Nokia: Επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση της επόμενης συσκευής

Nokia MWC 2018 ανακοίνωση, Nokia: Επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση της επόμενης συσκευής

Την ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου Nokia προϊόντος της επιβεβαίωσε έμμεσα η HMD Global μέσω πρόσκλησης στα ΜΜΕ.

Η HMD Global απέστειλε προσκλήσεις όπου η εταιρεία αναφέρει ότι στις 25 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν το MWC 2018 ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις συσκευές του.

Στις προσκλήσεις αναγράφεται: « Πηγαίνεις στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη; Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να σε δούμε. Έλα μαζί μας στο Σπίτι των Nokia τηλεφώνων για μια ιδιωτική κι αποκλειστική αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Βαρκελώνης.

Να υπενθυμιστεί ότι πρόσφατα ο Επικεφαλής Προϊόντων της HMD, Juho Sarvikas υποσχέθηκε ότι στη Βαρκελώνη θα επιδείξουν κάτι φοβερό. Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα επιδείξει στο MWC 2018 τα Nokia 6 (2018) και Nokia 7 (και τα δύο κυκλοφορούν στην Κίνα) καθώς και τη ναυαρχίδας της το Nokia 9.

Επίσης το Nokia 8 (2018) αναμένεται μέσα στο έτος, το οποίο θα είναι bezel-less και νέες φήμες θέλουν μέσα στο 2018 να κυκλοφορεί και ένα smartphone με 5 αισθητήρες κάμερας στην πλάτη. Τα δύο όμως αυτά smartphone δεν θα τα δούμε πιθανότατα στο MWC 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sasuk1z

Το κινητο που κανεις δε θα αγορασει. Ετσι θα μεινει στην ιστορια

Blats

καθε τι νεο που παρουσιαζεται στον mobile χωρο ειναι καλοδεχουμενο ειτε ειναι κατι το συρναπαστικο ειτε το απογοητευτικο!
Ετσι ειναι η τεχνολογια!
Αν ανακοινωνε κατι τετοιο η Samsung η η Apple θα ηταν εξελιξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.