Nokia 8: Με τιμή 520 ευρώ για να ανταγωνιστεί Galaxy S8 & LG G6;

nokia 8 price 520 euros, Nokia 8: Με τιμή 520 ευρώ για να ανταγωνιστεί Galaxy S8 & LG G6;

Βρισκόμαστε περίπου δυο εβδομάδες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 8, το οποίο θα ανακοινωθεί από την HMD Global σε event στις 16 Αυγούστου. Από leaks έχουμε δει πως θα είναι μέσα και έξω, ενώ σήμερα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τιμή στα 520 ευρώ.

Οι πηγές λένε ότι η HMD θέλει να προσφέρει τη ναυαρχίδα Nokia 8, σε χαμηλότερη τιμή από άλλα top-end smartphones όπως Samsung Galaxy S8, LG G6 ή HTC U11.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι θα έχει τιμή στα 600 ευρώ, αλλά όπως φαίνεται θα πάει ακόμη πιο χαμηλά. Η Vodafone Ρουμανίας έχει την μαύρη έκδοση του Nokia 8 με τιμή στα 517.42 ευρώ. Οι τιμές στην Ρουμανία συνήθως είναι στην ίδια γραμμή με τις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης, επομένως περιμένουμε την ίδια περίπου τιμή. Οι όποιες διαφορές υπάρξουν, θα είναι ανάλογα με την φορολογία της κάθε χώρας.

Το Nokia 8 θα είναι το πρώτο Android της εταιρείας με διπλή κάμερα στην πλάτη 13 Megapixel και την υπογραφή Carl Zeiss, αναμένουμε οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB ή 6GB, χωρητικότητα 64GB και dual-SIM μοντέλα.

Η πηγή μοιάζει να είναι αρκετά αξιόπιστη, όμως μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 8 και της τιμής του, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kos

Ε ρε γλέντια!!!!

bezilys

Άμα δεν παρουσιάσει κάτι το ξεχωριστό από της άλλες ναυαρχίδες, δεν πρόκειται να ανταγωνιστή κανέναν…

Anonis

Αυτή η αηδία πάνω δεξιά… Έλεος… Τι το θέλουν το λογότυπο εκεί;

ΝΙΚΟΣ

Γιατί μικρότερη οθόνη σε σχέση με το 6;

VasiliS7edge

Σαν την Nokia θα πάει και αυτή η Nokia δυστυχώς και την συμπαθουσα.

ΜάνοςΚ.

Nα ανταγωνιστεί τα s8 g6; ΧΑΧΑΧΑΧΑ Που πας ρε Καραμήτρο με τέτοια μούρη βρεεεεεε;

forneverarrow

Προς τι αυτή η άρνηση προς τη Nokia ρε παιδιά; Δίνει hardware επιπέδου flagship, σε τιμή στα ίδια περίπου με το One Plus 5 (για το οποίο μας τα έχουν κάνει τσουρέκια χωρίς λόγο) και με κάμερα Zeiss! Τι άλλο θα έπρεπε να είχε δηλαδή; Για εμένα, που υπήρξα μεγάλος φίλος της Nokia απο την εποχή του 3210, το μόνο πράγμα που με αποτρέπει απο το να το επιλέξω στο μέλλον είναι το παραστράτημα που υπέστη η εταιρία τα τελευταία χρονια, μιας και Nokia και Android δεν θα έπρεπε να συνδυαστούν ποτέ (όπως δεν θα έπρεπε να δούμε το έκτρωμα Nokia με WP). Η τελευταία αξιόπιστη (πάντα με τα δικά μου κριτήρια) συσκευή γενικά ήταν το N8, ένα διαμάντι σχεδιαστικά και λειτουργικά, ενώ μέχρι πρόσφατα ειχα τη γραμμή της δουλειάς σε ένα Nokia E73 αγορασμένο το 2011! Αν είχε καταφέρει να εξελίξει το Symbian όταν έπρεπε τώρα λογικά (και δεν υπερβάλω) το iPhone θα είχε την τύχη του iPod ενώ το Android θα ήταν ο φτωχός συγγενής… Δυστυχώς όμως δεν πήραν χαμπάρι παρά μόνο πολύ αργά… Ας μην ξεχνάμε ότι το iPhone (και αυτό ήταν νίκη για τον Jobs) βγήκε σε μια εποχή που η Nokia έπαιζε μόνη της. Τώρα… Συνέχεια »

ironmanmark 43

Η hmd πήρε από τη νοκια το λογοτυπο και τα δικαιώματα της Nokia camera, η οποια θα ενσωματωθεί και στα 3,5,6. Τώρα εάν σε ικανότητα και επιπεδο οι κάμερες του 8 φθάνουν αυτη των 808,1020,950/950/xl, μάλιστα με pure android, τι τραγουδάτε για Samsung,lg, κτλπ; καλο είναι να μείνει και καμια τρίχα στο κεφαλι μας, μη μας καραφλιάζετε…..

Kostas

Εγώ 520 για doogee που το παίζει Nokia δεν τα δινω

Γιάννης

Με 500 ευρώ εχεις Nokia με Carl Zeiss optics, sd835 και με αναβαθμίσεις στη τελευταία έκδοση λογισμικού (άρα ασφάλεια και νεα χαρακτηριστικά) σαν τα pixel phones που είναι και φθηνότερο όλα τα άλλα είναι περιττά.

Blats

Μια αξιοπρεπεστατη συσκευή,με φακούς Zeiss,snapdragon 835,stock android….δεν βλέπω κάτι αρνητικο για να μην το παρω!
Σχεδιαστικα με χαλάει λιγο αλλα υπομονή δυο εβδομάδες να το δούμε στην τελική του μορφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.