Nokia 6.1 Plus με Snapdragon 636, 4GB RAM και Android 8.1.0 στο Geekbench

nokia 6.1 plus snapdragon 636 4gb ram android oreo, Nokia 6.1 Plus με Snapdragon 636, 4GB RAM και Android 8.1.0 στο Geekbench

Το Nokia 6.1 Plus εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του να αποκαλύπτεται και φαίνεται να είναι ένα mid-range smartphone το οποίο αξίζει την προσοχή των καταναλωτών μιας και λόγω της κατηγορίας του αναμένεται να είναι και προσιτό όσον αφορά την τιμή του.

Το Nokia 6.1 Plus πέρασε από το Geekbench πετυχαίνοντας 1332 πόντους στο single-core και 4903 στο multi-core test, δείγμα του mid-range επεξεργαστή που διαθέτει, ο οποίος είναι ο Qualcomm Snapdragon 636 που έχουμε δει σε αρκετά smartphone της κατηγορίας αυτής. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, η συσκευή διαθέτει 4GB ικανά να διαχειριστούν πολλαπλές ενεργές εφαρμογές που μπορεί να “τρέχει” ταυτόχρονα ο χρήστης, ενώ θετικό είναι πως το λειτουργικό σύστημα του Nokia 6.1 Plus είναι το Android 8.1.0 Oreo.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής φαίνονται να είναι ίδια με του Nokia X6 το οποίο κυκλοφορεί στην Κινεζική αγορά, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε μια έκδοση της συσκευής με 4GB/64GB αλλά και 6GB RAM με 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Μένει να δούμε αν το Nokia 6.1 Plus θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου, την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές παγκοσμίως καθώς και την τιμή του.

nokia 6.1 plus snapdragon 636 4gb ram android oreo, Nokia 6.1 Plus με Snapdragon 636, 4GB RAM και Android 8.1.0 στο Geekbench

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Δυστυχώς για όσους μεγάλωσαν με κινητά της Nokia την δεκαετία του 90′ και μετά ξέρουν καλά ότι τα σημερινά Nokia είναι Nokia μόνο στο Logo, μετά την καταστροφική για την Nokia πώληση στην Microsoft και την μεταπώληση στην HMD όλοι ή σχεδόν όλοι μας γνωρίζουμε ότι η σημερινή Nokia που είναι υπό την κατοχή της HMD είναι απλά η Turbox της Φιλανδίας και τίποτε παραπάνω. (το τελευταίο μου κινητό Nokia ήταν το Ν96 και ειλικρινά ήταν και είναι ακόμα και σήμερα το κινητό που με άφησε ποιο πολύ ευχαριστημένο από κάθε άλλο)

Andreas

Πάντως εμένα η επαφή μου με το nokia 8 μου άφησε τις καλύτερες εντυπωσεις

John

Καμία σχέση με αυτά που λές , ο αδερφός μου έχει το Nokia 6 και είναι μια χαρά για τα λεφτά του και με stock android χωρίς περιττές σαβούρες. Η μόνη κριτική ότι έχει IPS που είναι τεχνολογικά πολλές κλάσεις κάτω απο τις AMOLED της Samsung αλλά αυτό ισχύει και για όλα σχεδον τα κινητά της κατηγορίας (και όχι μόνο).

Χρηστος

Φιλε Gregorio πολύ θα ηθελα να μου δικαιολογησεις αυτο το : “η σημερινή Nokia που είναι υπό την κατοχή της HMD είναι απλά η Turbox της Φιλανδίας”…

Που το βασιζεις δηλαδη αφου δεν εχεις δουλεψει τα κινητα της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.