Nexus 6 concept made by HTC [+ video]

Με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης Full HD, ηχεία BoomSound και πάχος 8 χλστ. οραματίζεται το επόμενο Nexus 6 ο designer που υπογράφει ως Vishal. Ο κατασκευαστής του νέου Nexus θα ήθελε να είναι η HTC και να έχει 64-bit επεξεργαστή, 3GB RAM και κάμερα 12 Megapixel. Δείτε το, σας αρέσει;

Nexus 6 HTC concept, Nexus 6 concept made by HTC [+ video]

Nexus 6 HTC concept, Nexus 6 concept made by HTC [+ video]

Nexus 6 HTC concept, Nexus 6 concept made by HTC [+ video]

Nexus 6 HTC concept, Nexus 6 concept made by HTC [+ video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George Mulls

Στο μόνο που είμαι κάθετος είναι οι 5.7 ίντσες.

Χρηστος

Συμφωνω και εγω 5.7 ίντσες ειναι πολλές μεχρι 5.2 ειναι ok …

Αντώνης Μαρίνος

Ελαφρώς ανεφάρμοστο. Το κινητό θέλει κάποια ελάχιστα bezels πάνω-κάτω για να μπορεί να κρατιέται σε landscape mode (ή κάποια έξυπνη ρύθμιση της οθόνης για να μην πατιέται κατά λάθος). Επίσης νομίζω ότι αυτή η υλοποίηση δεν αφήνει χώρο από κάτω για τις καλωδιώσεις, άρα είναι περισσότερο “ιδέα”, παρά πρόταση….Για να δούμε όμως και την HTC, μέχρι στιγμής η Smasung και η LG έχουν δείξει πολύ καλές nexus υλοποιήσεις…

zois

τελειο !!! ιδανικα bezel για μενα μονο λιγο η οθονη 5,7 είναι λιγο καπος αλλα οκ !

Darth

τέλειο πανέμορφο ελάχιστα bezels αλλά 5.7 είναι απαγορευτικά ακόμη και να αφαιρεθεί εντελώς το bezel

Γιώργος Λαφιατής

Αμα το παει η Google προς το mainstream με τις μεγαλες οθονες οπως κανει η Samsung , παει το παιχνιδι…… τα Nexus ηταν τα μονα λογικα τηλεφωνα(τιμη, μεγεθος, χαρακτηριστικα) και με τεραστιο community, για μενα το παιχνιδι το εχασε η Google με concept 5.7 ιντσων.

– Γνωμη μου παντα

dark_master

@Αντώνης Μαρίνος. Ή HTC έχει βγάλει κ Στο παρελθόν Nexus. Κατασκεύασε το πρώτο Android(G1) και μετά το nexus one. Ωραία θα ήταν μια υλοποίηση αν κ έχω εντύπωση το μέγεθος έχει πιάσει να ξεφεύγει…

Αντώνης Μαρίνος

@dark_master: Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε τελείως το One! Ίσως γιατί ήταν ένα Desire με pure Google (κάτι περίπου με το Ν5 και το G2, αν και εδώ έχουμε σημαντικές διαφορές)

Α, και οι pure Google roms για το αθάνατο HD2….

Panos7GR

Η “παράδοση” των Nexus έχει δείξει πως οι κατασκευαστές που το κατασκευάζουν, αλλάζουν σε κάθε δύο μοντέλα.
HTC — ΗTC Dream (G1), Nexus One
Samsung — Nexus S, Galaxy Nexus
LG — Nexus 4, Nexus 5
Οπότε ίσως δούμε μια αλλαγή φέτος. Θα ήθελα να δω κάποια στιγμή ένα Nexus από την Sony, να δούμε αν μπορεί, αλλά να κρατήσει κάποια χαρακτηριστικά όπως πχ αδιάβροχο ή αισθητήρα κάμερας. Όχι ότι τα Nexus της LG δεν είναι καλα, είναι εξαιρετικότατα και σίγουρα θα ήθελα να συνεχιστεί η συνεργασία τους, απλά αν η Google συνεχίσει την “παράδοση”, θα ήθελα μια προσπάθεια από την Sony.

Τώρα όσον αφορά τον εν λόγω concept, είναι πολύ ωραίο. Ενα συνδυασμός Nexus 5 με HTC One. Πολύ μικρά περιθώρια, ωραίο. Αλλά οι 5.7 ιντσες πολλές… Ας ηρεμήσουν λίγο με τις ιντσες. Δεν θελουμε όλοι Note! Είμαστε powerusers, θέλουμε μεγάλη οθόνη, αλλά μέχρι 5.2 είναι καλά!!

dark_master

Έχω την εντύπωση ότι σιγά σιγά οι φήμες για Android Silver κινητά θα πιάσει να ισχύει με την έλευση των 64bit κινητών. Καλό κ κακό ταυτόχρονα γιατί και θα είναι high end (οπότε δεν θα είναι επιδοτούμενα από την Google για χαμηλότερη τιμή), και ίσως κάποια χαρακτηριστικά όπως Ραδιόφωνο δεν θα υπάρχουν σε αυτές τις συσκευές. Από την άλλη βέβαια θα αναβαθμίζονται άμεσα αν κ για μένα τα skin των κατασκευαστων (πχ sense) τα προτιμώ από το pure Android.

