τον N5 νομίζω πως και αυτό τον Snap τον 800άρι θα φορά.

machinegun

Darth βαση δινει και στο ui της οσο πιο λιγες εφαρμογες τοσο το καλητερο!

texnikos

Πως είναι δυνατόν τετραπύρινα θηρία να ειναι ποιο αργα απο ενα 2πυρινο;

Darth

@machinegun για hardware κομμάτι μιλούσα

machinegun

darth και γω προσθετο οτι και στο ui της δινει βαση !

Darth

Ε ναι για ui δεν είπα τπτ μόνο για hardware μιλάω

Giorgos

Παιδια γνωριζουμε τιμη για αυτο το μοντελο:

Και αλλη μια απορια, την διατυπωνω εδω γιατι τα αλλα θεματα παλιωσαν λιγο! Ειναι πιο ακριβο το galaxy nexus απο το lg nexus 4;; πιο νεο-καλο μοντελο δεν ειναι το δευτερο;; σκεφτομαι καποιο απο τα δυο αν το 5 ειναι απλησιαστο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.