Smartphones

Nexus Marlin: Το AnTuTu επιβεβαιώνει QHD οθόνη

Το Nexus Marlin (η επίσημη ονομασία δεν είναι ακόμη γνωστή) είναι το μεγαλύτερο από τα δυο Nexus smartphones (το άλλο είναι το Sailfish) που θα κυκλοφορήσουν σε συνεργασία με την HTC. Αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών και σήμερα πέρασε από από το AnTuTu.

Το AnTuTu επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά που είχαν ακουστεί σε προηγούμενες φήμες και δείχνει ότι και τα δυο Nexus θα έχουν την ίδια βάση. Περιμένουμε δηλαδή τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (υπάρχουν φήμες και για έκδοση με 128GB ενώ η πιθανότητα των 64GB έχει αποκλειστεί). Θα έχουν επίσης την ίδια κάμερα 13 Megapixel στην πλάτη και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Η μεγάλη διαφορά του Nexus Marlin θα είναι η οθόνη 5.5 ιντσών QHD (αντί για 1080p) έχουν ακουστεί φήμες και για AMOLED, ενώ το Nexus Sailfish αναμένεται γύρω στις 5 ίντσες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2016 17:37

Σχόλια

  • A ρε Σάμυ όταν έβαζες QHD οθόνες εδώ και κάτι χρονάκια όλοι σε κατηγορούσαν ότι δεν χρειαζόταν γιατί δε βλέπουμε τα πιξελς. Στην υγειά μας.

  • @New21 ο Snapdragon είναι τετραπυρηνος. Μην κοιτάς τον αριθμό των πυρήνων. Και του iPhone που είναι δυπυρηνος βάζει κάτω 8πυρηνους.

    @aptalikos η LG έβαλε πρώτη QHD οθόνη στο G3.... μη λέμε ότι θέλουμε χωρίς να γνωρίζουμε....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.