Nokia 5.1 Plus: Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο launch event στην Κίνα

5.1 Plus, Nokia 5.1 Plus: Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο launch event στην Κίνα

Το Nokia 5.1 Plus όπως είχε προαναγγελθεί ήταν να παρουσιαστεί με την κινέζική του ονομασία Nokia X5, στις 11 Ιουλίου στην Κίνα αλλά η HMD Global την τελευταία στιγμή και εντελώς ξαφνικά ακύρωσε το προγραμματισμένο launch event.

Η αιτία ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή και προκάλεσαν δυσκολίες που δεν θα επέτρεπαν στην εταιρεία να φιλοξενήσει το γεγονός όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το ακυρώσει. Η φινλαδική εταιρεία ενημέρωσε γι αυτό το απρόσμενο γεγονός το κοινό της με ένα μήνυμα στο Weibo.

Ο επαναπρογραμματισμός της επίσημης παρουσίασης δεν ανακοινώθηκε εφόσον προφανώς δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβή ημέρα και ώρα. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί πρώτα στην Κίνα ως Nokia X5 και αργότερα θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά ως Nokia 5.1 Plus, ότι έκανε δηλαδή ο κατασκευαστής με το Nokia X6 και την παγκόσμια ονομασία του Nokia 6.1 Plus.

Το Nokia 5.1 Plus θα κυκλοφορήσει με 5.86 ιντσών οθόνη (720×1520) αναλογίας 19:9 με notch, 2.0 GHz οcta-core MediaTek Helio P60 SoC, dual κάμερα 13MP + 8MP, τρεις επιλογές σε ό,τι αφορά στη μνήμη RAM 3GB, 4GB και 6GB, καθώς και δύο εκδόσεις όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και 64GB.

Τέλος, το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh και Android 8.1.0 out of the box, σε τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, μπλε και λευκό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σιμος

Περιμένω το κάτι πάρα πάνω απ’ τη nokia…έχω μείνει με το nokia 8 λόγω ότι θέλω να συνεχίσω με nokia αλλά δε θεωρώ ούτε το 7plus αλλά ούτε το 8 sirocco λόγω τιμής να διαδεχθούν το 8αρι μου….πρέπει να ανεβάσει στροφές στη high end κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.