Nokia 8: Ανακοινώνεται 16 Αυγούστου η ναυαρχίδα

nokia 8 announcement, Nokia 8: Ανακοινώνεται 16 Αυγούστου η ναυαρχίδα

Με τις διαρροές να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, η Nokia ήταν αναμενόμενο ότι σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα τη ναυαρχίδα της, Nokia 8. Θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα μετά από 3 χρόνια και το πρώτο high-end από τότε που ανέλαβε η HMD.

Όπως αναφέρει το The Verge, η Nokia έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου στο Λονδίνο και φυσικά θα ανακοινώσει το Nokia 8.

Το Nokia 8 θα είναι το πρώτο Android της εταιρείας με διπλή κάμερα στην πλάτη 13 Megapixel και την υπογραφή Carl Zeiss. Πρόσφατα οι δυο εταιρείες ανακοίνωσαν επίσημα την συνεργασία τους. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB ή 6GB, χωρητικότητα 64GB και dual-SIM μοντέλα.

Θα κυκλοφορήσει σε ασημί, μπλε και το χρώμα του χαλκού. Η ανακοίνωση θα γίνει 19:30 ώρα Λονδίνου ή 21:30 ώρα Ελλάδος.

nokia 8 announcement, Nokia 8: Ανακοινώνεται 16 Αυγούστου η ναυαρχίδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

“Η ανακοίνωση θα γίνει 19:30 ώρα Λονδίνου ή 20:00 ώρα Ελλάδος.”… Δεν έχουμε μισή ώρα διαφορά ώρας από το Λονδίνο ρε παιδιά, τι γράφετε…??

Στο θέμα μας, λογικά η συσκευή θα είναι ποιοτικότατη, όπως και τα υπόλοιπα Νοκια που έχουν βγει μέχρι τώρα.. Ειδικά το Nokia 6 έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές, οπότε το 8 θα είναι και μερικά κλικ παραπάνω…!

Κώστας Βλαχάκης

Πετρος Π. Φυσικά και ειναι άκυρο αυτό που γράφτηκε. Η διαφορά μας από την Αγγλία ειναι 2 ώρες μπροστά η Ελλάδα. Το διορθώσαμε.

Blats

Τελεια νέα!!υπομονή μέχρι την παρουσίαση!
Και εγω πιστεύω ότι το ΝΟΚΙΑ 8 θα ειναι εξισου καλο και ποιοτικο!
Αν μου αρέσει σχεδιαστικα το τσιμπησα…και κατι μου λεει ότι δεν θα μοιαζει καν με αυτο που δείχνουν συνέχεια τις τελευταίες μέρες!!

Vasilis

Κάτοχος του nokia 5 από χθές!! Παιδιά το τηλέφωνο ποιοτικά είναι από άλλο πλανήτη! Επίσης μην ξεγελιέται κανείς απο τα χαμηλά του specs, λειτουργεί πάνω του μετρίου σε όλα τα βασικά καθημερινά πράγματα και η οθόνη του είναι ευκρινής με ζωντανά και φωτεινά χρώματα. Ηχείο δυνατό , ποιότητα κλήσης και σήματος δυνατό και καθαρό. Γενικά δίνει αίσθηση διπλάσιας τιμής και όχι 199€. Ναι ξέρω σε αυτή την τιμή παίρνεις Κινέζο πιο γρήγορο. Αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο.Ξεχωριζει αμέσως από την μάζα των άλλων συσκευών..και το nougat τρέχει ποτάμι!! Ότι θέλετε ρωτήστε με…

Blats

@Vasilis από κάμερα λέει τίποτα;με δυο κάρτες βγαίνει;
Θελω να το αγοράσω για την μανα μου,αλλα μπορεί να της το γκαβατζωσω κιολας 😀

Vasilis

@blats η κάμερα στο φως είναι εξαιρετική , άμεση και αληθινή στα χρώματα χωρίς κορεσμό. Το βράδυ θα μπορούσε και καλύτερα αλλά όχι ότι είναι αυτό που λέμε χάλια… Η μπαταρία με βαριά χρήση θα σε βγάλει από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στις 9

Vasilis

@blats η καμερα ειναι πολύ καλή στο φως και μέτρια σε χαμηλο φως νύχτας ή εσωτερικός χώρος.
Βγαίνει με δυο καρτες οπου βαζεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυο καρτες σιμ και μια τριτη sd…!!! Σε άλλα είναι υβριδικά οπου εαν βαλεις δυτερη σιμ δεν μπορεις να βάλεις μια sd …σημαντικό αυτο!

alex

Στις 16 Αυγούστου θα παρουσιαστεί και το nokia 9 ή μόνο το 8; Αν όχι, πότε περιμένουμε το nokia 9 στην Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.