Το Nexus 6 θα είναι κατασκευής LG;

Το επόμενο Nexus 6 smartphone θα ανακοινωθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους και σήμερα το Gizmodo Γερμανίας αναφέρει ότι δεν θα το κατασκευάσει η Lenovo όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά και πάλι η LG. Το Gizmodo συνεχίζει αναφέροντας ότι το Nexus 6 θα είναι μια ελαφριά έκδοση του LG G3 που αναμένεται να παρουσιαστεί κάπου μέσα στον Ιούνιο.

Λίγο μπερδεμένα μας ακούγονται όλα αυτά. Πληροφορίες για ένα μοντέλο που θα βασίζεται σε ένα άλλο μην ανακοινωμένο μοντέλο. Αν θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε, σημειώστε ότι πρόσφατες φήμες έχουν κάνει λόγο ότι το LG G3 θα έχει οθόνη Quad HD (1440×2560 pixels), 64μπιτο επεξεργαστή και κάμερα 16 Megapixel.

Θυμηθείτε ότι τα Nexus 4 και Nexus 5 είναι κατασκευής LG.

, Το Nexus 6 θα είναι κατασκευής LG;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Μια χαρα δουλεια κανει η LG και γενικα και τα κινητα της LG μια χαρα ειναι σε θεμα κατασκευης και ποιοτητας. Το θεμα της LG ειναι η υποστηριξη και το UI της το οποιο στο nexus εινα θεμα της google.

zois

εγω παντος δεν θα επερνα ξανα lg ,εχω κοντα στους 8 μηνες το lg optimus f5 και κολλάει παντου χωρις να του εχω φορτώσει τπτ σοβαρο

dimitris

Παιδια η Lg κανει πολυ καλη δουλεια..της αξιζουν συγχαρητηρια γιατι στην ουσια αυτη ειναι η μονη που καινοτομει πλεον..χιλια μπραβο αξιζει..μακαρι να συνεχισει να μας προσφερει συγκινησεις οπως εκανε με το g2,το g flex,το nexus 4 και το nexus 5..

Tom

Καμία σχέση με καινοτομία η LG, απλά κάνει ότι κάνει η Samsung. Και στα UI και στον σχεδιασμό. Ωραία καινοτομία της LG είναι τα πολύ μικρά bezels σε συσκεύη με ικανοποιητικό μέγεθος και πολύ μεγάλη οθόνη. Πέρα απο αυτό δεν μπορώ να βρω κάτι.

Panos7GR

” Το Gizmodo συνεχίζει αναφέροντας ότι το Nexus 6 θα είναι μια ελαφριά έκδοση του LG G3″

Σιγά! Και το Nexus 4 ήταν βασισμένο στο Optimus G. Καλύτερα! Θα έχεις ίδιες συσκευές σε hardware μόνο που στο ένα θα έχεις εμπειρία Google και στο άλλο εμπειρία LG. Άσε που το G3 θα αποφεληθει απίστευτα επειδή όλες οι ROMs και τα MODs που θα βγαίνουν για το επόμενο Nexus θα γίνονται άνετα port στο G3. Το μόνο που με χαλάει είναι που θα ανέβει κι άλλο το.μέγεθος οθόνης… Google άφησε τα Nexus smartphones μέχρι 5 ίντσες, please!!

Υ.Γ.: Το μόνο που ελπίζω και εύχομαι είναι να μην σταματήσει την Nexus σειρά η Google. Γιατί πολλοί ψίθυροι ακούγονται… Και βλέποντας από άλλη οπτική γωνία το κείμενο μπορεί στο Gizmodo να μην κατάλαβαν καλά ή να μην δώσανε σωστά την “είδηση” οι “ρουφιανοι” του και βγει ένα LG G3 Play Edition αντί για Nexus.

Kostas K.

Η ιστορία εχει δείξει οτι κάθε 2 χρόνια η Nexus συσκευή αλλάζει κατασκευαστή όποτε το κόβω λιγο δύσκολο..Οπως και να χει πάντως αν το κανει η Lg δεν πρόκειται να ειναι τίποτα λιγότερο απο μια εξαιρετική συσκευή σε μικρο κόστος (όπως ακριβώς ήταν δηλαδή και οι προηγούμενες 2 Nexus συσκευές που κατασκεύασε)
@ zois μην συγκρίνεις Νexus συσκευές με συσκευές της LG..Για τα Nexus την απόλυτη ευθύνη των συσκευών σε όλα (hardware,software) την έχει η Google και αν κρίνεις απο τα Nexus 4,Nexus 5 μιλάμε για τις απόλυτες lag-bug free συσκευές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο οικοσύστημα του Android.

NIKOS

Να ρωτήσω κάτι γιατί το nexus 5 όπως και όλα τα nexus ενώ φοράνε ίδια harware με τις εκάστοτε ναυαρχίδες και θεωρητικά είναι πιο ελαφριά στο θέμα software βγάζουν πάντα χαμηλότερους βαθμούς στα benchmarks?

Kostas K.

@ Nikos γιατι οπως εχει αποδειχθεί η Google ειναι και η μονη που δεν βαζει χερι στα διαφορα τεστ όπως κανουν όλοι οι υπολοιποι

aposmanolo

Παιδια εδω κσι δυο μερες εχω το LG G2.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχω παθει πλακα.Δεν χορταινω να βλεπω την απιστευτη οθονη και το ποσο γρηγορο ειναι!Αυτα!

Takis

Ας κοιτάξει πρώτα η LG να δώσει καμια αναβάθμιση και μετά βλεπουμε
τουλάχιστον στα nexus έχει λυθεί αυτό από την google.
Όσο για τα υπόλοιπα κινητά της εταιρείας το G2 είναι καλή υλοποίηση και πρωτοπόρο με τα κουμπιά πίσω (αν και εμένα δεν με βολεύουν καθόλου), αλλά ας μην το προδώσει και αυτό όπως και το G που το είχε αγοράσει τόσος κόσμος 600+ € και έμεινε στο 4.1 και την ίδια εποχή με τα ίδια specs άλλα τηλέφωνα π.χ. xperia Z τώρα έχουν 4.3 και θα πάρουν kitkat!!

@Tom ,έχεις δίκαιο διότι η lg αντιγράφει τόσο πολύ τη samy είχα βάλει δίπλα δίπλα σε κατάστημα Z1 ,g2 ,s4 και το Ζ1 ήταν εντελώς διαφορετικό ,τα άλλα δύο ήταν δίδυμα εκτός από τα bezel ,το λογότυπο και το πίσω πλήκτρο.

Τομ

Τακη ετσι ειναι. Πολυ μικρες διαφορες ακομα και το UI εχει πολλες λειτουργιες απο touchwiz καταφερνοντας να ειναι ακομα πιο αχρειαστα πολυπλοκο κατα καποιο τροπο. Κινηταρα το LG G2 αλλα προσωπικα δεν τρελαινομαι να κυνηγαω speccs στις συσκευες μου, δινω βαση και σε αλλα πραγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.