Nexus 5, Nέο video αποκαλύπτει την ναυαρχίδα της Google

Ένα video με διάρκεια λίγο πάνω από τα 7 λεπτά σε υψηλή ανάλυση αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για το Nexus 5 που περιμένουμε να ανακοινώσει η Google προς το τέλος του μήνα. Το Nexus 5 θα κατασκευάζεται από την LG και περιμένουμε να έχει 5 ιντσών οθόνη Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 με 2GB RAM, κάμερα στα 13 Megapixel και Android 4.4 KitKat.

Ο χρήστης στο video είναι προφανές ότι διαθέτει κάποιο πρωτότυπο από τα αρχικά που είχε κατασκευάσει η LG αφού δεν υπάρχει το λογότυπο Nexus στην πλάτη. Το υλικό κατασκευής δείχνει ότι είναι από μαλακό αντιολισθητικό πλαστικό, και δεν υπάρχουν οι γυάλινες επιφάνειες του Nexus 4.

Τόσο το κινητό όσο και το λειτουργικό φαίνεται να είναι παλαιότερων εκδόσεων αφού απουσιάζουν κάποια νέα στοιχεία του KitKat όπως η διαφάνεια στην μπάρα ειδοποιήσεων του launcher, η συντόμευση για την κάμερα στην οθόνη κλειδώματος, η επανασχεδιασμένη εφαρμογή για τις κλήσεις και άλλες λεπτομέρειες. Αν προσέξετε, το λογισμικό αναγνωρίζεται επίσης ως Key Lime Pie.

Nexus 5 video, Nexus 5, Nέο video αποκαλύπτει την ναυαρχίδα της Google

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Δεν μας αφηνει να δούμε πολλα περιμενουμε σε κανα δυο μέρες απ΄οτι λενε .
Λογω τιμης αναβαθμισεων και σπεκς η πιο ΤΙΜΙΑ προταση στα android.

Αντώνης Μαρίνος

Και demo φαίνεται το συγκεκριμένο κομμάτι, και 4.4. δεν βλέπουμε…αλλά αυτά τα ξέρουμε, μόνο την τιμή απομένει να μάθουμε επισήμως !

azriel84

Μ’αρέσει που τραβάει το βίντεο με iPhone πάντως 😛

machinegun

αν αυτο θα ειναι το 5 να δω πως θα ειναι το 6 παρα τεταρτο

Makis

Το μεγάλο μπουμ έγινε με το περσινό. Φέτος είναι λίγο – πολύ αναμενόμενο, ακόμη και η τιμή

tiamat

η lg το g2 32giga το βγαζει με τη τιμιοτερη τιμη σε σχεση με το 16αρι.
βλεπω το ιδιο να γινεται με το νεο nexus

τιμες:

g2 nexus 16giga :459 euro

g2 nexus 32giga:499 euro

ανταγωνισμος??… διαλυμενος σε 1000 κομματια ικετευοντας να πουλησει τα δικα του σαπακια με 700 ευρω….

nick2010

Διπλά ηχεία !!!!!!!!

MANOS

@tiamat
Το μονο καλο που έχει το Nexus4 είναι η χαμηλή (αρχική) τιμή του σε σχέση με τα αλλα, η γρήγορες αναβαθμίσεις και η σβελτάδα του Pure Android.
Τα σαπάκια που λες στο τετράμηνο έχει πέσει η τιμή τους στα skroutzομαγαζα 450 ευρω και έχουν πολύ καλύτερη οθόνη, κάμερα, επεκτάσιμη μνήμη, CPU και και και…

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, καλο και άριστο για την τιμή του αλλα έχει και αυτό αρκετά μειονεκτήματα.

tiamat

manos ΠΑΛΙΑ αυτα…

πλεον το nexus βγαινει με οθονη της LG LCD true ips full high definition και φοραει για cpu το δυνατοτερο και καλυτερο επεξεργαστη της αγορας snapdragon 800…

επισης η καμερα μπορει να υπολειπεται στα mp ομως θα διαθετει καινουριες λειτουργιες στην εστιαση που θα δινουν καλυτερη τελικα ποιοτητα στη φωτογραφια

βαλε και οτι ερχεται και με android kit cat οut of the box…
ας το το’χω ψαξει παρα πολυ σου λεω… ολες οι εταιρειες ειναι σαπακια μπροστα στη google και το nexus…

machinegun

tiamat καλο δεν λεω τα νεχυς αλλα παντα υπαρχει ενα αλλα ειχα ενα νεχυς σ το οποιο μετα απο 13 μηνεσ χρηση αριστερα πανω στην οθονη μου καιγοντουσαν τα πιξελ και κατα συμπτωση ενας συνεργατης απο την δουλεια του καηκανε και αυτου νου χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο εσυ πως το βλεπεις .και απο τοτε νεχυσ δενννν κολαει στο σκεπτικο μου να παρω νεχυσ μονο και μονο για να εχω αναβαθμισεις ποσο να αναβαθμιστει ενα κινητο πλεοννννννν!!!!!!!ημαρτον