Γιαννης

Παντόφλα! 🙁 Και αυτο…

John

Αν θέλεις κινητό για browsing , facebook , email κτλ. τότε η μεγάλη οθόνη επιβάλλεται , για χρήση αποκλειστικά για κλήσεις και SMS ή για γυναίκες που δεν έχουν μεγάλα χέρια και ένα κινητό με μικρή οθόνη όπως το G2 Mini , S4 Mini κτλ. είναι αρκετό.

mixalis

άντε να βγει και το 7 με 40″ να μπορούμε να βλέπουμε και τηλεόραση…

Tom

Καλα ενταξει σε καναδυο χρονια θα παιρνουμε ταμπλετες με cellular γιατι ουτως η αλλως θα εινα το ιδιο με τα κινητα.

Dart

@John δεν διαφονο μεγαλη οθονη καλη ειναι αλλα 5 – 5,2 ειναι οριο για κατι που λεγεται κινιτο απο εκει και μετα εχει μπολικα tablet 7′ με 3g/gsm

Aris

Στα πόσα γκιγκα χερτς θα ειναι συγχρονισμένος ο επεξεργαστής;

Αντρέας

Λοιπόν εκτός από την κάμερα και το πάχος
Μου αρεσε πάρα μα πάρα πολύ

GeoLo

Παιδιά για όλους μας οι 5,7 ‘ είναι υπερβολικές..!!!
ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!

kilplix

Πρωτη φορα εχω ερωτευτει ενα concept.Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο.Προσωπικα η 5,7″ δεν με χαλανε αλλα ισως ειναι λιγο μεγαλο οντως

Andrew

5,7” οθονη!!! Οκ ολα τ αλλα αλλα αυτο δεν παλευεται. Αντε μεχρι 4,5” για τον μεσο ανθρωπο, μεχρι ~5” για καποιους με λίγο μεγαλύτερα χέρια. Απο κει και μετα δεν πιστευω οτι μπορει να λέγεται κινητό. Και για βόλεμα σε τσέπη ούτε λόγος… Τελικά μέχρι που θα πάει αυτο το πράγμα με τις μεγαλύτερες οθόνες. Ναυαρχίδες 2-3 ετών εχουν ιδιες και μικρότερες οθόνες (και διαστάσεις) απο τα σημερινά mini…

Γιάννης

Το Note 3 άνετα χωράει στην τσέπη από το πουκάμισο και σε τσέπη παντελονιού. Πιστεύω όμως ότι μελλοντικά θα σταθεροποιηθούν τα τοπ κινητά στις 5.4-5.7″ , δεν μπορεί να συνεχιστεί η άνοδος επ’ άπειρο. Κάποτε όσο μικρότερο το κινητό τόσο καλύτερα (θυμάται το StarTac 85 κανείς?) , τώρα πάμε ανάποδα.

Xaxa

Μπροστά ίδιο με το επερχόμενο G3 …

The truth

Δυστυχώς τα κινητά κάθε χρονο μεγαλώνουν σε ίντσες και πολύ φοβάμαι οτι,σε 1-2 χρονια,θα πάνε γύρω στις 6 ιντσες ,μη πω και λιγο παραπανω..Οκ μετα τις 6,5 ιντσες είναι ταμπλετακι πια οποτε θα σταματήσουν φανταζομαι.Ελπίζω να βγω ψεύτης..!!!

karkavelas

Οι ίντσες θα μεγαλώνουν συνέχεια απλά οι οθόνες μετά από 1-2 Χρόνια θα διπλωνουν και θα ξεδιπλώνονται…

Mostras

Αντε, να βγει και σε 10 ίντσες, με gorilla glass 4.
Να το χρησιμοποιώ και στη δουλειά επιτέλους..
Είμαι σερβιτόρος..

Pavlos

Μια χαρα ειμαι με το lg g2 υπέρ αρκετό smartphone

JohnWave

Συμφωνώ με τους περισσότερους και στα 2 σημεία , ότι δλδ τα bezels είναι θεϊκά αλλά οι 5.7 ίντσες είναι απαγορευτικές για όλους εμάς που ο αντίχειράς μας έχει όριο τις άκρες της οθόνης του G2.

promaker

Εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που έχει βγει καμπυλωτη οθόνη τότε οι ίντσες θα μεγαλώσουν αρκετά. γιατί καθώς εχουμε καμπύλη τότε οι απόσταση από την μία πλευρά στην αλλη μικραίνει αλλά το κινητό στο σύνολο μεγαλώνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones

Quad Curved Waterfall Display: Το απίστευτο concept smartphone της Xiaomi

H Xiaomi δεν είναι απλά ένας κατασκευαστής οικονομικών smartphones από την Κίνα και φροντίζει να μας το θυμίζει τακτικά με concepts όπως το Quad Curved Waterfall Display.

Smartphones Android 7.0 Nougat Google Nexus 6

Η Google κάνει downgrade το Nexus 6 σε Android 7.0

Όσοι έχουν στα χέρια τους το Nexus 6, το επόμενο update που θα πρέπει να περιμένουν δεν θα είναι για κάποια νεότερη έκδοση. Η Google αποφάσισε να γίνει downgrade σε Android 7.0 Nougat. Το Nexus 6 πήρε αργά την αναβάθμιση σε Android Nougat και στη συνέχεια ακολούθησε το Android 7.1.1, και πάλι αργότερα από τα […]

Software Android Android 7.0 Nougat Google

Android 7.0 Nougat: Έρχεται και στο Nexus 6, με αρκετή καθυστέρηση

Το Android 7.0 Nougat είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό τώρα, με την έκδοση αυτή του Android να έρχεται και σε νέες συσκευές, όπως το LG V20. Παρόλα αυτά κάποιες Nexus συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού.

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.