Nokia 8 Sirocco: Στο MWC 2018 με Snapdragon 845;

Nokia 8 Sirocco MWC 2018, Nokia 8 Sirocco: Στο MWC 2018 με Snapdragon 845;

Νέες πληροφορίες από την Κίνα αναφέρουν ότι τελικά το Nokia 8 Sirocco θα παρουσιαστεί στο MWC 2018 με Snapdragon 845 αντί για Snapdragon 835, όπως έκαναν λόγο προηγούμενες φήμες.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες –των οποίων η αξιοπιστία παραμένει αμφισβητήσιμη- η φανταστική συσκευή που θα επιδείξει η HMD Global στο MWC 2018 δεν είναι το Nokia 9, αλλά το Nokia 8 Sirocco, το οποίο θα έρχεται με το Snapdragon 845 για SoC και όπως είχε αναφερθεί από προηγούμενες πληροφορίες με RAM στα 6GB.

Στην πλάτη θα βρίσκεται διπλή κάμερα Zeiss με αισθητήρες 13 και 12MP ενώ η selfie κάμερα θα έρχεται με ανάλυση στα 5MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3250mAh και θα φέρει πιστοποίηση IP67 για προστασία από το νερό και τη σκόνη, ενώ θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Όσο για την τιμή του, οι φήμες λένε ότι θα κοστίζει 793 δολάρια.

Να σημειωθεί ότι αν εκτός από το Nokia 8 Sirocco, η HMD Global αναμένεται να παρουσιάσει στο MWC 2018 και τα Nokia 7 Plus, Nokia και μια έκδοση του Nokia E71.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μόνο θετικά δεν μπορείς να δεις τις κινήσεις της HMD Global στην τιμολογιακή πολιτική … Μάλλον νομίζουν ότι είχαν-έχουν την κότα με τα χρυσά αυγά ; Αν δεν μπορείς να βγάζεις συσκευές άνω του μέσω όρου καλές και να τις κοστολογείς λίγο πιο κάτω από τους υπόλοιπους …. τότε ποιος είναι ο λόγος υπάρξης ; Μήπως επειδή κάποτε, μια φορά κι έναν καιρό ήταν στην κορυφή ….την κατρακύλα την ξεχάσαμε και τον λόγο αυτής ;

Μάκης

Μου αρέσει πολύ που η Nokia μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνιδι με τα κινητά!

Δυνατό Smartphone πάντως το Nokia 8 Sirocco που θα κοιτάει στα ίσια τους άλλους κατασκευαστές.
Σίγουρα θα πάει καλά μιας και τιμολογιακά πάνω κάτω δεν είναι και μακριά από τους υπόλοιπους ώστε να θεωρηθεί υπερκοστολογημένο με βάση τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ως hardware!

Πέτρος Π

@NikosAr : Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο όσον αφορά τις τιμές… Το Nokia 8 βγήκε με επίσημη τιμή 600 €, έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά με το S8 το οποίο είχε 1.000 €… Αναφέρω τις τιμές εκκίνησης από τα επίσημα καταστήματα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης… Επομένως όταν έχει περίπου μισή τιμή, δεν το λες και υπερκοστολογημένό..

Blats

το ΝΟΚΙΑ 8 είναι πολύ ωραία συσκευή!!
Ενώ έλεγα ότι δεν μου άρεσε αυτή η κάθετη διάταξη της κάμερας στο πίσω μέρος από κοντά άλλαξα γνώμη!Στιβαρό με ωραία υλικά κατασκευής….αν του ελαττώσουν τα περιθώρια πανω κατω της οθονης και του αναβαθμίσουν την κάμερα δεν θέλει κάτι αλλο!

Vasilis K.

@Πετρος Π. Εν το μεταξύ το Nokia 8 τώρα βρίσκεται στα 400€ που κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά δε βρίσκεις εύκολα εκτός από xiaomi mi 6 και mi mix 2

Nic21

Ρε παιδιά εγώ σαν παππούς που είμαι… Λάτρευα τη σειρά “Ε” στα νιάτα της… Τι εννοούμε όταν λέμε έκδοση του Ε71???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.