Βασίλης

Ασχετος αν ειμαι χρηστής windows phone 8 και θα παραμείνω,πίστευα και πιστεύω ότι απο android ότι το nexus ήταν πάντα το καλύτερο…ο φίλος μου αγόρασε χθες το nexus 4 και είναι κινητό λες και βγηκε σήμερα με 2 GB ram..πολυ ωραίο,ειμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλειο κινητό με φτωχή μπαταρία…παιδια αν δεν παρεται nexus απλα μην παιδευεσθε πάρτε windows phone…ειχα το 820,920 και τώρα 1020…τι να λεμε

Dimitris

Καλημερα!
Τελικα θα εχει 13 megapixel καμερα?
Ποτε με το καλο μας ερχεται?

tech21man

Το nexus 4 επισης εβγαινε με το hardware του g πανω κατω, αλλα τελικα ηταν…μονο αυτο. Ακαλιμπραριστη οθονη, κατα βαση μηδενικη εξελιξη software πανω σε μια ουτως η αλλως μετριο-κακη καμερα (δεν ειχε την 13ρα αλλα την 8ρα απο μια απο τις εκδοσεις του g για αμερικη). Η οθονη σα να κιτρινιαζε. Καθολου “εντυπωσιακο” αλλα ηταν φτηνο καλο κινητο για αυτο που ηταν…

Και το καινουριο μοιαζει να εχει μηδενικη αισθηση ποιοτητας…

Καλα τα specs αλλα τα “σαπακια” των 700 ευρω το σκιζουν σε ολα απο ο,τι φαινεται (τουλαχιστο το παλιο!). Ειδικα διπλα στο g δεν στεκοταν και ηταν σχεδον το ιδιο τηλεφωνο!

Αποστόλης Ρόδος

Σχεδιαστικά με αφήνει παγερά αδιάφορο… σε όλα τα υπόλοιπα είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Θα περίεμενα όμως να κάνει κάτι διαφορετικό και πιο όμορφο. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Nio

Μονο εμενα μ’αρεσει σχεδιαστικα????? Ενταξει θα ταν καλυτερο να χε κατασκευη αλα xperia Z1 αλλα πρεπει να κρατησει χαμηλη τιμη. Ας βαλουν καλα πλαστικα κ θα ναι κομπλε.

Leonidas

Σαν κάτοχος εδώ κι ένα μήνα περίπου του νέου Nexus 7 2013 4g, μπορώ να πώ ότι θα σκίζει το εν λόγω, μιας και θα έχει την πιο απλή έκδοση Android, δίχως φανφάρες προγράμαμτα της κάθε εταιρίας με αποτέλεσμα να τρώει cpu ή μνήμη…..

Η πιο τίμια πρόταση θα είναι, αρκεί να είναι και η τιμή αντάξια, των “υλικών” που θα χρησιμοποιήσει κια μάλιστα με ποια μπαταράι θα μας έρθει στο Ελλάδα!!!!

apostolos

Λοιπον προσέξτε να δειτε απο τοτε που μπηκα στο κοσμο του android εχω χρησιμοποιησει τρια κινητα galaxy s advance ,nexus s, nexus 4 το υπαρχον, τα σαπακια που λεει ο φιλος των 700 ευρω μπορει όντως να το σκιζουν με στημένα τεστ και να εχουν διαφορες χρονου – δευτρερολέπτων σε εφαρμογες απειροελάχειστες να κατανοηθουν αλλα τα πληρωνεις νταβατζιλιδικα στις εταιρείες και με το που τα παρεις σε πετανε μετα απο μηνες ενα ΄΄ το μοντελο χ δεν θα παρει την αναβάθμισει ΄΄ ή σου πετανε απανωτα 3 ναυαρχιδες μαζι με την δικια σου (μια πλαστικη μια μεταλλικη και μια κουρμπα). Τα nexus 4-5 σε αναλογια τιμης χαρακτηριστηκων ειναι τα πιο τιμια οποιος θελει τα αγοραζει οποιος δε θελει και εχει λαλα τα σκαει στα 700αρια αλλα την αισθηση Pure android αν δεν την εχει δουλεψει δε ξερει τιποτα , – καλη ειναι και οι 2 και οι 4 και οι 8 πυρηνες και οι κουρμπες και οι γωνιες και σε κοιταω και απαντας δε σε κοιταω και σταματας αλλα δε πασχουμε απο αυτα καταρχην πασχουμε απο αυτονομία, αυτο πρεπει να κραξουμε , και κατα δευτερο απο αναλογια τιμής και ιππων που λεμε και στα αυτοκινητα οσο αφορα το 4,4 πιστευω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.