Nokia 7.1 Plus με Snapdragon 710, 6GB RAM, διπλή κάμερα Carl Zeiss και Android One;

nokia 7.1 plus carl zeis snapdragon 710 android one, Nokia 7.1 Plus με Snapdragon 710, 6GB RAM, διπλή κάμερα Carl Zeiss και Android One;

Το Nokia 7.1 Plus εμφανίστηκε σε press render και δείχνει να έχει σχεδιασμό παρόμοιο με του Nokia 6.1 Plus, με τις πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να το κατατάσσουν στη mid-range κατηγορία των smartphone.

Η συσκευή φαίνεται να έχει μεταλλικό σώμα με γυάλινη πλάτη, ενώ η οθόνη του ενώ υπήρχαν φήμες πως δε θα διαθέτει notch, το press render δείχνει το αντίθετο, κάνοντας την οθόνη του 7.1 Plus να θυμίζει αυτήν του 6.1 Plus. Η ανάλυση της οθόνης πιθανόν να είναι Full HD+ 1080×2280 pixel και αναλογία οθόνης 19:9.

Όσον αφορά την πλάτη της συσκευής, αυτή φαίνεται να είναι καλυμμένη από γυαλί, με τη διπλή κάμερα να διαθέτει οπτικά μέρη Carl Zeiss και να έχει κάθετη διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται τοποθετημένος κάτω τις κάμερες. Το λειτουργικό σύστημα του Nokia 7.1 Plus αναμένεται να είναι το Android 9.0 Pie, με τη συσκευή να είναι μέρος του Android One προγράμματος το οποίο εξασφαλίζει αναβαθμίσεις σε πιο συχνά διαστήματα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα android smartphone.

Τέλος, οι φήμες σχετικά με τον επεξεργαστή του Nokia 7.1 Plus κάνουν λόγο για Snapdragon 710, 6GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του όπως και για την επίσημη τιμή που θα πωλείται στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

ω ρε μα…α πάλι νοτς. Σιχάθηκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.