Nokia 7.1 με οθόνη PureDisplay HDR 5.84″, διπλή κάμερα ZEISS, Snapdragon 636, 4GB RAM και τιμή 399 ευρώ

Η θέαση βίντεο στο κινητό μας αυξάνεται διαρκώς και το νέο Nokia 7.1 είναι εξοπλισμένο με όσα χρειάζεται ο χρήστης για να κάνει τη θέαση των video και τη χρήση ενός smartphone Android One μια ευχάριστη εμπειρία.

Η Nokia έχει εφοδιάσει το Nokia 7.1 με οθόνη τεχνολογίας PureDisplay η οποία υποστηρίζει HDR, με τα YouTube, Netflix και Amazon Prime να υποστηρίζουν την αναπαραγωγή τέτοιου οπτικοακουστικού υλικού. Το HDR εξασφαλίζει τη θέαση των video με μεγαλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια με σωστή απεικόνιση των χρωμάτων, κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής των SDR video σε HDR σε πραγματικό χρόνο.

Το Nokia 7.1 είναι εξοπλισμένο με οθόνη PureDisplay 5.84 ιντσών με ανάλυση Full HD+ 2280×1080 pixel, αναλογία οθόνης 19:9 και προστασία Gorilla Glass. Στο εσωτερικό του έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 636 μαζί με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος με τη χρήση κάρτας microSD μέχρι 400GB.

Nokia 7.1 με οθόνη PureDisplay HDR 5.84, διπλή κάμερα ZEISS, Snapdragon 636 και 4GB RAM, Nokia 7.1 με οθόνη PureDisplay HDR 5.84″, διπλή κάμερα ZEISS, Snapdragon 636, 4GB RAM και τιμή 399 ευρώ

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Nokia 7.1 “τρέχει” Android Pie και είναι μέρος του προγράμματος Android One, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του smartphone κάτω από τη διπλή κάμερα η οποία βρίσκεται σε κάθετη διάταξη. Αυτή αποτελείται από φακό στα 12MP και διάφραγμα f/1.8, ενώ η δεύτερη είναι ασπρόμαυρη με φακό στα 5MP και διάφραγμα f/2.4.

Επιπλέον, η διπλή κάμερα διαθέτει οπτικά μέρη Zeiss και λειτουργίες όπως το “bothie” όπου ο χρήστης μπορεί να καταγράφει φωτογραφίες και video χρησιμοποιώντας τη selfie και την κύρια κάμερα ταυτόχρονα. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τη selfie κάμερα η οποία διαθέτει φακό στα 8MP με διάφραγμα f/2.0.

Τέλος, το νέο Nokia 7.1 διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3060mAh που εξασφαλίζει ολοήμερη χρήση και κυκλοφορεί στην έκδοση με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και τιμή 399 ευρώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Άσχημο

Giannisanag

Ακριβο για 636…αν ειχε 710 ..

mech.al.

400€?? Χαχαχα το mi8 lite με sd660 εχει 225€ και το honor 8x με kirin 710 έχει 285€… Απατο θα πήγαινε αν δεν είχε το σήμα της Nokia…

Nickolas

Αν αυτό κοστίζει 399, το 8.1 που είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς και που θα κυκλοφορήσει όπου να ναι πόσο θα κοστίζει; Πάντως είχα διαβάσει 399 και για το 8.1 αλλά Ελλάδα μάλλον θα πάει κανα κατοστάρικο πάνω.

Giannis

Καλό Smartphone σε γενικές γραμμές αλλά με 400€ ούτε για αστείο αν έπεφτε 100€ τουλάχιστον τότε θα έλεγα είναι μια αξιόλογη ευκαιρία

Γιώργος

Ρε παιδιά αμάν με την τιμή. Σε 2 μήνες θα πέσει αρκετά. Μου το συγκρίνεται με το mi8 που ξεκίνησε στα 520€ στην Ελλάδα και έκανε 5 μήνες να πέσει στην τιμή που βρίσκεται σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.