Nokia 3.1 Plus: Android One με οθόνη 6 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

, Nokia 3.1 Plus: Android One με οθόνη 6 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

H HMD Global ανακοίνωσε το Nokia 3.1 Plus με οθόνη 6 ιντσών HD+ 18:9, διπλή κάμερα, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22, μεταλλικό σώμα με εσωτερικό από χυτό μέταλλο, μπαραία με χωρητικότητα 3500mAh και τιμή 199 ευρώ.

Κάντε παιχνίδι ως φωτογράφοι με εικόνες με γρήγορη εστίαση ακριβείας, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, χάρη στην κύρια κάμερα ανίχνευσης 13MP Phase Detection Phase Auto Focus. Η πίσω κάμερα διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα 5MP για οπτική απεικόνιση με ανάλυση βάθους που σας επιτρέπει να τραβήξετε επαγγελματικές λήψεις σε στούντιο στυλ με επιλογή θόλωσης bokeh και να ρυθμίσετε το επίπεδο θόλωσης ακόμα και μετά τη λήψη της εικόνας.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα 8MP για να ξεχωρίζουν οι selfies σας. Με υψηλής ποιότητας διπλή κάμερα, μοναδικές φωτογραφίες και εμπειρίες μέσω της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) από το chipset octa-core, το Nokia 3.1 Plus προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες σε μία πολύ οικονομική τιμή.

Τα smartphones της Nokia με Android One προσφέρουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης και διάρκεια ζωής της μπαταρίας από την πρώτη χρήση, αλλά έρχονται επίσης με προεγκατεστημένες τις τελευταίες καινοτομίες που αναπτύσσονται από την Google με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI).

, Nokia 3.1 Plus: Android One με οθόνη 6 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

Το Nokia 3.1 Plus θα λάμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για τρία έτη και ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για δύο έτη, όπως εγγυάται το πρόγραμμα Android One. Αυτό κατατάσσει το Nokia 3.1 Plus στα πιο ασφαλή τηλέφωνα στον κόσμο, καθώς διατηρείται πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες υπηρεσίες της Google, όπως το Google Assistant και το Google Photos, με δωρεάν απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Το Nokia 3.1 Plus συνοδεύεται από προεγκατεστημένη έκδοση του Android Oreo, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αμέσως τις τελευταίες σημαντικές τεχνολογίες, όπως το Google Lens, το picture-in-picture για multitasking και το Google Play. Ανακαλύψτε και «τρέξτε» νέες εφαρμογές, ενώ απολαμβάνετε τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου σας, παραμένοντας «ζωντανό» μεταξύ των φορτίσεων, χάρη στις λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας του Android One.

Το Nokia 3.1 Plus έρχεται σε Μπλε, Λευκό ή Baltic χρώμα και είναι διαθέσιμο από το Νοέμβρη με 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 199 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

με 4.1 bluetooth που πας ρε καραμητρο και ο επεξεργαστής του ασχολίαστο, όσοι εχουν εμπειρίες με mediatek θα καταλάβουν,το μόνο θετικό είναι το android one…

thanoik

με 4.1 bluetooth που πας ρε καραμητρο και ο επεξεργαστής του ασχολίαστο, όσοι εχουν εμπειρίες με mediatek θα καταλάβουν

Γιώργος

Εσύ που ξεχνάς να βάλεις φώτο προφίλ και μετά ξαναστελνεις το ίδιο μήνυμα με φώτο δεν έχεις ιδέα από κινητά ο mediatek κοντράρει άνετα τον snapdragon σε ορισμένους επεξεργαστές πχ o mediatek p22 είναι πιο δυνατός από τον snap 625 και 630 και με στοκ android one που τρέχει το νοκια θα πηγαίνει μπάλα άσε που θα βγάζει άνετα δύο μέρες η μπαταρία του γιατί ως γνωστόν ο mediatek δεν είναι πολύ ενεργοβορος

thanoik

Γιώργος τόσα ξέρεις τόσα λες,ο mediatek μόλις ζοριστει λίγο με κανα παιχνίδι ζεσταίνεται και αρχίζει τα κολλήματα…όσο για την φωτο προφίλ που λες επειδη προτρεχεις εχω δυο λογαριασμούς απλα νόμιζα οτι δεν ξεπεράστηκε το αρχικο μου σχόλιο και εβαλα το δεύτερο mail…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.