Nokia 6.2 μέσα στο 2019, με hole-punch display;

Nokia 6.2, Nokia 6.2 μέσα στο 2019, με hole-punch display;
Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο ίντερνετ, η HMD Global, σκοπεύει μέσα στο 2019, να κυκλοφορήσει το επόμενο smartphone της σειράς Nokia 6, που όπως φαίνεται θα λέγεται Nokia 6 (2019) ή Nokia 6.2, και θα έχει hole-punch display.
Ήταν λίγο παραπάνω από ένα χρόνο από τότε που η HMD Global ανακοίνωσε το Nokia 6 (2018). Με έναν πιθανό διάδοχο στον ορίζοντα, το “Nokia Leaks” δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ποιές θα μπορούσαν να είναι οι προδιαγραφές του διαδόχου. Σύμφωνα με τη διαρροή, το λεγόμενο Nokia 6 (2019) – αναφέρεται επίσης και ως Nokia 6.2 – διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών με οπή για την μπροστινή κάμερα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ίδια οπή διάτρησης (hole-punch) που παρουσιάστηκε στα προσφάτως δημοσιευμένα renders για τις εκδόσεις Nokia 8.1 Plus.
Το Nokia 6 (2019) διαθέτει επίσης διπλές πίσω κάμερες 16 megapixel με υποστήριξη OZO Sound. Ο ήχος OZO χρησιμοποιεί αλγόριθμους έτσι τα μικρόφωνα του τηλεφώνου να μπορούν να καταγράψουν τρισδιάστατο ήχο 360 μοιρών. Η διαρροή δεν ανέφερε αν οι κάμερες Nokia 6 (2019) θα υποστηρίζουν επίσης την εστίαση και το ζουμ OZO, τα οποία επιτρέπουν να “ακολουθείται” μια πηγή ήχου και να απομονώνουν τον ήχο έτσι ώστε να αντιστοιχεί εκεί που εστιάζει το βίντεο αντίστοιχα. Κάτω από τo σασί, το Nokia 6 (2019) πάντα σύμφωνα με την δημοσίευση, θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 632 της Qualcomm και μνήμη RAM 4GB ή 6GB, αναλόγως του μεγέθους αποθήκευσης.
Nokia 6.2, Nokia 6.2 μέσα στο 2019, με hole-punch display;
Είναι πιθανό ότι το Nokia 6 (2019) θα τρέχει Android 9 Pie με το που θα κυκλοφορήσει, καθώς το τηλέφωνο θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ομάδας των Nokia smartphones, με Android One.
Η Nokia Leaks ισχυρίζεται ότι το Nokia 6 (2019) θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Κίνα που θα μπορούσε να συμπέσει ημερομηνιακά με το Nokia 8.1 Plus. Εάν είναι αλήθεια, το Nokia 6 (2019) θα ανακοινωθεί ενδεχομένως είτε στα τέλη Ιανουαρίου είτε κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο. Η Nokia Leaks υποστηρίζει επίσης ότι το τηλέφωνο “σίγουρα έρχεται” στις ΗΠΑ.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Κάτοχος του Nokia 6.1. και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά δυσαρεστημένος. Μακάρι το 6.2 να ειναι πιο αξιόπιστο αλλά προσωπικά δεν το βλέπω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.