Nokia 7 plus: Consumer Smartphone of the Year στα βραβεία EISA 2018

Το Nokia 7 plus βραβεύτηκε ως το Consumer Smartphone of the Year από την επιτροπή EISA. Η κριτική επιτροπή των βραβείων EISA αποτελείται από ένα πάνελ που συγκεντρώνει πάνω από 55 από τα πιο αξιόλογα και εξειδικευμένα περιοδικά και websites τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η επιτροπή επέλεξε να δώσει το βραβείο στο Nokia 7 plus για το σχεδιασμό του, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες imaging με διπλούς αισθητήρες με οπτικά ZEISS, συνδυάζει 12MP βασική κάμερα ευρείας γωνίας με μια δευτερεύουσα κάμερα 13MP που προσφέρει 2x οπτικό ζουμ.

Το Nokia 7 plus με Pro Camera mode σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας, καθώς επιτρέπει γρήγορο και εύκολο χειροκίνητο έλεγχο με επιλογές όπως white balance, focus, ISO, shutter speed και exposure.

Nokia 7 plus EISA 2018 βραβείο, Nokia 7 plus: Consumer Smartphone of the Year στα βραβεία EISA 2018

Έχοντας μια επιβλητική εμπρόσθια κάμερα 16MP με οπτικά ZEISS, το Nokia 7 plus προσαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αυξάνοντας την ευαισθησία φωτισμού ώστε να διασφαλίσει ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα στις selfies. Οι προηγμένες Dual-Sight δυνατότητες της εμπρόσθιας και των οπίσθιων καμερών που καταγράφουν ταυτόχρονα την ultimate #Bothie, διασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα με τα άπειρα uploads φωτογραφιών και βίντεο στο Google Photos. Τρία μικρόφωνα καταγράφουν με τον επιβλητικό 360° Nokia spatial ήχο που απαιτεί ένα 4K βίντεο, τοποθετώντας το κοινό στο επίκεντρο της δράσης, ενώ δημιουργούν περιεχόμενο κατάλληλο για προβολή σε μια μεγάλη οθόνη.

Με γνώμονα τις maximum επιδόσεις κάθε στιγμή, το smartphone περιλαμβάνει μια εκπληκτική μπαταρία διάρκειας 2 ημερών. Με την καμπύλη πίσω πλευρά και τις λεπτές άκρες, το Nokia 7 plus σας προσφέρει εμπειρία μεγάλης οθόνης, σε ένα πακέτο που συνδυάζει στυλ και ευκολία.

Η επιτροπή των βραβείων EISA περιλαμβάνει ειδικούς από όλο τον κόσμο που ψηφίζουν σε κατηγορίες όπως Φωτογραφία, Hi-fi Home Theatre και Συσκευές Κινητής. Όλα τα προϊόντα που είναι υποψήφια για ένα βραβείο EISA, περνούν από την επιτροπή μέσω μιας διαδικασίας κρίσεων πολλαπλών σημείων που βαθμολογούν σε επίπεδο τεχνολογίας, σχεδιασμού και καινοτομίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Pie HMD Global Nokia 7 Plus

Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie

Η HMD Global ανακοίνωσε πως το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie, φέρνοντας τις καινοτομίες του νέου λειτουργικού συστήματος της Google σε μια συσκευή που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One και βρίσκεται μόλις 6 μήνες στην αγορά.

Software HMD Global Nokia Nokia 7 Plus

Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie το Σεπτέμβριο

H HMD Global έχει υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει όλα τα Nokia smartphones με τη νεότερη έκδοση λειτουργικού Android 9.0 Pie κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Nokia 7 Plus θα είναι η πρώτη συσκευή που θα λάβει το μεγάλο update.

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Nokia 7 Plus ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia 7 Plus με οθόνη αφής 6 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ (1080×2160 pixel), οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνημη 64GB και μπαταρία 3800 mAh με fast charge.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia 7 Plus

Τα Nokia 8 Sirocco και Nokia 7 Plus έρχονται στην Ευρώπη

Τα Nokia 8 Sirocco και Nokia 7 Plus λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους στο Mobile World Congress 2018 έρχονται και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, τα νέα high-end μοντέλα της HDM Global είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία.