Nokia 3.1 Plus: έρχεται update για Android 9.0 Pie

Nokia 3.1 Plus, Nokia 3.1 Plus: έρχεται update για Android 9.0 Pie
Το Nokia 3.1 Plus κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο που μας πέρασε με το Android 8.1 προ-φορτωμένο. Πολλοί αναρωτιούνται ίσως πότε θα φτάσει η ενημερωμένη έκδοση του Android 9 Pie για το συγκεκριμένο smartphone με Android One της HMD Global.
Λοιπόν, χάρη σε ένα νέο benchmark που εντοπίστηκε στο GeekBench από τον Nashville Chatter, η ενημέρωση μπορεί να έρθει αρκετά σύντομα. Το αποτέλεσμα της αναφοράς δείχνει ότι το “HMD Global Nokia 3.1 Plus” δοκιμάστηκε με λογισμικό το “Android 9” στο αποτέλεσμα της δοκιμής.
Nokia 3.1 Plus, Nokia 3.1 Plus: έρχεται update για Android 9.0 Pie
Στην πραγματικότητα η συσκευή “έτρεξε” συνολικά τρεις φορές (1,2,3) την εφαρμογή μέσα σε δύο ώρες και έτσι κάθε δοκιμή έχει συγκρίσιμα αποτελέσματα με την τελευταία.
Το Nokia 3.1 Plus τροφοδοτείται από έναν MediaTek Helio P22 με μνήμη RAM 2GB ή 3GB. Έχει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση HD+. Η τροφοδοσία του τηλεφώνου έρχεται από μια μπαταρία των 3.500 mAh και η συσκευή διαθέτει επιλογές αποθηκευτικού χώρου 16GB ή 32GB. Επιπλέον, διαθέτει διπλή κάμερα στην πλάτη με φακούς των 13MP και 5MP καθώς και μια φωτογραφική μηχανή 8MP για τις selfie.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

Αλλη μια αποδειξη οτι η Νοκια σεβεται ΟΛΟΥΣ τους πελατες της και δινει αναβαθμισεις ΚΑΙ στα φθηνοτερα κινητα της.Με εχει κερδισει πλεον και το επομενο μου κινητο θα ειναι Νοκια.Και ασε τους αλλους να ψαχονται στους κινεζους

Vp

Android one ειναι ρε παιδια οποτε 2 αναβαθμισεις λογισμικου θα παρει

manitsi

Και με Huawei P20 pro ακόμα στην αναμονή

antonis

@Vp και αυτο ειναι κακο;Αλλες εταιριες ξεχνανε τα budget phones τους……για να μην πω ολες.Εμεις δηλαδη που δεν εχουμε ναυαρχιδα δεν ειμαστε ανθρωποι;

Vp

@antonis κ ποιος σου πε οτι το πα για κακο,ισα ισα που κ γω Νοκια εχω(6.1) κ ειμαι ευχαριστημένος μαλλον δεν καταλαβες αυτα που ειπα,οτι αφου ειναι android one σιγουρα περνει αναβαθμισεις αυτα ειπα

Κώστας

Ξερεις πότε θα γίνει το update του Android 9 στο νοκια 6 2017

Σιμος

Εγώ με το nokia 8,το android 9.0 το έχω εδώ κ 15 ημέρες…πετάει το τηλέφωνο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.